- 3 Nisan 2014
- 36.478
- 149.185
- 798
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
engellilerihor gören onlar bile diyen zihniyet kafayı basma entariye takmış
onlar bileymiş, siz onları alt sınıf olarak mı görüyosunuzKız Allah seni bildiği gibi yapsınyemin ederim Karnım ağrıdı ya ne cesitsin sen
Amaç o zaten aklınca stand up yapıyor“Cahillerle tartışmaya girmeyin, zira ben hiç yenemedim." bu sözde cuk oturdu. Bu nedir arkadas her lafa bi karşılık. Konu sahibi Korkulur sizden
halen iftiraAmaç o zaten aklınca stand up yapıyorAnneliğin hakkını veren hangi insan oyun oynarken çocuğunu düşürdü diye başka bir ana kuzusunu yere yapıştırır,annesini basma etekli diye aşağılar?
Eşime okuttum o bile gülüyor sana.aman ne masum, çok doğal
siz yere mi yapıştırıyorsunuz benimöyle yaptığı iftirasını nasıl attınızAmaç o zaten aklınca stand up yapıyorAnneliğin hakkını veren hangi insan oyun oynarken çocuğunu düşürdü diye başka bir ana kuzusunu yere yapıştırır,annesini basma etekli diye aşağılar?
o da mı kadınlarkulübündeEşime okuttum o bile gülüyor sana.
Sizin meslek ne, var mı bir mesleğiniz? Meraktan soruyorum..onlar bileymiş, siz onları alt sınıf olarak mı görüyosunuz
Kim hor görmüş Allahaşkına bu kadar çarpıtılmaz ya.. korkuyorum ya kaynanamla kan bağınız varengellilerihor gören onlar bile diyen zihniyet kafayı basma entariye takmış
Kiz beben ac kaldi sorumluluklarini unuttunevet aynı fikirdeyiz
yokSizin meslek ne, var mı bir mesleğiniz? Meraktan soruyorum..
ona göremi değer vereceksinSizin meslek ne, var mı bir mesleğiniz? Meraktan soruyorum..
Sizi tebrik ediyorum! Bıkmadan usanmadan herkese tek tek cevap verdiniz. Hayretevet aynı fikirdeyiz
siz yere mi yapıştırıyorsunuz benimöyle yaptığı iftirasını nasıl attınız
engellilerihor gören onlar bile diyen zihniyet kafayı basma entariye takmış
önce oku şahmat üyesinin yorumunu sonra kan bağı kurarasınKim hor görmüş Allahaşkına bu kadar çarpıtılmaz ya.. korkuyorum ya kaynanamla kan bağınız var
Eşim okudu demedim, okuttum dedim. Ettirgen fiil. Benim hesaptan okudu. Bunu da mı ben söyleyecem ya vallaha bu kadın hiçbir şey bilmiyor. Evet, alalım bunu burdano da mı kadınlarkulübünde
şaşırdım:))))))))))))))))
Eşime bende okuyorum da aşkım nerde şaşırmış varsa gidip onun konusunu okuyon sende diyoEşime okuttum o bile gülüyor sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?