23 yasimda evlendim, 4 yillik iliskim vardi, sonra 6 sene cocuk istemedim cunku kendimi hazir hissetmiyordum, gezip tozmayi, gece hayatini seviyorduk ikimiz de, bir cocugun sorumlulugunu almak istemiyorduk ayrica calisiyordum ve bakacak yakinim yoktu, en onemlisi icimde anne olmak gibi bir istek yoktu.
29 yasima geldigimde birden acaba sorusu yankilanmaya basladi kafamda, doktora gittik testler yapildi, doktor 6 yildir dogum kontrol hapi kullaniyormussunuz 3 ay hamile kalamazsiniz bu surecte folik asit kullanin dedi. Ben de hapi biraktim folik asite basladim ama hala cocuk mevzusu acabalarla devam ediyordu. O ay gelen giden cok oldu sadece bir birliktelik yasadik ve ben hamile kaldim, bu da bana doktorun her dedigine inanmamam gerektigini ogretti :) su an kizim 3 yasinda, dogum iznim bitince isten ayrildim bakacak yakin olmadigi icin.. tek zorluk bu benim acimdan, kuafore bile kizimla gidiyorum 1 saat birakacak kimsem yok hafta ici...
benim karar surecim boyle oldu yani, ben kararsizliktayken kizim karar verdi gelmeye, iyi ki gelmis :)