Çocuk ve kaynana&kayınpeder sorunsalı

Dea_Tacita15

Kenan'ım çölde vaha gibi, oğlum
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
1.650
1.161
333
39
İyi akşamlar biraz uzun yazacağım kusura bakmayın. 5 yaşında bir oğlum var. K.v bakıyor ben çalıştığım için. Ama doğduğundan beri koparmaya çalışıyorlar. Yeni yürümeye başlamıştı düştü kucakladım. K.p kucağımdan söktü götürdü. Eşim bir şey demiyordu. Bi iki kere konuştu ama onu da çok dinlemiyorlat. O da beni dr dinlemiyorlar deyip sıyrılıyor işin içinden. Onların yanında çocuğumu bile sevemiyorum. Sevmek için bi şey söylüyorum hemen olayı laf sokmaya çeviriyorlar. K.v eşimden çekiniyor onın yanında laf sokamıyor ama yalnız kaldık mı başlıyor laf sokmaya. Çocuk hasta kaç gündür. Bugün çocuğun kanına girmişler burda kalacaksın diye. Çocuk bizimle gelmedi. Eşim de kalsın defi geldik eve. Ama bnm aklım çocuğumda. Geçen hasta olduğunda bütün gece öksürmüş haber vermediler ve bnm çocuğumun astımı var. Sabah Dr. A götürdük tıkanmış. Bugün de orda kaldı uyku tutmuyor. Eve gelince eşimle de tartıştım. Bana abartıyorsun diyor. Bir de 2. Çocuk isteği vardı eşimin ben istemiyordum. Bugün 1 çocukla çıldırttınız. 2 çocukla tımarhanelik olurum dedim. Kafam karışık anlatabildim mi derdimi bilmiyorum

Zaten kreşe gidiyor. Fakat Astım olduğu için hastalandığında babanneyle kalıyor. Akşamları ben çıkışa yetişemediğim için babanne alıyor bi yarım saat sonra ben geliyorum. Kreşden önce çok yüz göz olduk bu bakma meselelerinden. Dayanamıyorum artık.

Baktirmayin onlara ana okuluna yazdırın kreşe falan verin ve sizin is yerinize yakın olsun siz ilgilenin cocugunuzla

Kv baktirma git cocugunuda al ordan simdi şu saatte...

Evinden başka hiç bir yerde kalmasına izin vermeyin sizi anlayacak yaşta onlar nasıl kanına girdiyse sizde evden başka yerde kalmak yok diye aşılayın

Ağlasada zırlasada çocuğunuzu eve götürün kurallarınız olsun kararlı olun. Çocuk bu hemen unutur eve gelince sarılın öpün oyun oynayın vs..

Daha önce yaptım bir kere gecenin köründe aldım geldim. Çok sıkıntı çıktı. Babam da ayıp etmişsin dedi. O yüzden bir şey yapamadım. Normalde eşim gidecekti almaya sırf alayım diye ben de gittim. Ama çocuk gelmedi eşim de kalsın deyince bir şey yapamadım. Ordan geldik eşimle birbirimize girdik. Eşima kaç kere dedim. Yapma onların yanında bana destek ol diye de işte.

Kv ye baktırma çocuk hastaymış tedavisinde de ihmal oluyordur bu insanlar yüzünden

eşinle konuş ya bakıcı tutun yada kreşe ver 5 yaşındaymış yani çok küçük değil

Kreşe gidiyor zaten. Fakat hasta diye okula göndermedik bu hafta babannede kalacak. Kendi ailemden destek kimse de yok alayım ellerinden kendi anneme baktırayım. Bakıcılardan ben çok çektim o yüzden bakıcı istemedim küçükken.

Ahh ahh çalışmak güzel hoş birşey ama cocuğun kreş yasına gelene kadar annenin kendisinin bakmasının taraftarıyım çocuğun her yönden gelişimi açısından yoksa böyle sorunlar çıkabiliyor bide hastaymış keşke ben bakarım değip zorla getirseydiniz.

Çogun direk kreşe gider. Laf diyene de benim çocuğum ben doğurdum dersin. Küsersin gidip gelmezsin. Daha olmadı lafa lafla cevap verirsin. Eşine şunu söyle. Ben de aynisıni dedim daha önceleri eşime. Ailenle yüz göz olup küsüp bağlarımı koparmamı istemiyorsan beni ailenle karşi karşıya getirme. Eşiniz sert çıksın bakalım bir daha yapıyorlar mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…