Çocuk ve babaannesi

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Merhabalar arkadaşlar
Ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Eşimde yeni barıştı.
Bana çocuğuma değer vermeme arayip sormama gibi sorunlarimiz var küslük mevzusu dışında

Eşim de ne seni nede çocuğumu goturmeyecegim haketmiyorlar çünkü dedi
Amaa çocuğum bana babaannesini ozledigini görmek istediğini söyledi

birde babasi kizinca fln babana küSME dediğimde babam babasına nasıl davranıyor kusuyor ama dedi !!

Şimdi onlarla gorusmesini istemiyorum gerçekten haketmiyorlar ve evde kavga çıkıyor laf geliyor ama bir yönden de çocuk görmek istiyor napmalıyım :KK43:

Son düzenleme:
Görsün tabiki hanımefendi insan torununa kötü davranır mı hiç sanmıyorum.Çocuk da özlemiş.Hakedip haketmeme durumunuzu kendiniz için inceleyin.Çocuk ama ayrı bir birey.Onun da istekleri var bir yaşamı var

Şöyle anlatayım aramazlar çocuğumu diğer torunlarina değer verir umursarlar benimkinin varlığı yokluğu bir onlar için

Bizde kusunce eşimikinizi de goturmeyecegim dedi

Cocugunuz size cok guzel cevap vermis. Siz de farkindasiniz zaten uc gunluk dunya uzatmayin kuslukleri. Anne baba nihayetinde bunlar.

Aynen çok üzgünüm :(
Babam babasına kusuyor bende ona kuserim dedi resmen

Ama bana da o kadar koyuyor ki anlatamam hiç ilgilenmiyorlar o kadarki eşim haketmiyorlar diyo
Ben elimle yollama cabasindayim

Çok uzduler beni çok

Çocuğa kötü davranmazlar ama nasıl anlatayım bizde bir ilgi alaka olur bisi olur

Kus degilken yılda bir kere gorup bi kucağına almazdi kv
O birazda yapi meselesi aslinda, herkesin sevme sekli farkli oluyor. Diger torunlari aliyormu mesela kucagina? Bu kez özlemislerdir üstüne düserler bi ihtimal.

O birazda yapi meselesi aslinda, herkesin sevme sekli farkli oluyor. Diger torunlari aliyormu mesela kucagina? Bu kez özlemislerdir üstüne düserler bi ihtimal.

Tabi ki onlara çok ozeniyor çok üstlerine dusuyor bizimkine soğuklar aksilik benimki de onlara düşkün
Besle kargayi babaanneyi tercih etsin

Ben de bi ara aynı durumu yaşadım eşimle yolladım çocuğu ( hiç canım istemese de ) benim birseyim olmuyorlar ama onların torunları . Bir kaç kez deneyin anlar zaten çocuğunuz sevilip sevilmedigini . Sevilmedigini anlarsa da eminim oda gitmez tabi yaşı kaç bilmiyorum da .

Tabi ki onlara çok ozeniyor çok üstlerine dusuyor bizimkine soğuklar aksilik benimki de onlara düşkün
Besle kargayi babaanneyi tercih etsin
Cocuklari anlamak mümkün degil o konuda nedense. Bi ortama girincede önce bi bakarlar ya kim onlari izliyor, izlemeyen varsa sürekli onu takip edip, kendine baktirana kadar dikkatini cekmeye calisirlar, öyle biseymi acaba :)

Cocuklari anlamak mümkün degil o konuda nedense. Bi ortama girincede önce bi bakarlar ya kim onlari izliyor, izlemeyen varsa sürekli onu takip edip, kendine baktirana kadar dikkatini cekmeye calisirlar, öyle biseymi acaba :)

Evet anneanne teyze ve dayılarının sevgisinden emin onemsemiyor ama onların sevgisini göremediği için kazanmak istiyor bence

Merhabalar arkadaşlar
Ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Eşimde yeni barıştı.
Bana çocuğuma değer vermeme arayip sormama gibi sorunlarimiz var küslük mevzusu dışında

Eşim de ne seni nede çocuğumu goturmeyecegim haketmiyorlar çünkü dedi
Amaa çocuğum bana babaannesini ozledigini görmek istediğini söyledi

birde babasi kizinca fln babana küSME dediğimde babam babasına nasıl davranıyor kusuyor ama dedi !!

Şimdi onlarla gorusmesini istemiyorum gerçekten haketmiyorlar ve evde kavga çıkıyor laf geliyor ama bir yönden de çocuk görmek istiyor napmalıyım :KK43:

çocuğunuzu görüştürürsünüz, görüştürmezsiniz orasını bilemiyorum
fakat, eşinizin ailesi ile olan durumu çocuklara böyle yansıtmak hiç doğru değil
nereden biliyor çocuğunuz babasının dedesi ile küs olduğunu?
bence çocuklara hiç yansıtmamanız gerekirdi, nihayetinde aynen yazdığınız gibi etkileniyorlar, öğreniyorlar, kendi hayatlarına yansıtıyorlar
farklı bahanelerle geçiştirebilirdiniz durumu

Bizde iki yıldır görüşmüyoruz eşimi tlfonla arıyolar yeni yeni.eşimde gitmiyo.ama çocuklar istediklerinde gidiyolar.önceden onlara düşkün olan oglum artık gitmek istemiyo ki banannesi torunlarına çok düşkündür aşırı sever.kızım gitmek istiyo sürekli ama babannem beni öpmek istiyo cok sıkıyo sevmiyorum onu diyo:)sen yolla yine de çocuklar zamanla degişiyo tercihi ona bırak.

çocuğunuzu görüştürürsünüz, görüştürmezsiniz orasını bilemiyorum
fakat, eşinizin ailesi ile olan durumu çocuklara böyle yansıtmak hiç doğru değil
nereden biliyor çocuğunuz babasının dedesi ile küs olduğunu?
bence çocuklara hiç yansıtmamanız gerekirdi, nihayetinde aynen yazdığınız gibi etkileniyorlar, öğreniyorlar, kendi hayatlarına yansıtıyorlar
farklı bahanelerle geçiştirebilirdiniz durumu

Cnm kus oldugunu yansıtmama mumkun değil cocugumun yaşı büyük
Özledim gidelim diyor biz gecistiriyoruz bir daha soruyor bir daha kine mecbur babayla kustuler dedik senelerce kusuldu gecistiremezdik

Bizde iki yıldır görüşmüyoruz eşimi tlfonla arıyolar yeni yeni.eşimde gitmiyo.ama çocuklar istediklerinde gidiyolar.önceden onlara düşkün olan oglum artık gitmek istemiyo ki banannesi torunlarına çok düşkündür aşırı sever.kızım gitmek istiyo sürekli ama babannem beni öpmek istiyo cok sıkıyo sevmiyorum onu diyo:)sen yolla yine de çocuklar zamanla degişiyo tercihi ona bırak.

İşte korkum o ya onlari tercih ederse ya bize kızınca fln onlara giderse

Cnm kus oldugunu yansıtmama mumkun değil cocugumun yaşı büyük
Özledim gidelim diyor biz gecistiriyoruz bir daha soruyor bir daha kine mecbur babayla kustuler dedik senelerce kusuldu gecistiremezdik

kusura bakmayın anlayamadım
çocuğunuz yeterince büyükse, o zaman kendisini gerçekten seven anneanne, teyze, dayılarının sevgisini neden önemsemiyor? babaannesini görmek istemesini neden "ilgi çekmek istemek" olarak yorumluyorsunuz?

Back
X