ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

bdv ye siyaset karıştıran üye olarak kendimi de kib lettiniz ya bana helal olsun size..
insanı kışkırtan üslubunuzla size hayatta başarılar dilerim

Valla cocuk hadi yaramazda sende onun kadar cocukmussun ya belki anasi ogretmemis alip guzel bi sekilde anlataydin ya

Sizin meslek ne, var mı bir mesleğiniz? Meraktan soruyorum..

Algı yönetiminde fena değilsiniz, ileride kariyer düşünürseniz o konuyu düşünün derim. Siyasette tanıdıklarınız falan varsa, çok yükselebilirsiniz.. Bunu çok samimi söylüyorum, gerçekten bizi yoruyor olsanız da, gaza gelmiyor olsak da, başka bir ortamda başka dinleyicileri manevralarınızla çok güzel ikna edebilirsiniz.
Size naçizane anne olmayan bir kadından tavsiye : Bol bol kitap okuyun. Ne olursa, öykü, roman. Hayatı farklı açılardan anlamanıza, tarafsız değerlendirmenize yardımcı olur. Çok faydasını görürsünüz, çocuğunuza da faydanız dokunur.

kariyer istemiyorum, her insan bir kitaptır okuyabilene

cilekli dondurma idiot ,dangalak demek MFÖ ali desidero sarkisinda "ideotloji"der mesela hadi simdi aaa engelliyi assagladi herkes sustu de! burda neyin ne amacla yazıldığını anlayabiliyoruz senin entarili lafini hakaret assaglama olarak kullanman gibi..
suan resmen camura yatiyorsun çünkü eminim sende ne nedir bilecek bir kadinsin,.ama mesela biraz once sen birinine gerizekali demeye getirdin ki zeka geriliği bir rahatsizliktir..yani o bahsettigin dalga ve assaglamayi sen yaptın kaldi ki bunu dedigin bayan da bir avukat dua et seni ciddiye alup dava etmiyor

ne masumne güzelaçkladınız
benimanlatmaya çalıştığım düşünmediğiniz şeyi savunmayın.basma entaridemek ayrımcılıktı oysa sizin engellilere bakışınız onlar bile cümlesinde gizli.kimse mükemmeldeğildir,sadece rol

zihniyetinizi anladık, basma entariden nerelere getirdiniz, onlar bile derken ayrımcılığınız tavan yapmıştı oysaki engellilere.yazık

Onlar bile senden daha zekalı diyecektim ki susmustum ayıp olmasın diye ama diyorum onlar bile senden daha zekalı

ben gerçekanlamda söylemiştim orayı kaçırmışsın

derdiniz nedir anlamadım ama bir an önce çaresini bulmanız dileğiyle. size kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…