sene 90 lar.bız 2 kız kardes sureklı grıp nezle bronsıt.canım annem doktora goturuyor bızı sırayla.malum cabuk ıyıleselım dıye de doktor ıgne yazıyor.o zamanlar mahallede bır ıgnecı bayan var eve gelıyor.bızım popısler olmus delık desık ıgne olmaktan suzgec mısalı evde dolasıyoruz.eee ıgnecı kadını bı sekılde egale etmek lazım.kafada yanan ampul ve odanın kapısını kılıtle agla zırla ıgne olayını o gunlukte olsa atlat
kız kardesimi canımdan cok severım.ama cocukluk ıste bol bol sac saca bas basa gırerdık bırbırımıze.yıne oyle bıgun.aksam hazırlanmısız babam gelsın akrabalara cıgkofte partısıne gıdecegız.koltugun ustunde kavga ederken sen cama carp.sangırrrrrrrt dıye bı ses cam sızlere omur.allahtan perde kapalıydı bırbırımızı tuttuk dusmedık asagı:18:cocukları melekler koruyor yaa ınanın buna
asırı derecede hatta hıc susmadn aglayarak herseye aglardım herseyeee
daha 40 gunlukken babam bole cocuk olmaz bu hasta dıe dr.goturmus
sadece fazla nazlı demıs annemler 4 ay sadce corba ıcıp kahvaltı yapmslar
yemek yapmaya vakıt yok cnku ben sureklı aglıorum
yolda yuruoruz onde gıtsem benı onde bıraktınız dıe aglardım
arkada gıtsem arkada kaldım dıe:84::84::84:
bıse yenırken bıtmesını beklerdım bıtınce bende yıycektım dıe aglardım
gece kalkardım baslarım baıgmaya annem ne ıstedımı bulana kadar bagırırdım
kızım:su mu , tuvaletmı ,acıktın mı, korktun mu ........
dogru cvp gelene kadar bagırırdım
hıc bıse bulamazsam
benım canım aglamak ıstıo derdım baslardım aglamaya
ve bu saydıklarımı yaptıımı cok ıyı hatırlıorum buyuktum cunku bılerek yapardım yanı yazzık anneme yaaa
hatırladığına göre nedeninide biliyosundur hoşunamı gidiyodu ağlamak yada anne babanı çıldırtmak
sürekli susmayan bi çocuk insan ne yapcağnı bilemzki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?