Çocuk yüzünden çok kötü tartıştık

Türkiye'de yaşadığımızı unutmuş gibi yazmışsınız Bizim insanımız konuşur.
O halde eşinize bebek istediğinizi söyleyip tek başınıza bir doktora gidin rutin bir kontrol yaptırın.
Sonra eşinize bende kist varmış tedavi olmam gerekiyormuş 1 yıl falan sürecek deyip zaman kazanın.Millet de varsın sizi kısır bilsin en azından koca ağızları kapanır
Dip not; Bebek çok güzel birşey yaaaa...Evde bir ses bir nefes bir çığlık bir mutluluk bir koku ayak bağı gönül bağı tarifi imkansız bir varlık.
Kızım Üniversite de ben 40 yaşımda tekrar anne olacağım.
Kızım bana "Anne bir kaç yıl daha bekleseydin ben sana bebek doğururdum torununa bakardın şimdi ben bu yaştan sonra ablamı teyzemi olcam" diye benle dalga geçiyor aklınca
Bebek kokusu yağmur sonrası toprak kokusu fırından yeni çıkmış ekmek kokusu işte bunların hepsi aynı HUZUR verir insana.
İnşaAllah yumuk yumuk bir kızın olur annesi gibi inatçı alıngan ve agresif

Ben işte konuşturmuyorum kimseyi sma o milletin lafıyla hateket ediyo

Oda var tabi ama şu an gerçekten yapamam çocukla uğraşamam şu an

Evet başkalarının sözüyle haraket eden, eşi dururken başkalarından çocuk yapmayı düşüben adam karaktersizdir
Ben zaten öyle dedim hazır olunca konuşalım dedim neymiş yaşı geçiyomuş
Evlenmeden once istiyormussunuz. Ben bu durumda esinizi hakli buldum. Ayrica soyledigi lafi cok abartmissiniz. Ona yok buna yok ne desin adam.
Ne mi desin tamam biraz daha bekleyelim desin
O zaman benim çocuğum olsun ne demek

Taşıyıcı anneliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz galiba. Başka bir kadından çocuk yapmak değil. Bazen kadından yumurta alınıp spermle bir araya getirilip başka kadına transfer ediliyor. Yani sevişip çocuk yapmak değil ki bu kadar adama yükleniyorsunuz.
Veee siz istemiyorsanız diye eşiniz de istemeyecek değil.

Öyledir eminim ama bana öyle gelmiyo şu an düşünemiyorum hatta düşündüğümde nefes alamıyorum

Biliyorum ve çok çirkin buluyorum başka bir kadının bedeninde meydana geldiği için
Ve eşim benim çocuğum olur dedi bu ne demek başkasının yumurtası demek

Biliyorum ve çok çirkin buluyorum başka bir kadının bedeninde meydana geldiği için
Ve eşim benim çocuğum olur dedi bu ne demek başkasının yumurtası demek
başkasının yumurtası değil. başkasının rahmi. içerik sizden ve eşinizden. bebeğin büyüdüğü yer farklı sadece.

Öyledir eminim ama bana öyle gelmiyo şu an düşünemiyorum hatta düşündüğümde nefes alamıyorum
Ah canım sen bu bebek konusun da bayağı psikoloji anlamda etkileniyorsun
Vallahi ben eşinle aran bozulsun istemem.
Yorumlarında ki uslubundan anladığım kadarıyla akıllı ve mantıklı birisin.
Eşinin huyuna suyuna git onu en iyi sen tanıyorsun idare edecek olanda ikna edecek olan da sensin.
Adam kendince haklı bebek istemekte sende istememkte haklısın ama bu işin bir orta yolu elbette vardır.
O da sana kalmış birşey.
Ya bu bebeği doğuracaksın yada eşini bebek istediğine ama biraz zamana ihtiyacın olduğuna ikna edeceksin.
Öteki seçeneği düşünme bile yani boşanmayı.

başkasının yumurtası değil. başkasının rahmi. içerik sizden ve eşinizden. bebeğin büyüdüğü yer farklı sadece.
elifff_____ in sorunu bebek doğurmamak değilki ama?
Siz olayı çok başka yerlere çekmişsiniz.
Netice de eliff bebeğin ayak bağı olduğunu düşünüyor fiziğim bozulur dememiş ki?
Sonuçta başka kadından da olsa o bebek yine elifle kocasının evinde büyüyecek.
Konu bebeğin nasıl olacağı değil ki eliffin o bebeğin sorumluluğunu alamaması.

Yok ben taşıyı annelik için demedim onu eşim başkasının yumurtasını kastetti sanırım.
Yoksa biliyorum sadece kadının rahmi kullanılıyo taşıyıcı annelikte
Yani eşim kabga ederken o zaman sadece benim çocuğum olur dedi e bu ne demek başkasının yumurtası demek

Saol anladığın için
Bilmiyorum ikna ederdim amaçok kızgınım şu an çok

Niye bu kadt abartiyorsun .
Yani bir erkegin cocuk istemesi kadr notmal ne olabilor??
Simdikk kadinlari anlamk da zor..

Çok olmasasa istiyodum evlendikten sonra istememeye başladım

Yok bence o sözü söylemesi için bi sabrp yoktu ben sadece onunsıkıştıranlara kızdım

Asam resmen taşıyıcı anneyi kastetti
Elifcim tasiyici anneyi kastettigini sanmiyorum ya, biraz olumlu dusun bence. Bir yasina gelmek uzere olan bir oglum var bazen beni zivanadan cikariyor ben de soyleniyorum babanla ikinizi camii avlusuna birakicam diye
Naapsin benim koca simdi tirssin mi
Sen de cok anlam yukleme o soze derim

Saol anladığın için
Bilmiyorum ikna ederdim amaçok kızgınım şu an çok
Boşver sen kızgınlığı öfkeyi bir kenara bırak boş yere ne kendini nede eşini üzme. Aç telefonunu eşin ararsa işve cilve nazını yap kırgın olduğunu onu sevdiğini Allah korusun senin bebeğin olmasa başka bir erkeğin sperminden bebek sahibi olmak istermisin kendini benim yerime koy düşün de.
Barışınca eve gittikten bir kaç gün sonra dolaptan bir yumurta alıp götür.
"Al aşkım bu yumurtadan yapabiliyorsan çocuk yap çünkü yumurtasını kıskanmayacağım tek dişi var o da Tavuk" dersin
İşi şakayla karışık laf sokarak tatlıya bağlarsın.Sonra da eşinle oturur güzelce konuşursun

Bu benim görüşüm tanam mı! Başka bir kadının vücudunda eşimin sperminin dölkenmesi midemi bulandırıyor. Bana göre ahlaksızlık bu
Bencil! Bu dediğin resmen hakaret! Bebeği olupta taşıyamayan kadınlar var haberin var mı! Gelmiş mide bulandırıcı diyor! Kadın değilsin sen mide bulandırıcısın!
Başınıza gelmedi mi hep ahlaksızlık zaten!!

Evet çok büyük sorumluluk on kere düşünmek lazım çocuk için e bide doğum çok korkunç geliyo

Niye bu kadt abartiyorsun .
Yani bir erkegin cocuk istemesi kadr notmal ne olabilor??
Simdikk kadinlari anlamk da zor..
Neyi sorun ettiğimi anlamamışsınız sanırım

Bu haldd güldürdün beni
Ama çok canımı yaktı onun trlafi etmesi lazım yoksa eskisi gibi olsmam kendinden soğutuyo böyle yaparak

Ü
hakaretini sana iade ediyorum çirkin yorumlarını da
Onlara normal gelebilir
Bana gelmek zorunda mı!!!!!!!ya bana ters anladın mı anlayabiliyor musun???

Bana tepkiniz yersiz ve fazla geldi kusura bakmayın ama. Evlilikte altın kural konuşarak anlaşmaktır bence hem hakaret ettim diyosunuz benim çok tuhafıma gitti Bence yorumdakiler gibi eşinizi ikna edin güzelce konuşarak bu ikinizin karar verebileceği bi konu sonuçta..

Kendisi bağırmaya başladı yani o başlattı düzgünce kınuşmadı ki
Halaretinona etmedim ona baskı yapanlara ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…