- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi elifff_____
-
Türkiye'de yaşadığımızı unutmuş gibi yazmışsınızŞu an düşünmediğim için biraz daha zamana ihtiyacım olduğu için ayak bağı olur dedim
Yani zaman geçtikçe belki bende isterim bilmiyorum
Daha önce konuştuk yani evlenmeden önce ama iş ciddiye binince korktum ben açıkcası
Ama ona ben söyledim zaten önce bi gezelim evlilüiöiz otursun dedim bak bir yıl bile olmadı dedim. Yani ona karşı ters bir cümle kurmadım hiç ayak bağı kelimesinide söylemefim ona burda kullandım o kelimeyi.
Ben sadece ona baskı yapanlara kızdım ve haklıyımda ne hadlerine değil mi ama
Ben işte konuşturmuyorum kimseyi sma o milletin lafıyla hateket ediyoDaha 1 yillik evliyken haklisiniz cocuk istememekte.ben de ilk yillarda hemen cocuk yapilmasina karsiyim.esiniz de isteyen biriymis olabilir bazilari hemen istiyor ama duzgunce halletseydiniz keske.esinizin soyledigi soze sinirlenmis olabilirsiniz ama bu tepki fazla bana gore.sizin tepkinizden sonra sinirle soylenmis bir soz.bu kadar sert davranmayin.zaten siz istemezken cocuk yspmaniz cok yanlis olur.cocuk buyutmek zor is sabir istiyor,istemezken yapilacak birsey degil.bence esinizle arayi duzeltin bu kadar kizmayin ona.ayrica baskalari neden karisirki boyle ozel birseye,ona cok kiziyorum
Oda var tabi ama şu an gerçekten yapamam çocukla uğraşamam şu anbence elif normalde kendi bebeği olsun istiyor. ama kocasına güvenemiyor. adam çok kötü hareketler yaptı. elif de ona güvenip çocuk yapamıyor olay bundan ibaret. elif ben de senin eşini çok sevdiğini düşünmüyorum. daha doğrusu güvenemiyorsun. haklısın da. çocuk yapma bu adamla
Evet başkalarının sözüyle haraket eden, eşi dururken başkalarından çocuk yapmayı düşüben adam karaktersizdirEvlilik de ayakbagi işte böyle. Sen istemezsin esin çocuk ister hoopp eş ayakbagi karaktersiz gerizekalı futursuz bir adam olur.
Ruhen evliliğe ve çocuk sahibi olmaya hazır olmazsan herkes ve hersey ayakbagi oluverir.
Eşiniz çocuk istiyor diye karakteri zayıf olmaz bence. Eşinizle daha 1 yıldır evliyiz daha gezelim tadını çıkaralım evliliğin. Sonra hazır olunca konuyu tekrar düşünürüz demek daha mj zor adamla ben çocuk istemiyorum diye kavga etmekten.
Konu Sahibi esinizin sözünde bence bir sorun yok çocuk doğurma kabiliyetini olsa dogururdum diyecek kadar çok istedi diye trip atmanizin da manası yok sanki.
Ne mi desin tamam biraz daha bekleyelim desinEvlenmeden once istiyormussunuz. Ben bu durumda esinizi hakli buldum. Ayrica soyledigi lafi cok abartmissiniz. Ona yok buna yok ne desin adam.
Öyledir eminim ama bana öyle gelmiyo şu an düşünemiyorum hatta düşündüğümde nefes alamıyorumTürkiye'de yaşadığımızı unutmuş gibi yazmışsınızBizim insanımız konuşur.
O halde eşinize bebek istediğinizi söyleyip tek başınıza bir doktora gidin rutin bir kontrol yaptırın.
Sonra eşinize bende kist varmış tedavi olmam gerekiyormuş 1 yıl falan sürecek deyip zaman kazanın.Millet de varsın sizi kısır bilsin en azından koca ağızları kapanır
Dip not; Bebek çok güzel birşey yaaaa...Evde bir ses bir nefes bir çığlık bir mutluluk bir koku ayak bağı gönül bağı tarifi imkansız bir varlık.
Kızım Üniversite de ben 40 yaşımda tekrar anne olacağım.
Kızım bana "Anne bir kaç yıl daha bekleseydin ben sana bebek doğururdum torununa bakardın şimdi ben bu yaştan sonra ablamı teyzemi olcam" diye benle dalga geçiyor aklınca
Bebek kokusu yağmur sonrası toprak kokusu fırından yeni çıkmış ekmek kokusu işte bunların hepsi aynı HUZUR verir insana.
İnşaAllah yumuk yumuk bir kızın olur annesi gibi inatçı alıngan ve agresif
Biliyorum ve çok çirkin buluyorum başka bir kadının bedeninde meydana geldiği içinTaşıyıcı anneliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz galiba. Başka bir kadından çocuk yapmak değil. Bazen kadından yumurta alınıp spermle bir araya getirilip başka kadına transfer ediliyor. Yani sevişip çocuk yapmak değil ki bu kadar adama yükleniyorsunuz.
Veee siz istemiyorsanız diye eşiniz de istemeyecek değil.
başkasının yumurtası değil. başkasının rahmi. içerik sizden ve eşinizden. bebeğin büyüdüğü yer farklı sadece.Biliyorum ve çok çirkin buluyorum başka bir kadının bedeninde meydana geldiği için
Ve eşim benim çocuğum olur dedi bu ne demek başkasının yumurtası demek
ben de taşıyıcı anneliği tasvip etmiyorum, sadece düzeltme yaptımBiliyorum ve çok çirkin buluyorum başka bir kadının bedeninde meydana geldiği için
Ve eşim benim çocuğum olur dedi bu ne demek başkasının yumurtası demek
Ah canım sen bu bebek konusun da bayağı psikoloji anlamda etkileniyorsunÖyledir eminim ama bana öyle gelmiyo şu an düşünemiyorum hatta düşündüğümde nefes alamıyorum
başkasının yumurtası değil. başkasının rahmi. içerik sizden ve eşinizden. bebeğin büyüdüğü yer farklı sadece.
Yok ben taşıyı annelik için demedim onu eşim başkasının yumurtasını kastetti sanırım.başkasının yumurtası değil. başkasının rahmi. içerik sizden ve eşinizden. bebeğin büyüdüğü yer farklı sadece.
Saol anladığın içinAh canım sen bu bebek konusun da bayağı psikoloji anlamda etkileniyorsun
Vallahi ben eşinle aran bozulsun istemem.
Yorumlarında ki uslubundan anladığım kadarıyla akıllı ve mantıklı birisin.
Eşinin huyuna suyuna git onu en iyi sen tanıyorsun idare edecek olanda ikna edecek olan da sensin.
Adam kendince haklı bebek istemekte sende istememkte haklısın ama bu işin bir orta yolu elbette vardır.
O da sana kalmış birşey.
Ya bu bebeği doğuracaksın yada eşini bebek istediğine ama biraz zamana ihtiyacın olduğuna ikna edeceksin.
Öteki seçeneği düşünme bile yani boşanmayı.
Niye bu kadt abartiyorsun .evlenmeden önce bu kadar isteksiz değildim hatta istiyodum.
Ama şimdi emin değilim Allah isteyen herkese versin ama ben çocuğu ayak bağı olarak görüyorum elimde değil.
Bugün tartıştık herkes soruyomuş sizinki ne zaman olcak diye bende sinirlendim sanane diyemiyomusun dedim, soranlara hakaret ettim. Baya tartıştık ben hayatımı kim ne der diyeyaşamıyorum ama eşim öyle bi insan karakteri zayıf malesef...
Neyse işte tartıştık baya ve dedi ki: keske bi teknoloji olsada ben spermkerimi versem çocuk olsa biyerde!! (Taşıyıcı anneyi kastetti sanırım başka ne olacak ki) Kan beynime sıçradı tabi sonra kıvırmaya filan çalıştı ama söylenecek laf mı bu ya!!
Dışardaydık çıktım gittim yanından aradı teli kapattım annemlere geldim şu an, bu lafın telafisi olabilir mi söyler misiniz??
Bide daha bir yıl olmadı ya, belkide fikrim değişcek biraz daha beklese ama şu an hazır değilim çok canımı yaktı ama hiçbirşey demiyorum.Allah a havale ettim.
Elifcim tasiyici anneyi kastettigini sanmiyorum ya, biraz olumlu dusun bence. Bir yasina gelmek uzere olan bir oglum var bazen beni zivanadan cikariyor ben de soyleniyorum babanla ikinizi camii avlusuna birakicam diyeÇok olmasasa istiyodum evlendikten sonra istememeye başladım
Yok bence o sözü söylemesi için bi sabrp yoktu ben sadece onunsıkıştıranlara kızdım
Asam resmen taşıyıcı anneyi kastetti
Boşver sen kızgınlığı öfkeyi bir kenara bırak boş yere ne kendini nede eşini üzme. Aç telefonunu eşin ararsa işve cilve nazını yap kırgın olduğunu onu sevdiğini Allah korusun senin bebeğin olmasa başka bir erkeğin sperminden bebek sahibi olmak istermisin kendini benim yerime koy düşün de.Saol anladığın için
Bilmiyorum ikna ederdim amaçok kızgınım şu an çok
Bencil! Bu dediğin resmen hakaret! Bebeği olupta taşıyamayan kadınlar var haberin var mı! Gelmiş mide bulandırıcı diyor! Kadın değilsin sen mide bulandırıcısın!Bu benim görüşüm tanam mı! Başka bir kadının vücudunda eşimin sperminin dölkenmesi midemi bulandırıyor. Bana göre ahlaksızlık bu
Evet çok büyük sorumluluk on kere düşünmek lazım çocuk için e bide doğum çok korkunç geliyoelifff_____ in sorunu bebek doğurmamak değilki ama?
Siz olayı çok başka yerlere çekmişsiniz.
Netice de eliff bebeğin ayak bağı olduğunu düşünüyor fiziğim bozulur dememiş ki?
Sonuçta başka kadından da olsa o bebek yine elifle kocasının evinde büyüyecek.
Konu bebeğin nasıl olacağı değil ki eliffin o bebeğin sorumluluğunu alamaması.
Neyi sorun ettiğimi anlamamışsınız sanırımNiye bu kadt abartiyorsun .
Yani bir erkegin cocuk istemesi kadr notmal ne olabilor??
Simdikk kadinlari anlamk da zor..
Bu haldd güldürdün beniBoşver sen kızgınlığı öfkeyi bir kenara bırak boş yere ne kendini nede eşini üzme. Aç telefonunu eşin ararsa işve cilve nazını yap kırgın olduğunu onu sevdiğini Allah korusun senin bebeğin olmasa başka bir erkeğin sperminden bebek sahibi olmak istermisin kendini benim yerime koy düşün de.
Barışınca eve gittikten bir kaç gün sonra dolaptan bir yumurta alıp götür.
"Al aşkım bu yumurtadan yapabiliyorsan çocuk yap çünkü yumurtasını kıskanmayacağım tek dişi var o da Tavuk" dersin
İşi şakayla karışık laf sokarak tatlıya bağlarsın.Sonra da eşinle oturur güzelce konuşursun
hakaretini sana iade ediyorum çirkin yorumlarını daBencil! Bu dediğin resmen hakaret! Bebeği olupta taşıyamayan kadınlar var haberin var mı! Gelmiş mide bulandırıcı diyor! Kadın değilsin sen mide bulandırıcısın!
Başınıza gelmedi mi hep ahlaksızlık zaten!!
Kendisi bağırmaya başladı yani o başlattı düzgünce kınuşmadı kiBana tepkiniz yersiz ve fazla geldi kusura bakmayın ama. Evlilikte altın kural konuşarak anlaşmaktır bence hem hakaret ettim diyosunuz benim çok tuhafıma gittiBence yorumdakiler gibi eşinizi ikna edin güzelce konuşarak bu ikinizin karar verebileceği bi konu sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?