Bebek icin her ikinizinde kendini hazir hissetmesi lazim sanirim. Planlanmadik bir sekilde hamile kaldim bir ay once, daha henuz 6 haftalikkende dusuk yaptim. Istegimiz disi bir hamilelikti, o yuzden her ikimizde biraz simariklik yaptik sanirim, planlamamistik, iste niye dikkat etmedik, yok senin yuzundendi yok benim yuzumdendi diye gereksiz gereksiz muhabbetlere girdik. Maalesef bir hafta surdu surmedi ve dusuk yaptim. Dusukten sonra insanin okadar zoruna gidiyorki. Guya istemiyorduk. Yinede Rabbim omrumuz icin en hayirli zamanda versin diyorum, annelerimiz cok istedigi icin 'onun ayaginin biri iceride kalmistir, hemen yine hamile kalirsin' diyorlar. Bizde hala cokta adamakilli korunuyoruz diyemem. Sanirim caktirmadan ikimizde aslinda istiyoruz haha..hayirlisi. Evliligimiz daha bir otursa, biz daha bi saglam bassak yere, sanirim daha dogru olur. Ama Rabbim bilir.
Ve evet, etrafimdaki herkes 'hicbir zaman evet, dogru zaman budur demiyorsun. biraz mantikla yaklasip, baslamak lazim.' diyorlar. Belkide en dogrusudur. Hayirlisi olsun sizin icinde.