- 3 Nisan 2014
- 36.475
- 149.166
- 798
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
yani o da yorum yapsın diye kendi hesabındanEşim okudu demedim, okuttum dedim. Ettirgen fiil. Benim hesaptan okudu. Bunu da mı ben söyleyecem ya vallaha bu kadın hiçbir şey bilmiyor. Evet, alalım bunu burdan
Parkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
şah-mat adlı üye engellileriçin onlarbilededi,ben de yorum yazmıştım konuya ama arada kaynamış. ya konu engellilere nasıl geldi?
Sizin meslek ne, var mı bir mesleğiniz? Meraktan soruyorum..
kariyer istemiyorum, her insan bir kitaptır okuyabileneAlgı yönetiminde fena değilsiniz, ileride kariyer düşünürseniz o konuyu düşünün derim. Siyasette tanıdıklarınız falan varsa, çok yükselebilirsiniz.. Bunu çok samimi söylüyorum, gerçekten bizi yoruyor olsanız da, gaza gelmiyor olsak da, başka bir ortamda başka dinleyicileri manevralarınızla çok güzel ikna edebilirsiniz.
Size naçizane anne olmayan bir kadından tavsiye : Bol bol kitap okuyun. Ne olursa, öykü, roman. Hayatı farklı açılardan anlamanıza, tarafsız değerlendirmenize yardımcı olur. Çok faydasını görürsünüz, çocuğunuza da faydanız dokunur.
hmmm aşağılama değil ki bu. duygu ve zeka açısından yetersiz olsalar bile... diye devam edebilecek bir cümle gibi görünüyor. neyse konu amacından sapmış. konu kapanır ve bir çok kişi greksiz ban yer. hadi hayırlısışah-mat adlı üye engellileriçin onlarbilededi,
oldu canım...kariyer istemiyorum, her insan bir kitaptır okuyabilene
zihniyetinizi anladık, basma entariden nerelere getirdiniz, onlar bile derken ayrımcılığınız tavan yapmıştı oysaki engellilere.yazıkAllah aşkına bana saydirin da su bi rahat etsin ya :)
Kiz cocugun qc kaldi yemek yapacaktin hani sorumlulukaein vardişah-mat adlı üye engellileriçin onlarbilededi,
ne masumne güzelaçkladınızhmmm aşağılama değil ki bu. duygu ve zeka açısından yetersiz olsalar bile... diye devam edebilecek bir cümle gibi görünüyor. neyse konu amacından sapmış. konu kapanır ve bir çok kişi greksiz ban yer. hadi hayırlısı
zihniyetinizi anladık, basma entariden nerelere getirdiniz, onlar bile derken ayrımcılığınız tavan yapmıştı oysaki engellilere.yazık
ben gerçekanlamda söylemiştim orayı kaçırmışsıncilekli dondurma idiot ,dangalak demek MFÖ ali desidero sarkisinda "ideotloji"der mesela hadi simdi aaa engelliyi assagladi herkes sustu de! burda neyin ne amacla yazıldığını anlayabiliyoruz senin entarili lafini hakaret assaglama olarak kullanman gibi..
suan resmen camura yatiyorsun çünkü eminim sende ne nedir bilecek bir kadinsin,.ama mesela biraz once sen birinine gerizekali demeye getirdin ki zeka geriliği bir rahatsizliktir..yani o bahsettigin dalga ve assaglamayi sen yaptın kaldi ki bunu dedigin bayan da bir avukat dua et seni ciddiye alup dava etmiyor
derdiniz nedir anlamadım ama bir an önce çaresini bulmanız dileğiyle. size kolay gelsin.ne masumne güzelaçkladınız
benimanlatmaya çalıştığım düşünmediğiniz şeyi savunmayın.basma entaridemek ayrımcılıktı oysa sizin engellilere bakışınız onlar bile cümlesinde gizli.kimse mükemmeldeğildir,sadece rol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?