- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
evet, hemen yarın change.org da bir kampanya başlatın derim... Onlar "bile" dendi... Engellerine rağmen anlıyorlar dendi.. Çok ayıp tabi..zihniyetinizi anladık, basma entariden nerelere getirdiniz, onlar bile derken ayrımcılığınız tavan yapmıştı oysaki engellilere.yazık
kariyer istemiyorum, her insan bir kitaptır okuyabilene
havamıatıyorsun kıskandımvsllsBu yaz karra verdim basma dalli gulu basma entari alicam evde fildir fildir giyecegim
yani suan pinkycaramel'e gercek anlamda hakaret ettigini belirtiyorsun ..farkindasin yani..senin amacin belli bence derdin park değilben gerçekanlamda söylemiştim orayı kaçırmışsın
okuma o zaman o aklıda benmi vericemsizin kitabın sayfaları boş ..
okunacak değil yazılacak durumunuz bile yok..
Kim bana hakaret etmiş kız, tazminat mı geliyor yoksa banayani suan pinkycaramel'e gercek anlamda hakaret ettigini belirtiyorsun ..farkindasin yani..
ne yazmıştıyani suan pinkycaramel'e gercek anlamda hakaret ettigini belirtiyorsun ..farkindasin yani..
Okuyorum sadece ama. Bilmemek ayıp değil bilmediğini illa bilşyomuş gibi göstermek ayıp.şah-mat adlı üye engellileriçin onlarbilededi,
senın zekana laf soyledı ...Konu o kadar amacından sapmış ki
Kim bana hakaret etmiş kız, tazminat mı geliyor yoksa bana
okuma o zaman o aklıda benmi vericem
Zeka geriliği var demişti geçen msjlard. Bi arkadaş da hakaret ediyosun resmen gerizekalı demeye getirmişin dedi.. çilekli de ben onu gerçek anlamda söyledim dedi.. ay geriye dönük oku nasıl kaçırdın sen bunuKonu o kadar amacından sapmış ki
Kim bana hakaret etmiş kız, tazminat mı geliyor yoksa bana
Okuyorum sadece ama. Bilmemek ayıp değil bilmediğini illa bilşyomuş gibi göstermek ayıp.
Hala neyi diretiyorsunuz size destek çıkan bir kişi bile göremesim daha?
Bizi de yollarlar yanına gidişat o.. ayrı gayrı yokneyse kızlar size doyum olmaz işim var çıkıyorum ben..
mapustan sonra kavuşuruz gene öpüldünüz
Kız nutkum tutuldu böylesini görmemiştim hiçAha Turnam gelmiş kız bana iki saydir rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?