Çocuk uyutmak bi işkence

Arkadaşlar , tecrübesiz bir anne adayıyım o yüzden sorduğum soru saçma olabilir bana da yardım edin . Şimdi sürekli okuyorum ; çocuğumu uyutamıyorum vs. Ben sallamayı düşünmüyorum bebeğim hayırlısı ile doğduğunda , ama çocuklarımızı emzirerek mi uyutmamız gerek illaki? Ya da yanlarında mı durmamız gerek ? Yatağına yatırınca uyumuyor mu bunlar yahu :KK17::KK23:misal müzikli gece lambası oluyor ya , tavana çiçek böcek yansıtıyor . Bunlar hiç mi işe yaramıyor ?

Gündüz uyutma tekniği ne olacak o zaman
Çocuk demez mi bu kadına n'oluyo gece farklı gündüz farklı
gunduz uyutma teknigi diye bir sey varmi bilmiyorum
ama gece uykulari duzene girince gunduz uykularida duzeldi ilk esnedigi anda yataga aliyorum 2.kez esnemesine firsat vermeden
yataga aliyorum gece gunduz farketmiyo
sabah kalkar kalkmaz ilk is perdeleri aciyordum yazin ama artik kalktigindada hava karanlik oyuzden isik aciyorum
gunduz uykusuna dalarken bazen yanina uuzanip ayaklarina masaj yapiyorum bir sorun olmuyo gunduz uykusundada onemli olan dogru ani yakalamak

Arkadaşlar , tecrübesiz bir anne adayıyım o yüzden sorduğum soru saçma olabilir bana da yardım edin . Şimdi sürekli okuyorum ; çocuğumu uyutamıyorum vs. Ben sallamayı düşünmüyorum bebeğim hayırlısı ile doğduğunda , ama çocuklarımızı emzirerek mi uyutmamız gerek illaki? Ya da yanlarında mı durmamız gerek ? Yatağına yatırınca uyumuyor mu bunlar yahu :KK17::KK23:misal müzikli gece lambası oluyor ya , tavana çiçek böcek yansıtıyor . Bunlar hiç mi işe yaramıyor ?
sallamam deme sallayacaksin :)))

Çocuk buyuyunce uyutma Iskencesi bitmiyor demek :(

Merak etmeyin ,uykudan nefret eden bir çocukta bende var.
Bittim tükendim.
Ama yapcak bişey yok krizlere devam.

Bende senin gibi sallamam diyordum. Bak bu saatte hala sallıyorum.

Çocuk buyuyunce uyutma Iskencesi bitmiyor demek :KK43:
Yok canım hercocuk için gecerli degil o
Siz bastan kararlı olursanız çocuk o sekilde alısıyo
Kızım üç yasından beri akşam dokuzda yayagına gider ,tek basına uyur.suan ikinci sınıfagidiyo.düzenimiz hiç degişmedi

Bizi anlattiniz sanki benimde 3 yasla 1 bycuk yas bi kizim bi oglum var 11 bucukta yataga girdik te hala uyumadilar oglum kizimi isirdi konusup duruyolar yatakta tepiniyolar zipliyolar yatiriyorum bana satasiyolar her aksam boyleyiz en az 1 bucuk 2 saat yatakta tepisirler yorulupta uyurlar bende usandim ama yapcak biseyde yok

Gülsem mi ağlasam mi halime benim gibi anaların haline bilemedimmmm :( :) ahh bacılar ahhh... biri 5 yaş. digeri 5 aylik onu uyutuyom o mizliyo digerini uyandiriyo digerine donuyom digeri uyanyo :( bunalimlar icerisindeyim... Simdi mesela eeeee eeee eeee demekten newrim döndü :( ama bana bakan iki tane boncuk boncuk goz war :D Deliriyorum walla kiyamiyorum ama onlar bana kiyiyolar. Gun ici yoruyorum. Oyun oynuyorum her aksam banyo saati belli yemek saatti belli. disler fircala pijamalari giy. yoj yataga gelince siz niye yatmiyosunuz. kardesim niye agliyo :/ bitmiyo bitmiyo tek cocuk kadar rahat birsey yokmus :(

5 yaşında ve 2 yaşında iki çocuğum var ve onları uyutmakta çok zorluk çekiyorum.

En aşağı bir buçuk olmak uzere genelde iki saat çocuk uyutmaya harciyorum .resmen sınır krizi geçiriyorum hergun .

uyku rutinimiz var diş fırçalama, kitap okuma,sarsılma koklasma buraya kadar herşey iyi hoş uyumaya gelince ...sürekli konuşmalar bi yere sığamamalar susadım şuram kaşındı buram kaşındı...

Sabah 8 buçukta kalkıyorlar gün içinde ne kadar yorulsalar da farketmiyor.bu saat oldu hala uyutmaya çalışıyorum.

Büyük kızım uykuyu sevmez küçüğü de kendine benzetti hergun bi stresle uyutmaya çalışıyorum.

Aslinda büyük tek başına uyumaya alışmıştı.kabus bitmisti simdi küçüğü uyutmak için başlarında duruyorum.memeden kesileli iki hafta oldu.eskiden memede uyuyordu.Yani Kabus kaldığı yerden devam....

benimle aynı sorunu yaşayan var mi ? Ne yapabilirim?çözüm önerisine ihtiyacım var.
Benim kizimda emerek uyurdu yeni kestim.ilk gun sarilip kisik sesle dua okudum bildgim sure dualari o sekilde uyuyakaldi.ertesi gun uykusu gelince yanima gelup anne amin yap dedi .yani nenim aklima gelen onlar bidir bidir konusuyolarmis ya siz onlara firsat vermeden sesszce dua ninli vs okusaniz belki ise yarar.ilk gun uzun surebilir belki ama alisinca sure kisalabilir.kitap okumak la pek ayni sey degil bahsettigim.sessiz bi tonda olursa belki ise yarar.2 tane cocukla biraz zor olabilir ama aklima gelen bu

Benim kizimda emerek uyurdu yeni kestim.ilk gun sarilip kisik sesle dua okudum bildgim sure dualari o sekilde uyuyakaldi.ertesi gun uykusu gelince yanima gelup anne amin yap dedi .yani nenim aklima gelen onlar bidir bidir konusuyolarmis ya siz onlara firsat vermeden sesszce dua ninli vs okusaniz belki ise yarar.ilk gun uzun surebilir belki ama alisinca sure kisalabilir.kitap okumak la pek ayni sey degil bahsettigim.sessiz bi tonda olursa belki ise yarar.2 tane cocukla biraz zor olabilir ama aklima gelen bu
Evet bunu deneyim yarın resmen koltuğa yapıştım hala verdiğim savaşın etkisinden cikamadim

Evet bunu deneyim yarın resmen koltuğa yapıştım hala verdiğim savaşın etkisinden cikamadim
Birde onlar konussada siz devam edin hic tepkisiz.bazen arada uyumak istemiyor resim yapcampppcam diye tutturuyor veriyorum eline kitabinu ama ben devam ediyorum kararligi gorunce o pes ediyor.

10 yaş mı çüş demek istiyorum bu biraz şımarıklık olmuyor mu kızım on yaşına gelse ben özgürlüğümü ilan edeceğim
Bana yapışık yasayan bi çocuk maalesef... bu kadar anne düşkünü bi çocuk 40 yıllık hayatımda görmedim...

Birde onlar konussada siz devam edin hic tepkisiz.bazen arada uyumak istemiyor resim yapcampppcam diye tutturuyor veriyorum eline kitabinu ama ben devam ediyorum kararligi gorunce o pes ediyor.
Valla aslında öyle kararliyim ki bi yatıyoruz deyince asla odadan çıkamazlar teklif bile etmezler ama uyumazlar da

Ahhh ahhh kendi hamileliğime gittim bir an...

Sallamıcam alışssın pış pış yaparım sadece diyordum bir doğdu canı sağolsunda sabahlara kadar ağlıyordu dallamanın her türlüsünü yaptım beşikte ayakta battaniye de en son hamak almıştım:halay::63:

7 aylık bı kızık var hala ayakta bı saattr uyutmaya calısıyorm uykusu geldı ama uyuyamıyor kıpır kıpır ne edicez bu bebelerle bılmıyorm hanımlar

Back
X