Püüü Allah cezasını versin eşinin de metresinin de .
Siz tanıyor musunuz kadını , birlikte olduğu adamın evli olduğunu biliyor mu acaba ?
Aileniz kabul etmiyorsa yapacak bir şey yok ne yazık ki . Çocuklar büyüyene kadar sabredin.
Evet cnm tanıyorum iş yerinde kocası biliyor mu bilmiyorum ama ben söyleyemiyorum maalesef ki ..Püüü Allah cezasını versin eşinin de metresinin de .
Siz tanıyor musunuz kadını , birlikte olduğu adamın evli olduğunu biliyor mu acaba ?
Aileniz kabul etmiyorsa yapacak bir şey yok ne yazık ki . Çocuklar büyüyene kadar sabredin.
Siz değil belki ama bir tanıdık söyleyebilir değil mi ?Evet cnm tanıyorum iş yerinde kocası biliyor mu bilmiyorum ama ben söyleyemiyorum maalesef ki ..
Babanızın çocuklara böyle söylemesi hiç hoş degil.Masum çocukların ne günahı var?Insan anne babasını seçemiyor maalesef onlar istermi böyle babaları olsun?Asla bırakmayın çocuklarınızı babaları malum ortada nasıl olduğu bari annedende darbe yemesinler.Doğurdunuz sahip çıkın çocuk yanlız babanın değil ikinizde aynı sorumluluktasınız.Ne şerefsiz babalar anneler gördük çocukları pırlanta gibi.Evet cnm bende öyle düşünüyorum..ama arada dertleşmek bile sıkıntı oldu onlara hemen bırak gel diyorlar öyle bir şerefsizin çocuklarına bakma ben razıyım diyorum çekmeye ama kabul ettirsemde babam her baktıklarında çocuklarıma o şerefsizin çocukları sizde onun gibi olursunuz fln der tanıyorum o psikoloji de de büyütmek istemiyorum onalri..tek hayalim ayrı bı ev onalra yakın çalışmak annem küçüğe baksa ama kimse destek çıkmıyor bana
Soyleseniz ne olacak ki bu kadin gidecek baska kadin gelecek.Evet cnm tanıyorum iş yerinde kocası biliyor mu bilmiyorum ama ben söyleyemiyorum maalesef ki ..
Aileniz ne kadar vicdansızmış. Sakın çocuklarınızı bırakmayın biryere.. Onların ne suçu var ?Kızlar merhaba..daha öncede konu açmıştım kocamın beni sevmediğini aldatıldıgimi fln ..uzatmayacam ..hala aynı çocuklari bile artık umursamıyor ilgisiz alakasız.ailem bırak gel diyor üç çocuğu at başına aklı başına gelirmiş.. böyle bir adamın aklı başına gelmez diyorum anlamıyorlar o zorluğu o keyfi yaşamayasin her gece bak bakalım çıkabiliyormu dışarı..metresi gelip baksın falan fistan işte..ben bırakmak istemiyorum çocuklarımın psikolojisi ne olur bu süreçte.gelmezssen bı daha bize dert yanma arama bilmem ne..daha çok küçükler en küçüğü 10 aylık nasıl bırakıp giderim.. çaresizim bu adamdan zaten kocalık yapsın istemiyorum bana ama çocuklarıyla ilgilensin istiyorum adam gibi babalık yapsın sadece maddi yönden bakıyor ilgi alaka sıfır ..bu çözüm olur mu sizce ailemi dinlemeli miyim ..yoksa daha mı kötü olur tamamen çocuklarımdan olurmuyum çok çaresizim
Cocuklariniz kac yasinda?Öyle işte onu tek getir diyorlar bazen vicdana geliyorlar azcik
Sakın çocuklarını bırakma sakın.10 aylık bebek daha anasının kuzusudur ya.Ki çocuklar ne kadar büyürse büyüsün hep öyledir.Ne yaparsınız bilmem ama eşinize ceza vermek isterken lütfen çocuklarınıza kiymayinKızlar merhaba..daha öncede konu açmıştım kocamın beni sevmediğini aldatıldıgimi fln ..uzatmayacam ..hala aynı çocuklari bile artık umursamıyor ilgisiz alakasız.ailem bırak gel diyor üç çocuğu at başına aklı başına gelirmiş.. böyle bir adamın aklı başına gelmez diyorum anlamıyorlar o zorluğu o keyfi yaşamayasin her gece bak bakalım çıkabiliyormu dışarı..metresi gelip baksın falan fistan işte..ben bırakmak istemiyorum çocuklarımın psikolojisi ne olur bu süreçte.gelmezssen bı daha bize dert yanma arama bilmem ne..daha çok küçükler en küçüğü 10 aylık nasıl bırakıp giderim.. çaresizim bu adamdan zaten kocalık yapsın istemiyorum bana ama çocuklarıyla ilgilensin istiyorum adam gibi babalık yapsın sadece maddi yönden bakıyor ilgi alaka sıfır ..bu çözüm olur mu sizce ailemi dinlemeli miyim ..yoksa daha mı kötü olur tamamen çocuklarımdan olurmuyum çok çaresizim
Kadının kocası öğrenir. Yüzde 90 ihtimalle kadından boşanır. Kadında konu sahibinin kocasına bosanmasi için baskı yapar. Sonuç yine konu sahibinin başına patlar.Siz değil belki ama bir tanıdık söyleyebilir değil mi ?
O nasıl aile öyle ya? 3 çocuğu bırak gel nedir.Sıkıntı orda cnm çocuklarım la beni kabul etmiyor ailem
Adamı evden gönderip boşansa nasıl geçinecek? Adam aileyi gecinderecek kadar nafaka verecek karakterde olsa zaten metresi olmaz. Alabileceği nafaka 6 7 bin. Ev kiraysa zaten gecinemezler. Değilse de 3 çocukla mümkün değil. Çocuklara bakıcı bulup işe girse üç çocuk bakan bakıcıya vereceği maaş kendi maaşına denk veya yakın olur. Ailesi 3 çocuğa kendi bakmak istese zaten gelme demez. Önü arkası olmayan bir çözüm yolu sizin kast ettiğiniz.Soyleseniz ne olacak ki bu kadin gidecek baska kadin gelecek.
Bence aileniz de kendilerine cikar yol bulmus. Nasil olsa cocuksuz donmezsiniz diye cocuklari birak gel diyorlar. Yani aslinda size gel diyen de yok, lafta oyle diyorlar sadece.
Tek yol adami evden gonderip bosanmak.
Aileniz istemiyorsa onlarda tıpkı eşiniz gibi hayırsız. Oraya çocukları götürseniz zaten baba evinden daha beter bir halde büyüyecekler. Madem gidecek bir yeriniz yok ekonomik bağımsızda değilsiniz bu durumda çocuklarınıza odaklanın. Gitmeyin bir yere. Allah sabır versinKızlar merhaba..daha öncede konu açmıştım kocamın beni sevmediğini aldatıldıgimi fln ..uzatmayacam ..hala aynı çocuklari bile artık umursamıyor ilgisiz alakasız.ailem bırak gel diyor üç çocuğu at başına aklı başına gelirmiş.. böyle bir adamın aklı başına gelmez diyorum anlamıyorlar o zorluğu o keyfi yaşamayasin her gece bak bakalım çıkabiliyormu dışarı..metresi gelip baksın falan fistan işte..ben bırakmak istemiyorum çocuklarımın psikolojisi ne olur bu süreçte.gelmezssen bı daha bize dert yanma arama bilmem ne..daha çok küçükler en küçüğü 10 aylık nasıl bırakıp giderim.. çaresizim bu adamdan zaten kocalık yapsın istemiyorum bana ama çocuklarıyla ilgilensin istiyorum adam gibi babalık yapsın sadece maddi yönden bakıyor ilgi alaka sıfır ..bu çözüm olur mu sizce ailemi dinlemeli miyim ..yoksa daha mı kötü olur tamamen çocuklarımdan olurmuyum çok çaresizim
Yok, bazılarının zihniyeti bu. Çocuk babanın muamelesi yapılıyor. Boşanılacaksa çocukları bırak da gel modundalar. Kafa yapıları değişmez. Belki çocukları götürseler kovamazlar.Bana ailenin 3 torun ve bir çocuğa bakacak güçleri yok o nedenle bu şekilde yaklaşıyorlar gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?