• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk üzerinden cezaymis

Bence aileniz cocuklari birakmayacaginizi bildikleri icin birakta gel diyor. Hic düsündünüz mü yarin bir gün eş öküze otobüs carpsa ben 3 cocukla tek basima ne yaparim diye? Ortada ne bir meslek nede birikim var. Ha ha demek icin yazmiyorum, ama durumunuza realist bakmak lazim. Siz su anda esinizden ayrilamazsiniz. Onu kullanip kendinize gelir kapisi bulup, kendinizi gecindirme durumuna gelince ancak. Bebeginiz cok kücük. Krese gidebilecek yasa kadar mecbur disinizi sıkacaksınız.
Ek olarak: bana cocuklari birak da gel diyen aileyi de ölmüş sayarim.

Kızlar merhaba..daha öncede konu açmıştım kocamın beni sevmediğini aldatıldıgimi fln ..uzatmayacam ..hala aynı çocuklari bile artık umursamıyor ilgisiz alakasız.ailem bırak gel diyor üç çocuğu at başına aklı başına gelirmiş.. böyle bir adamın aklı başına gelmez diyorum anlamıyorlar o zorluğu o keyfi yaşamayasin her gece bak bakalım çıkabiliyormu dışarı..metresi gelip baksın falan fistan işte..ben bırakmak istemiyorum çocuklarımın psikolojisi ne olur bu süreçte.gelmezssen bı daha bize dert yanma arama bilmem ne..daha çok küçükler en küçüğü 10 aylık nasıl bırakıp giderim.. çaresizim bu adamdan zaten kocalık yapsın istemiyorum bana ama çocuklarıyla ilgilensin istiyorum adam gibi babalık yapsın sadece maddi yönden bakıyor ilgi alaka sıfır ..bu çözüm olur mu sizce ailemi dinlemeli miyim ..yoksa daha mı kötü olur tamamen çocuklarımdan olurmuyum çok çaresizim 😔
Çocukları at gel diye aileniz size kıymet vermiyor emin olabilirsiniz. Evladını seven torununu da sever. Çocukları bırakıp gitmeyeceginizi bildikleri için teklif ediyorlar.

Kızlar merhaba..daha öncede konu açmıştım kocamın beni sevmediğini aldatıldıgimi fln ..uzatmayacam ..hala aynı çocuklari bile artık umursamıyor ilgisiz alakasız.ailem bırak gel diyor üç çocuğu at başına aklı başına gelirmiş.. böyle bir adamın aklı başına gelmez diyorum anlamıyorlar o zorluğu o keyfi yaşamayasin her gece bak bakalım çıkabiliyormu dışarı..metresi gelip baksın falan fistan işte..ben bırakmak istemiyorum çocuklarımın psikolojisi ne olur bu süreçte.gelmezssen bı daha bize dert yanma arama bilmem ne..daha çok küçükler en küçüğü 10 aylık nasıl bırakıp giderim.. çaresizim bu adamdan zaten kocalık yapsın istemiyorum bana ama çocuklarıyla ilgilensin istiyorum adam gibi babalık yapsın sadece maddi yönden bakıyor ilgi alaka sıfır ..bu çözüm olur mu sizce ailemi dinlemeli miyim ..yoksa daha mı kötü olur tamamen çocuklarımdan olurmuyum çok çaresizim 😔
3 çocuk bu zaman da böyle adamla pişmanlıktır!!!! Asla 3 çocuk doğurmayın

Tabiki hayir siz onlarin evlatlarisiniz diye Anne baba sizi dusunuyor ama sizde kendi evlatlarinizi dusunmelisiniz Anne bambaskadir bir baba annenin yerini tutamaz hic insan tanimadigi bir kadina evladini emanet edermi cok zor bir pskoloji icindesiniz Allah yardimcininiz olsun

Ailenizi yok sayın siz. 3 çocuğu bırak gel diyen vicdansız insanlara aile demem ben. Sizin yapacağınız tek şey evden çalisacak isler bulmanız kenara para koymanız. Eşiniz eve bakiyormuş sizede düzenli para verme durumu varsa ayırın az çok. Diğer çocuklar kac yasinda? Evden kek börek yapabilcek işler, el işi, paketleme isleri vs gibi işler bakin. Büyüyene kadar bu düzeni çekeceksiniz mecburen. En yakin zamanda saglik ocagina gidip doğum kontrol yöntemlerini ögrenin yoksa 4. Cocuguda doğurabilirsiniz, adam bir günde böyle olmamıstır 3. Cocuguda yaptiginiza göre bu konuda bilgisizsiniz.
Esiniz bosanmak isterse ne yapacaksiniz asıl onu düsünün eviniz kira sizin meslek yok aile zaten kabul etmiyor 3 cocugunuz ziyan olur baska bir sey olmaz. Kafanizi calistirin ipleri elinize alin esten kocalik beklemeyin ne yaparsa yapsin cocuklara eve baksin yeter diyin geçin

Madem aileniz çocuklarla birlikte kabul etmiyor adam maddi açıdan bakıyorsa çocuklarınızın başında oturup hem analık hem babalık yapın. Başka yolu var mı? Yalnız 3 çocuk sahibi olana kadar aklınız neredeydi? Onu da merak etmiyor değilim.
Canım adam böyle değildi başlarda ne olduysa üçüncü bebekten sonra değişti son iki aydır da metresini öğrendim zaten ..tamm aman aman bı evliliğim yoktu ama saygı vardı artık oda yok tâbi

Kadının kocası öğrenir. Yüzde 90 ihtimalle kadından boşanır. Kadında konu sahibinin kocasına bosanmasi için baskı yapar. Sonuç yine konu sahibinin başına patlar.
Zaten gidişat onu gösteriyor .
Kadının kocası öğrenmese de olacağı o.

Sıkıntı orda cnm çocuklarım la beni kabul etmiyor ailem 😔
Gerçekten neye güvenip 3 çocuk yapıyorsunuz? Mesleğiniz falan yoksa ve aileniz arkanızda değilse. Birde size göre aldatılmak artık normal olmuş. Şaka gibi

Gerçekten neye güvenip 3 çocuk yapıyorsunuz? Mesleğiniz falan yoksa ve aileniz arkanızda değilse. Birde size göre aldatılmak artık normal olmuş. Şaka gibi.

Gerçekten neye güvenip 3 çocuk yapıyorsunuz? Mesleğiniz falan yoksa ve aileniz arkanızda değilse. Birde size göre aldatılmak artık normal olmuş. Şaka gibi
İyide eskiden eşim böyle bir insan değildi anlamıyormusunuz adam son bir yılda değişti normalleştirmiyorum aldatmayı da asla kabul etmedim ilk defa yakaladım da zaten 12 yıldır da ..ve arkamda sağlam birileri olsa bir dk katlanmam bu adama ama yok imkanım elimden bişey gelmiyor malesef

İyide eskiden eşim böyle bir insan değildi anlamıyormusunuz adam son bir yılda değişti normalleştirmiyorum aldatmayı da asla kabul etmedim ilk defa yakaladım da zaten 12 yıldır da ..ve arkamda sağlam birileri olsa bir dk katlanmam bu adama ama yok imkanım elimden bişey gelmiyor malesef
Ben de kiloluydum ve çatlatklarım vardı hiç doğum yapmadım. Ama hiç bir beraber olduğum erkek bana senden iğreniyorum demedi. Hepsinde genç karizmatik adamdı. Size vücudun iğrenç falan demiş. Korkunç ve karaktersiz biri. Eşiniz baştan böyleymiş konunuzu okudum. 2 seneden sonra yatakta uzaklaşmaya başlamış ayrıca eviniz kira 3.çocuğa ne gerek vardı? Benim maddi durumum çok iyi ama biz bile ailecek hesap kitap yapıyoruz sürekli. Maalesef kendi yaptıklarınızı çekiyorsunuz.

Gerçekten neye güvenip 3 çocuk yapıyorsunuz? Mesleğiniz falan yoksa ve aileniz arkanızda değilse. Birde size göre aldatılmak artık normal olmuş. Şaka gibi.

İyide eskiden eşim böyle bir insan değildi anlamıyormusunuz adam son bir yılda değişti normalleştirmiyorum aldatmayı da asla kabul etmedim ilk defa yakaladım da zaten 12 yıldır da ..ve arkamda sağlam birileri olsa bir dk katlanmam bu adama ama yok imkanım elimden bişey gelmiyor makesef
Ben de kiloluydum ve çatlatklarım vardı hiç doğum yapmadım. Ama hiç bir beraber olduğum erkek bana senden iğreniyorum demedi. Hepsinde genç karizmatik adamdı. Size vücudun iğrenç falan demiş. Korkunç ve karaktersiz biri. Eşiniz baştan böyleymiş konunuzu okudum. 2 seneden sonra yatakta uzaklaşmaya başlamış ayrıca eviniz kira 3.çocuğa ne gerek vardı? Benim maddi durumum çok iyi ama biz bile ailecek hesap kitap yapıyoruz sürekli. Maalesef kendi yaptıklarınızı çekiyorsunuz.
Tamm öyle ama aldatmiyordu emindim düzelir diye bekledim .. üçüncü çocuk kazara oldu hatta istemedim bile aldırmak istedim sonra kıyamadım oda değişirim dedi söz verdi şimdi sözleri hatırlayınca susuyor adı köpek..evet şahane bir evliliğim yoktu doğru ama bu kadar ileri gidemez sanıyordum biraz arlanmasi utanması vardır derdim ama oda yokmuş itin

Eşten daha büyük sorun olarak ailenizi gördüm. Metres dediğiniz kadın isterse melek olsun neden baksın sizin çocuklarınıza anca unutamayacağı travmalar bırakır onlarda. Bir kursa gidip meslek edinip çalışmaya bakın sizi kurtaracak başka bir yol yok

Back
X