Çocuk üzerinden cezaymis

Evet cnm tanıyorum iş yerinde kocası biliyor mu bilmiyorum ama ben söyleyemiyorum maalesef ki ..

Konu sahibi, böyle bir adamdan ÜÇ çocuk yapmışsınız sizce bu mantığa sığıyor mu? Adam bir günde böyle olmadı heralde. 10 aylık bebeğiniz varmış yazık günah ya.
Herkes ailenize saydirmiş da aileniz de Karun değildir heralde. Bu devirde 3 çocuğun maddi manevi sorumluluğunu almak kolay mı?
Bosanirim, çalışırım, nafaka/tazminat alırım demişsiniz.
Benim çok bilgim olan bir konu değil ama nafaka öyle aman aman miktarlar olmuyor diyor buradaki üyeler, mal/tazminat davaları ne kadar sürüyor acaba? Bunları hesaba kattınız mi? İş bulmanız ne kadar sürecek ve ne kadar para kazanacaksınız?
Ömür boyu bu adamı çekmek zorundasınız demek insafsızlık olur.
Madem niyetiniz çalışmak şimdiden çalışmaya başlayin anneniz bebeğinize baksın kreş yaşı gelene kadar. Diğer çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama onları da kreşe verin küçüklere, eşiniz karşılasın ücreti de.
Böyle el elde baş başta boşanıcam derseniz ailenizin gözü korkar. Ama kendinizi toparlarsanız, birikim yapar, ciddi ciddi iş tutturursanız onların desteğini almanız da kolaylaşır bence.
Allah yardımcımız olsun.

Böyle aile düşman başına. Aileniz çocukları istemediği için aklınca br bahane bulmuş. Senln çocuğunsa onlarında torunu. Hele ki 10 aylık bebek nereye bırakılır, hangi vicdana?! Ne desem boş çalışmıyorsunuz, adam zaten beş para etmez birde 3 çocuk valla pes. Ya bu deveyi güt yada bu diyardan git

Babanızın çocuklara böyle söylemesi hiç hoş degil.Masum çocukların ne günahı var?Insan anne babasını seçemiyor maalesef onlar istermi böyle babaları olsun?Asla bırakmayın çocuklarınızı babaları malum ortada nasıl olduğu bari annedende darbe yemesinler.Doğurdunuz sahip çıkın çocuk yanlız babanın değil ikinizde aynı sorumluluktasınız.Ne şerefsiz babalar anneler gördük çocukları pırlanta gibi.

Ne iğrenç anne babalar var ya! Yavrunuzun yavrusu sizin canınız kanınız olması lazım! Ne demek çocukları kabul etmemek! Kal yerinde o zaman oaranı biriktir kendi düzenini çocuklarınla kur. O yavruların ne günahı var!

Çok mutlu bir evlilikti 3. çocuktan sonra mı adam bi anda değişip aldatmaya, geç gelmeye mi başladı? Yani 3 çocuk yapmanızın motivasyonunu merak ediyorum.
Kadınlarda annelik yükümlülüğü olduğu için çocukları bırakınca ondan kötüsü olmuyor. O sebeple çocuk yaparken birgün boşanma durumum olursa ben bu çocuklara bakabilir miyim diyerek yapmalı.

Evet cnm tanıyorum iş yerinde kocası biliyor mu bilmiyorum ama ben söyleyemiyorum maalesef ki ..
Soyleseniz ne olacak ki bu kadin gidecek baska kadin gelecek.

Bence aileniz de kendilerine cikar yol bulmus. Nasil olsa cocuksuz donmezsiniz diye cocuklari birak gel diyorlar. Yani aslinda size gel diyen de yok, lafta oyle diyorlar sadece.

Tek yol adami evden gonderip bosanmak.

Aileniz ne kadar vicdansızmış. Sakın çocuklarınızı bırakmayın biryere.. Onların ne suçu var ?

Sakın çocuklarını bırakma sakın.10 aylık bebek daha anasının kuzusudur ya.Ki çocuklar ne kadar büyürse büyüsün hep öyledir.Ne yaparsınız bilmem ama eşinize ceza vermek isterken lütfen çocuklarınıza kiymayin

Benim halam tıpatıp aynı durumu yaşadı, 9 6 ve 2 yaşında iki çocuğunu bıraktı baba evine döndü, adam metresini eve aldı, adi kadın 9 yaşındaki kıza makina olduğu halde elde çamaşır yıkatmış, temizlik yaptırmış, surekli ceza vermiş, özetle çocukların yaşamadığı eziyet, görmediği rezillik kalmadı, şimdi hepsi büyüdü evlendiler ama psikolojileri berbat, hayatları mahvoldu, bir anneden baska kimse iyi bakamaz, ekonomik olarak özgür olmaya bak, çocuklarını asla bırakma

Sıkıntı orda cnm çocuklarım la beni kabul etmiyor ailem
O nasıl aile öyle ya? 3 çocuğu bırak gel nedir.
Onlar sizin gelmenizi istemiyorlar ama öyle diyemiyorlar onun yerine çocukları bırak gel diyorlar, bırakmıcağınızı biliyorlar tabii uyanıklar.
Kocanız sizi yıllardır aldatıyorsa 10 aylık bebe ne olaki? Başka kadınlarla yatıp kalktığını bildiğiniz adam ile beraber olmayı mideniz nasıl alıyor hayret

Adamı evden gönderip boşansa nasıl geçinecek? Adam aileyi gecinderecek kadar nafaka verecek karakterde olsa zaten metresi olmaz. Alabileceği nafaka 6 7 bin. Ev kiraysa zaten gecinemezler. Değilse de 3 çocukla mümkün değil. Çocuklara bakıcı bulup işe girse üç çocuk bakan bakıcıya vereceği maaş kendi maaşına denk veya yakın olur. Ailesi 3 çocuğa kendi bakmak istese zaten gelme demez. Önü arkası olmayan bir çözüm yolu sizin kast ettiğiniz.

Aileniz istemiyorsa onlarda tıpkı eşiniz gibi hayırsız. Oraya çocukları götürseniz zaten baba evinden daha beter bir halde büyüyecekler. Madem gidecek bir yeriniz yok ekonomik bağımsızda değilsiniz bu durumda çocuklarınıza odaklanın. Gitmeyin bir yere. Allah sabır versin

Kadın sığınma evlerini, evden yapılabilecek işleri araştırın. Çocuklarınız kaç yaşında?

Bana ailenin 3 torun ve bir çocuğa bakacak güçleri yok o nedenle bu şekilde yaklaşıyorlar gibi geldi.
Yok, bazılarının zihniyeti bu. Çocuk babanın muamelesi yapılıyor. Boşanılacaksa çocukları bırak da gel modundalar. Kafa yapıları değişmez. Belki çocukları götürseler kovamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…