Çocuk üzerinden cezaymis

mihre73

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
81
3
1
37
Kızlar merhaba..daha öncede konu açmıştım kocamın beni sevmediğini aldatıldıgimi fln ..uzatmayacam ..hala aynı çocuklari bile artık umursamıyor ilgisiz alakasız.ailem bırak gel diyor üç çocuğu at başına aklı başına gelirmiş.. böyle bir adamın aklı başına gelmez diyorum anlamıyorlar o zorluğu o keyfi yaşamayasin her gece bak bakalım çıkabiliyormu dışarı..metresi gelip baksın falan fistan işte..ben bırakmak istemiyorum çocuklarımın psikolojisi ne olur bu süreçte.gelmezssen bı daha bize dert yanma arama bilmem ne..daha çok küçükler en küçüğü 10 aylık nasıl bırakıp giderim.. çaresizim bu adamdan zaten kocalık yapsın istemiyorum bana ama çocuklarıyla ilgilensin istiyorum adam gibi babalık yapsın sadece maddi yönden bakıyor ilgi alaka sıfır ..bu çözüm olur mu sizce ailemi dinlemeli miyim ..yoksa daha mı kötü olur tamamen çocuklarımdan olurmuyum çok çaresizim

Sakın bebeğinizi bırakmayın çocuklarınızı alıp dönün baba evine
insan yavrusuna nasıl kıyar bırakın o karaktersizde kendi pisliğinde boğulsun

Bu adam bir anda böyle olmamistir muhtemelen.
Ona rağmen 3 çocuğunuz olmuş, minicik bebeği bırakıp hiçbir yere gidemezsiniz. Metreste çok meraklıydi sizin çocuklariniza bakmaya. Ailenize çocuklarınıza sahip çıkmak zor geliyor tabi, birak gel diyorlar.
Ne yapacaksınız çocuklarınızla beraber yapın. Aileniz kabul etmiyorsa, eşinizin maddi olarak var kabul edin, diğer türlü yok sayın.
Kolay değil belki bu dediğim ama 3 çocukla yapacak çok şeyiniz de yok.

Onlara göre köpek pişman olup kapıma gelirmiş ben pişman olsun da geri dönsün istemiyorum sahip ciksalar boşanıp hayatıma çocuklarımla yeniden başlamak istiyorum ama yok imkanım

Baba ilgili alakalı olsa dahi 10 aylık kuzuyu bırakmam aileniz cok tuhaf gerçekten. he metreste kosa kosa gelir bakardı cocuklar ya babanneye düserdi ya da yetiştirme yurduna. cocukla ceza verilmez ceza cocuga verilmiş olur

Öyle işte onu tek getir diyorlar bazen vicdana geliyorlar azcik
Aileniz çocukları niye kabul etmiyor? Çocukları bırakmayın. Gidecek başka yeriniz yok mu? Ailenizden geçici bir süre için idare etmelerini isteyin kendi düzeninizi kurana kadar

Baba ilgili alakalı olsa dahi 10 aylık kuzuyu bırakmam aileniz cok tuhaf gerçekten. he metreste kosa kosa gelir bakardı cocuklar ya babanneye düserdi ya da yetiştirme yurduna. cocukla ceza verilmez ceza cocuga verilmiş olur
Evet bende öyle düşünüyorum

Aileniz çocukları niye kabul etmiyor? Çocukları bırakmayın. Gidecek başka yeriniz yok mu? Ailenizden geçici bir süre için idare etmelerini isteyin kendi düzeninizi kurana kadar
Yok canım malesef istemiyorlar işte ataerkillik toplumda yaşayan insanlar babanın çocukları gözüyle bakıyorlar onun soyu fln çok cahiller napssm ikna edemedim onalri kabul ettiremedim maalesef

Bana ailenin 3 torun ve bir çocuğa bakacak güçleri yok o nedenle bu şekilde yaklaşıyorlar gibi geldi.

Çocuklarını birakmani neden istiyorlar ?

Onlara göre köpek pişman olup kapıma gelirmiş ben pişman olsun da geri dönsün istemiyorum sahip ciksalar boşanıp hayatıma çocuklarımla yeniden başlamak istiyorum ama yok imkanım
Pişman olmak yerine, hayatındaki kadını eve getirip, çocukları babaanne daha kötüsü sosyal hizmetlere bırakırsa ne yapacaksınız?
Adamın çocukları umurunda olsa evliliğini tehlikeye atacak şeyler yapmazdı yani üzgünüm.
Aileniz sahip çıkmazsa, çocuklar kurulu düzenlerinde de olur.
Ailenizin sizi düşündüğü falan yok. Onların aklıyla hareket etmeyin.

Ebeveyn olmayı anne babanizdan öğrendiğiniz çok belli . Onlar çocuğunu bırak gel diyecek kadar vicdansız kalpleri kararmış , siz baba olmayı bile becerememis adamdan üç çocuk yapmışsınız . Eşşek gibi oturup çocukların başını bekleyeceksiniz. O çocukları anasız bırakırsanız onların ahi sizin iki yakanizo bir araya getirmez . Sakin çocukları bırakıp bir yere gitmeyin

Ailenizin dinlenecek yanı yok ki. Adam gamsız, kendi keyfinin peşinde gezmesin diye; bile isteye dünyaya getirdiğiniz 3 masum çocuğunuzu adamın başına bıraksanız, umru olur mu sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…