Çocuk üzerinden cezaymis

saçmalamasınlar çocukların suçu ne annesiz kalacak 10 aylık bebek
onu alsan diğerlerini bıraksan onlara yazık neye göre ayırıyosun çocukları
sevmesin ilgisiz olsun, eve para verip çocukları geçindiriyosa çocuklar büyüyüne kadar sabretmekten başka yapabileceğin bişey olduğunu sanmıyorum. sanırım mesleğin yok. 3 çocukla destek olmadan işin zor.

Ailenizin dinlenecek yanı yok ki. Adam gamsız, kendi keyfinin peşinde gezmesin diye; bile isteye dünyaya getirdiğiniz 3 masum çocuğunuzu adamın başına bıraksanız, umru olur mu sizce ?
Evet olmaz bende diyorum ozman çek bu hayatı diyorlar gel kızım colugunu çocuğunu topla deseler bir gün durmam.. çalışırım nafakimida alırım tazminat altınlarımi gül gibi bakarım çocuklarıma diyorum kabul etmiyorlar elimden başka bişey gelmiyor

Yok canım malesef istemiyorlar işte ataerkillik toplumda yaşayan insanlar babanın çocukları gözüyle bakıyorlar onun soyu fln çok cahiller napssm ikna edemedim onalri kabul ettiremedim maalesef
Benim çocuklarımı kabul etmeyen ailemin evine de gitmezdim. Çocuklarınız büyüyene kadar yapacak birşey iniz yok.

Aileniz çok vicdansız. Sizden çocuklarınızı bırakmasını nasıl ister? Sizinki can da onlar, ne? Evlat istediğin zaman bakıp, sıkılınca bırakıp gidilecek bir sey değil?

Bu kadar sorumsuz bir adama üç çocuk yapmasaydiniz keşke.

Oturduğunuz ev size mi ait, kira mı ? Ev size ait ve tapusu eşinizin üzerineyse; evin üzerine aile konut şerhi koydurun ki satamasın.

Çocukları bırakırsan ileride mahkemede aleyhine kullanır.aileni dinleme şunu anlamıyorum sen ağaç kovuğundan çıkmadın onların evladısın bir insan evladına nasıl evlatlarını (torunlarını) bırak gel der yani şu mantığı asla anlamıyorum bu gelme demekle eş değer.nasıl evlat torun sevgisi var insanlarda çocukları evlendirince sanki evlatlıktan çıkıyorlar.eşinden boşanacak maddi durumun yoksa sesini çıkarmadan bir süre birikim yapmaya çalış.işin gücün eğitimin ne durumda?

ee adam zateb babalık yapmıyor ki para dışında. Neyi umut ediyorsunuz ben anlamadım? Çocuklarınızı bırakmayın

Malesef cnm çalışmıyorum ev kira bebek küçük yoksa çalışırdım.lise mezunuyum

3 çocuk yapmışsınız bakabilir miyim diye düşünmeden. Bir kadın çocuk yaparken bu çocuğa tek başıma bakabilir miyim diye düşünerek yapmalı. Sizin işiniz yok anladığım kadarıyla. Aileniz kabul etmiyor çocuklarla. 3 çocuğu yaptıktan sonra mı dokunmaya başladı size aldatılmak? Adam maddi olarak destekliyormuş sizi. Ne halt ediyorsa etsin, ondan bana koca olmaz ama çocuklarım için şu an bunu çekmeye mecburum diyip oturacaksınız çocuklarınızın başında. Bu da sizin düşüncesizce çocuk yapmanızın bedeli olsun. Bu bedeli ödeyin ki 4. çocuğu da yapmaya kalkmayın. Çocuklar biraz büyüyünce de işe girer, çalışır, birikim yapar, ayrılırsınız eşinizden. Kusura bakmayın, çok sert yazdım ama başka da seçenek yok açıkçası. Şu an ayrılma lüksünüz yok sizin, elmecbur çekeceksiniz bu durumu.

ee adam zateb babalık yapmıyor ki para dışında. Neyi umut ediyorsunuz ben anlamadım? Çocuklarınızı bırakmayın
Bir umudum.yok ki onların var düzelir mis eskiden böyle değildi sabahlamazdi bazı geceler geç kalırdı sadece hayatına orospu evli sevgili çıkana kadar

Evet haklısınız

Ailen nasıl bir kafada çocukları bırak diyor. Büyük olsun, küçük olsun çocuk böyle bir adama bırakılır mı? Eşini boşa nafakanı al, evden gönder gitsin. Pislik ya. Baba zaten sorumsuz anne de bırakıp giderse o çocukların travması düzelir mi? Ömür boyu terk edilme korkusuyla yaşayacaklar. Eğer durumun yoksa şu adamın yaptıklarını görmezden gelip çocuklarla ilgilenmesini falan beklemeden biraz daha idare edeceksin.

Bir umudum.yok ki onların var düzelir mis eskiden böyle değildi sabahlamazdi bazı geceler geç kalırdı sadece hayatına orospu evli sevgili çıkana kadar
Bunları hiç düşünme ne hali varsa görsün. Sen evde kendi düzenine devam et. Çocukların başında dur. Su testisi su yolunda kırılır elbet.

Evet cnm durumum yok malesef maddi olarak bakıyor çocuklarına o konuda eksik bırakmıyor..ama.manevi yok hayatı dışarı eğlence içki metres

3 çocugunu bırakan bence kendine anne demesin.10 aylık bebek en çok anneye ihtiyaç duyduğu zamanlar şimdi.Ailenizde çok garip kendi evladını kabul ediyor ama bir anneden kendi çocuklarını bırakmasını istiyor.Hiç bir şans yoksa orada kalın koca olarak kabul etmeyin ama en azından babalığını yapsın maddi olarak çocuklar sıkıntı çekmesin ve annesizde kalmasın yazık yavrucaklara.

Evet cnm bende öyle düşünüyorum..ama arada dertleşmek bile sıkıntı oldu onlara hemen bırak gel diyorlar öyle bir şerefsizin çocuklarına bakma ben razıyım diyorum çekmeye ama kabul ettirsemde babam her baktıklarında çocuklarıma o şerefsizin çocukları sizde onun gibi olursunuz fln der tanıyorum o psikoloji de de büyütmek istemiyorum onalri..tek hayalim ayrı bı ev onalra yakın çalışmak annem küçüğe baksa ama kimse destek çıkmıyor bana

Evet cnm durumum yok malesef maddi olarak bakıyor çocuklarına o konuda eksik bırakmıyor..ama.manevi yok hayatı dışarı eğlence içki metres
Tamam işte. Sen su adamdan hiç bişey beklemeyeceksin, babalıkta bekleme. Sende ye iç keyfine bak. Çocuklarınla bir hayat kurmuş olacaksın. Nerde yatıp kalkıyorsa onun problemi. Zor bir durum ama çocuklarını doyuracak ekmek bulamamak daha zor.

Püüü Allah cezasını versin eşinin de metresinin de .
Siz tanıyor musunuz kadını , birlikte olduğu adamın evli olduğunu biliyor mu acaba ?

Aileniz kabul etmiyorsa yapacak bir şey yok ne yazık ki . Çocuklar büyüyene kadar sabredin.

Tabiki de asla bırakmayın çocuklarınızı.. Madem öyle metresine gitsin siz evinizde kalın çocuklarınız belli bi yaşa gelene kadar, sonra boşanır kendiniz çalışır kimseye muhtaç olmazsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…