Çocukken annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız?!

Bişey daha geldi aklıma

5-6 yaşlarındayım annem bazı geceler ben korkuyorum diye benle yatıyordu

Bir gece altıma ıslatmışım annemde hep ıslanmış

Neyse o günde misafirimiz var ev kalabalık

Akrabalardan biri benle konuşuyor herkes sus pus benım bıcır bıcır konuşmalarımı dinliyor.

Bende nerden geldi bilmem aklıma düngece annemin yangını varmış ateşi varmış bende üstüne işidem söndürdüm diyorum.

Yazık annem konuyu toparlamak için çok uğraşmış

Daha sonradan çok anlatırdı bunu.

ben küçükken koltuk tepelerine çıkmayı çok seviyodum, annem de hep daha tepesi yok mu oraya çık derdi
bi de küçükken yaramaz değilmişim de hep ağlarmışım. hala da teyzelerim söyler, sen hiç yaramazlık yapmazdın ama hep ağlardın diye

yaramaz bi çocuk deildim kanımca hiperaktiftim enerjim boldu ama yaramazlk yoktu :) uyku problemim varmış sadece halada var.. ne yapıp etse anam uyumazmışım son çare bi tane yapıştırırmış bnde aqlaya aqlaya uyurmuşum.. yöntemi bulunca çok hafifte olsa çarparmış bna şmdide üzülsem aqlasam direk uyuruum.. küçüklüktn kalma :)

Ben yaramaz değildim ufakkene ama çok çingeneydim
Annemin bi yengesi vardı, pissss bencilllll pisboğaz
bişeydi.Benden küçük kuzenimle onu bitkisel hayata
sokardık Çok oburdu,yemekleri falan saklar gizli gizli yerdi.
Biz de kuzenimle onun zulasını patlatırdık

Bir de eski evimizde bi kiracımız vardı ,lakabı cadıydı
Oğlu gece bekçisi olduğu için gündüz hep uyurdu, cadı teyze
de bizim bahçede oynamamıza izin vermezdi. O uyucak
diye ben bahçemde oynamicak mıyım yok yaaa alla allaaaa
Arkadaşlarımı toplar bahçede "simit" oynardım onun inadına
Bir gün de nerden aklıma geldiyse artık "sen bizi bahçeden
kovuyosun ama dün annemle babam konuşuyordu seni evden
atacaklarmış" demişim kadına Kadın tabi soluğu annemin
yanında almış. "Ne yaptım bennnn neden çıkaracaksınız evden" diye.
Annem inandıramamış kadını baya bi Açıkçası ben hala uydurduğuma
inanmıyorum, çocuklar genelde duyduklarını değiştirerek anlatır, uydurmaz ki

acayip muzur bi çocuktum
herkesin başına terastan tükürürdüm
bizim mahallenin sonu çıkmazdı ordan öpüşen sevgililer lazer tutar rahatsız ederdim :)
iki tane ojem iki tane rujum vardı hergün onu düzenli olarak sürerdim
bi gün arkadaşımla oyun oynar mızıkçılık yapardım
birazda şizofrendim hayali arkadaşım varmış gibi davranır konuşurdum
annem çok endişelenirdi hatta bi ara o kadar abarttım ki herkese anlattım çocuklar kenara çekip biliyoruz böyle biri yok uyduruyosun demişti bende hepsinin ayakabılarını evlerinden toplayıp çöpe atmıştım pişman değilim.
kızın tekinin saçına tiner dökmüştüm boyacının yanından alıp
ağaçlar ve çatı araları bana çok huzurlu gelirdi bi çocukta yanıma çıkmaya çalışınca attım ağaçtan kolu kırılmıştı aileme şikayete gelmişlerdi heryerde beni aramışlardı çatıda saklanmıştım sonra abim yerimi bulunca bende yorganların üstüne çıkmaya başlamıştım orda yaşıyodum resmen
bi gün bi çocuğu öyle bi dövdüm ki ağzı burnu kanamıştı zaten zaafını biliyodum burnu bi çakıyodum allah affetsin :S yerle bir oluyodu ve ben daha 6 bile yoktum babası şikayete gelmişti yeter ama diye karakolluk olmuşlardı babamla
kedileri annelerinin yanından alıp babamın çoraplarına geçirip kundak yapardım biberona süt koyup beslerdim güya emziriyorum annem delirirdi allah sabır versin
bide bi kardeşim olup ölmüş doğdugunda annem bebeği bırakıp wc'ye girmiş ardından gidip çöp tenekesine koymuşum allahtan başı yukarda koymuşum
sonra bi ay bile yaşamamış çok isterdim ohooo anlatmakla bitmez su diye 1 lt gazyağını içmişim, çamaşır suyu içmişim toprak yiyomuşum çokta bilmişim habire şarkı söylüyomuşum birilerine kızınca ortadan kayboluyomuşum annem beni babanneme göndermiş 6 yaşında kurtulmuşş

uslu ,narin,nazlı bi çocuktum.Annemi yemek yemeyerek sinir ediyordum sadece :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…