Çocuk üzerinden cezaymis

Takildigim tek nokta ne oldu nasil oldu da işini biraktin..milyonlarca insan var atanmak icin can atan..
Neyse kendin yapmis kendin bulmussun bu saatten sonra evinde oturup cocuk buyuteceksin sevgili kocacin da hayatini yasayacak..
Dua ette adam evden atmasin yada sevgilisini kuma getirmesin evine..
Ben olsam o anne babaylada gorusmezdim

Arkadaşlar yanlış anlamayın tabii ki küçücük çocuklar o adama bırakılmaz ama aileyi de yargılamayın ya. Aynı örnekten teyzemin de başına geldi olay tam olarak şu; 2 çocukla hem kvden hem eşinden dayak yedi, çocukları aşırı sıkıntılı büyüyordu anneannemler gel çocukları da al başımızın üstünde yeriniz var dedi. Teyzem geldi birkaç gün sonra eşi barışalım diye geldi hemen tav oldu gitti. Hop 1 sene sonra 3.çocuğu doğurdu. Sonrası malum 3-4 kişiyle aldatılma, şiddet devam. Bu sefer anneannemler küçüğü al gel dediler çünkü tek emekli maaşıyla yaşayan insanlar ve bir şekilde kızlarının canını önce düşündüler yani. Sonra bir şekilde herkes arkasında olacağını söyledi ve teyzem boşandı. Neyse ki evi kira değildi boşandı evi ve az miktarda nafakayı aldı şimdi çocuklarıyla oturuyor eşinden ayrılabildi. Ve inanın tabii ki yine çekirdek ailesi olarak başta anneannem sonra bizler destek oluyoruz maddi olarak. Yani biraz da akılsız başın cezası gibi oluyor aileye de yüklenmeyin, kızmışlardır 3.yü de yapınca haklı olarak. Umarım siz de bir şekilde kurtubilirsiniz, Allah yardımcınız olsun. Ama ilk 2 çocuğunuz okul çağında anladığım kadarıyla, ben olsam şimdilik adamı sadece ev için kullanır küçük çocuğa anneme baktırır işe girer birikim yapardım. Biraz feraha çıkınca da dehlersiniz adi adamı.

Tövbe yarabbi ya çocuklar dedikleri torunları nasıl bunu diyebiliyorlar bu nasıl vicdansızlık? Dertleri de bırak çocukları sen de başka birini bul evlendir kesin

Sıkıntı orda cnm çocuklarım la beni kabul etmiyor ailem 😔

Aileniz kabul etmek zorunda değil. Sizi de etmeyebilir. Yetişkin bir insansınız. Çare yoksa kocanızı görmezden gelin. Boşanmışsınız farzedin o evde çocuklarınızla yaşayın. Sizin göreviniz annelik yapmak. Eşinizinki babalık. O görevini yapmıyor diye siz de görevinizi terk edemezsiniz. 3 taneyi yapana kadar düşünseydiniz.

Evet yok o adamla bı daha aynı odada bile yatmayi düşünmüyorum.. bağlatmama izin vermedi düşünmedim söylemedim mi sanıyorsununz ama maalesef koca imzası gerek dediler bana ve pislik te imza vermedi Allah'ın cezası.korundugum halde hamile kaldım .. inanıp inanmamak size kalmış kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez tabi

Hap kullansaydınız tey Allahım ya

657miydiniz. Çocuk biraz daha büyüyünce geri dönebilirsiniz... Taşeronsa mümkün değil tabi... O zamana kadar çekmeniz lazım

Evet yok o adamla bı daha aynı odada bile yatmayi düşünmüyorum.. bağlatmama izin vermedi düşünmedim söylemedim mi sanıyorsununz ama maalesef koca imzası gerek dediler bana ve pislik te imza vermedi Allah'ın cezası.korundugum halde hamile kaldım .. inanıp inanmamak size kalmış kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez tabi
Umarım ben haksızımdır, siz sözlerinizin arkasında durur kendinizi toparlayıp bu adama tekme vurursunuz.

Onlara göre köpek pişman olup kapıma gelirmiş ben pişman olsun da geri dönsün istemiyorum sahip ciksalar boşanıp hayatıma çocuklarımla yeniden başlamak istiyorum ama yok imkanım 😔
üzüldüm
o zaman sıkın dişinizi yapacak bişey yok maalesef
çocuklarınıza bakacak biri var mı çalışsanız?
çalışıp alttan alta para biriktirseniz ya da kocanızın durumu iyiyse ondan aldıkça biriktirseniz
altın salkım vs duruyor mu?

sakınnn çocuklarınızı bırakıp gitmeyin

Kızlar merhaba..daha öncede konu açmıştım kocamın beni sevmediğini aldatıldıgimi fln ..uzatmayacam ..hala aynı çocuklari bile artık umursamıyor ilgisiz alakasız.ailem bırak gel diyor üç çocuğu at başına aklı başına gelirmiş.. böyle bir adamın aklı başına gelmez diyorum anlamıyorlar o zorluğu o keyfi yaşamayasin her gece bak bakalım çıkabiliyormu dışarı..metresi gelip baksın falan fistan işte..ben bırakmak istemiyorum çocuklarımın psikolojisi ne olur bu süreçte.gelmezssen bı daha bize dert yanma arama bilmem ne..daha çok küçükler en küçüğü 10 aylık nasıl bırakıp giderim.. çaresizim bu adamdan zaten kocalık yapsın istemiyorum bana ama çocuklarıyla ilgilensin istiyorum adam gibi babalık yapsın sadece maddi yönden bakıyor ilgi alaka sıfır ..bu çözüm olur mu sizce ailemi dinlemeli miyim ..yoksa daha mı kötü olur tamamen çocuklarımdan olurmuyum çok çaresizim 😔
Eşinizle boşanmayı konuşun o gitsin evden madem maddi olarak bakıyor siz niye 4 kişi evden gidiyorsunuz. Salın ipini gitsin. Gitsin Bi ev tutsun kendine oraya gelsin metresi bilmem ne siz niye uğraşıyorsunuz. Boşanmayı konuşmalısın ayrıca evden o gitsin dediğim gibi

Kızlar merhaba..daha öncede konu açmıştım kocamın beni sevmediğini aldatıldıgimi fln ..uzatmayacam ..hala aynı çocuklari bile artık umursamıyor ilgisiz alakasız.ailem bırak gel diyor üç çocuğu at başına aklı başına gelirmiş.. böyle bir adamın aklı başına gelmez diyorum anlamıyorlar o zorluğu o keyfi yaşamayasin her gece bak bakalım çıkabiliyormu dışarı..metresi gelip baksın falan fistan işte..ben bırakmak istemiyorum çocuklarımın psikolojisi ne olur bu süreçte.gelmezssen bı daha bize dert yanma arama bilmem ne..daha çok küçükler en küçüğü 10 aylık nasıl bırakıp giderim.. çaresizim bu adamdan zaten kocalık yapsın istemiyorum bana ama çocuklarıyla ilgilensin istiyorum adam gibi babalık yapsın sadece maddi yönden bakıyor ilgi alaka sıfır ..bu çözüm olur mu sizce ailemi dinlemeli miyim ..yoksa daha mı kötü olur tamamen çocuklarımdan olurmuyum çok çaresizim 😔
Şu an dediğiiniz gibi zaten çocuklara ilgi alakası yoksa siz de bırakın da görsün gününü hem böyle çocuklara da yansıtmamış olursunuz

Back
X