- 16 Haziran 2016
- 570
- 643
- 18
- 40
- Konu Sahibi KaraBiberim07
-
Niçin şaşırayım, bilakis veren canı Allah 'dır.Bunu demek istedim anlayana.sasirdin iyice
Konu sahibi senden özur dileyerek birsey sormak istiyorum..Doya doya gezmiştik oğlumdan önce.İyi ki hemen çocuk düşünmedik demiştim.Çünkü çocuk olunca tatiller onlara göre ayarlanır, uykular onlara göre ayarlanır, evinizin bütçesi onlara göre ayarlanır.
Bir buçuk yıl bazı şeyleri anlaman için yeterli bir süre bence. Eğer evliliğinde bir sorunun yoksa çok da beklemene gerek yok. Evet ben de aslında çocuk için biraz zaman geçmesi taraftarıyım normal şartlarda. Hem evliliğin oturması hem de ilk yılların tadının doyasıya çıkarılması adına çünkü çocuk olduktan sonra bütün dengeler değişecek. Ama siz kendinizi hazır hissediyorsanız neden olmasın.Merhaba kızlar,
Fikrinizi almak istediğim bir konu var.
Durum şu:
1.5 yıllık evliyim. 25 yasındayım. Kendı aılemle ve esımın aılesıyle aynı sehırde yasıyoruz.
Calısan bır kadınım. Ogretmenım. Esımı cok sevıyorum. Guzel bır evlılıgımız var, iyi anlasıyoruz. Cocuk yapmayı dusunuyoruz.Şartlarımın elverıslı oldugunu dusunuyorum.
Fakat cevremdekı arkadaslar hep zaman gecmesı gerektıgını vurguluyor. En az 3 yıl gecsın, evlılıgınız otursun sonra yaparsınız dıyorlar.
Hayatınıza cocugunuz gırdıgınden berı neler degıstı?
Cocuk yapmanın olumlu ve olumsuz yanları nelerdır?
Cocugu olan/hamıle olan/ fıkrı olan arkadaslar bana önerilerde bulunabılırler mı ??
Tesekkurler.
Niçin şaşırayım, bilakis veren canı Allah 'dır.Bunu demek istedim anlayana.
Konu sahibi senden özur dileyerek birsey sormak istiyorum..
Benim bir tane cocugum var ikinciyi hemen dusunmuyorum yani 2 3 sene sonra anca..
Bu yizden spiral taktirmak istiyorum ..
Adet olmadan spiral takilir mi???
Benim adet donemime daha var..
O zamna kadr ben yurt disina gidecem gitmeden taktirmak istiyorum..
Bunu nasil yapabilirim lutfen bana bilenler yardimci olabilir mi??
Okul bitti evlendim 20 yaşında anne oldum.25 yaşındayım ikinciyi doğurdum.30 yaşına gelince kızım 10 oğlum 5 yaşında olcak yani milletin çocukla uğraştığı zamanlar benim boyum kadar çocuklarım olmuş olcak.(bu arada ünv.mezunuyum önlisanstan sonra evlenince lisansa tamamladım) yani zor ama sonu güzel genç anne olduğum için mutluyum ben
Niçin şaşırayım, bilakis veren canı Allah 'dır.Bunu demek istedim anlayana.
Konu sahibi senden özur dileyerek birsey sormak istiyorum..
Benim bir tane cocugum var ikinciyi hemen dusunmuyorum yani 2 3 sene sonra anca..
Bu yizden spiral taktirmak istiyorum ..
Adet olmadan spiral takilir mi???
Benim adet donemime daha var..
O zamna kadr ben yurt disina gidecem gitmeden taktirmak istiyorum..
Bunu nasil yapabilirim lutfen bana bilenler yardimci olabilir mi??
Ben sadece düşüncemi yazdım, herkes gibi Allah inancınızı sorgulamadım, niçin bu kadar alıngansınız.Allah dilemezse milyonlarca sperm yumurtayı dőllemez bunu demek istedim.Çocuk yapacagınızı forma soruyorsunuzda bunamı alınıyorsunuz, neticede õzel hayat.Cocuk yapmak ne demek acıkladım.Bır daha oku anlamaya calıs.
Allaha inancı tam olan bırıyım cok sukur. Ne demek ıstıyorsun ?
2 senedir istiyoruz olmuyor rabbim nasip eder inşallah kısmet bu işler Can'ım belki sen isteyince hemen olur bilemiyorum en doğru kararı siz verirsiniz
Sagol canim ..Bılgım yok canım. Ama doktora danıs bu konuyu derım
Burda çok okudum 3 5 sene bekledim sonra da bi kaç sene olmadı diye bence hazır hissediyorsan 1.5 sene Gayet te yeterli bi süre. Ben evliligimin 2.senesinde kucağıma aldım kızımı. Evet gerçekten zor tatile gitmeyi bırak markete gitmek bile zor. Ama biliyorum ki bunlar geçici şeyler büyüyecek bebeğim ve beraber gezicez sonrasında. :)Merhaba kızlar,
Fikrinizi almak istediğim bir konu var.
Durum şu:
1.5 yıllık evliyim. 25 yasındayım. Kendı aılemle ve esımın aılesıyle aynı sehırde yasıyoruz.
Calısan bır kadınım. Ogretmenım. Esımı cok sevıyorum. Guzel bır evlılıgımız var, iyi anlasıyoruz. Cocuk yapmayı dusunuyoruz.Şartlarımın elverıslı oldugunu dusunuyorum.
Fakat cevremdekı arkadaslar hep zaman gecmesı gerektıgını vurguluyor. En az 3 yıl gecsın, evlılıgınız otursun sonra yaparsınız dıyorlar.
Hayatınıza cocugunuz gırdıgınden berı neler degıstı?
Cocuk yapmanın olumlu ve olumsuz yanları nelerdır?
Cocugu olan/hamıle olan/ fıkrı olan arkadaslar bana önerilerde bulunabılırler mı ??
Tesekkurler.
Ben sadece düşüncemi yazdım, herkes gibi Allah inancınızı sorgulamadım, niçin bu kadar alıngansınız.Allah dilemezse milyonlarca sperm yumurtayı dőllemez bunu demek istedim.Çocuk yapacagınızı forma soruyorsunuzda bunamı alınıyorsunuz, neticede õzel hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?