- 6 Haziran 2015
- 555
- 242
- 103
- Konu Sahibi KaraBiberim07
-
Evlenmeden önce senelerde flört edenler var evlendiği Zaman Adamın yaşı ilerlemiş olanlar var çocuk bana yerine dede desin çok da beklemek mantıklı değil 1-1,5 yıl ideal bence.
Bnce tam zamani cocuk evin nesesidir benimde 1 yil oldu keske 6 ay gctikten snra yapsaydik diyorum hep erkendir dedim birbirimiz taniyalim gezelim falan derken 1 yil bitti ev sessiz ve sıkıldik artik gzmekten bzde cocuk istyrz simdi hayirlisiMerhaba kızlar,
Fikrinizi almak istediğim bir konu var.
Durum şu:
1.5 yıllık evliyim. 25 yasındayım. Kendı aılemle ve esımın aılesıyle aynı sehırde yasıyoruz.
Calısan bır kadınım. Ogretmenım. Esımı cok sevıyorum. Guzel bır evlılıgımız var, iyi anlasıyoruz. Cocuk yapmayı dusunuyoruz.Şartlarımın elverıslı oldugunu dusunuyorum.
Fakat cevremdekı arkadaslar hep zaman gecmesı gerektıgını vurguluyor. En az 3 yıl gecsın, evlılıgınız otursun sonra yaparsınız dıyorlar.
Hayatınıza cocugunuz gırdıgınden berı neler degıstı?
Cocuk yapmanın olumlu ve olumsuz yanları nelerdır?
Cocugu olan/hamıle olan/ fıkrı olan arkadaslar bana önerilerde bulunabılırler mı ??
Tesekkurler.
Arkadaslar buraya yazmamın amacı sızın deneyımlerınızden kendıme cıkarımlar yapmak.
Yap- yapma yazmanızı degıl. Olumlu olumsuz yonlerını yazmanızı, hayatınızdakı degısımlerınızı ornek vermenızı ıstıyorum. Duygusal olarak olabılır. Ilıskınız acısından olabılır.. Maddı acıdan olabılır..
Nereden ıstersenız bakın.. Dusuncelerınızı yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?