Çocukken içemediğim bir bardak süt

Kime değer verdiysem ondan fayda görmedim. Sözü için sizi alıntıladım.
Gerçektende bu hayatımızın her alanında,Allahın bize gösterdiği, sınandığımız bir noktadır.Kime veya neye çok değer verirsek, onunla sınanırız. Ya, o çok değer verdiklerimizden darbe yeriz. Ya da elimizden alınır kaybederiz.
Adil olamamak, hele de evlat ayırt etmek ne kötü bir davranıştır.Bence sadece cahillikle açıklanamaz. Merhametsizlik, vicdansızlık, sevgisizlik de alakalı bir durum bu.
Çok haklısın annem de sınandı. Yine de her şeye rağmen erkek çocuk başka deyip durur. Artık kızamıyorum tepkisizim nötürüm

Al sutu eline ben ikram ediyorum afiyet olsun yap kofteyide ben getrdim kapi komsun ye ic be guzelim inadina inadina tadini cikara cikara ye gozlerine soka soka ye unutma gecmisini onla yasa ama seni uzmesine izin verme bunlar seni kamcilasin sende inadina mutlu ol yaptgin hersyden zevk al ne yapmak istyrsan ne yasamak istyrsan yasa hayat kisa kendine zehir etme
Sütünü içtim,kofteni yedim say.Ellerine saglik Allah razı olsun💞

Benim bir küçüğüm le aram çok iyidir.Cookkkseverim .O da beni annemden çok sever.İkiside da aha bekar.Ama eline ne geçerse hâlâ onlara verir.Bana yok😆Ölünce verecekmiş.Yani ölünce miras koyacakmis.Manevi yöndense sever ama dilde
Kardeşlerinizle aranızın iyi olmasına sevindim, anneniz aslında biraz da cahil mi desem eski kafalılık mı desem , hala maddiyat sanıyor olayı. Sizin ilgi alaka öncelik beklentinizi anlamamış hiç, isterse saraylar bıraksın siz çok sevildiğinizi hissetmedikten sonra neye yarar. Bundan sonra kendi evlatlarınızla çok mutlu yıllarınız olur insallah.

Cok özür dileyerek anlamak için soruyorum. Su an yüzüne bakıyor musunuz? Bakınca ne hissediyorsunuz. Ben bunları okuyunca bile kanım donuyor hepinize sarılmak istedim.
Önce ne hissettiğimi yazayım sana. bazen nefret ediyorum ama genelde bastırırım bu hissimi hemen iyi yönlerini getiririm aklıma her gün ararım hatrını sorarım maddi olarak yanındayım ne ihtiyacı varsa karşılarım. Evine kadın yollar işini yaptırırım arada bir. Çok mahçup ve üzgün. Dile getiriyor ben affettim çünkü pişman eminim

Tabiki sordum.Cahilmis o zaman .Ama gecenin bir yarısı oğullarına kaldırıp sit veren ama bana vermeyen bir kadın cahil değil benim gözümde.Sütyen mesela.Evet benim göğüslerim çıkarken sutyenim hiç olmadı .Arkadaşım bir tane verdi bana 14 15 yaşlarında.Haftalarca çıkarmadım.Cikarsam yokki ne takayım.Bir gün gördü annem.Bu ne iğrenç dedi ,çıkar şunu yıkayın pislik dedi.Bir hafta goguslerimi sakladım.Makineye attık ya yıkanıyor Kızlar sorsa ben takmayı sevmiyorum derdim.Yalan halbuki ne takayim

Zor zamanlar zor yaşananlar...
Sizde oğlanlar kayırılmış, biz dört kızdık küçükler kayırılırdı, ablamda bende ömrümüzün yarısını küçüklere hizmet ederek geçirdik. Bizim bir çift ayakkabımız olmazdı onlara çeşit çeşit alınırdı. Hayatta en nefret ettiğim cümle büyük küçüğü idare edecek...
Anlamadı mı yediği haltı anladı ama bizim ömrümüzden gitti, kendi içimde affedip kalbimi özgür bıraktım. Ablam affedemedi ve hayatı hep dibe vurdu, gitgide daha da kötü oluyor. O yüzden kendinizi özgür bırakın, bırakın ki yaşayabilesiniz

ben evin kucuguydum normalde en kucukler kiymetli olur ama bizde oyle olmadi.hep digerleri on planda oldu.hatirliyorum 2.sinifta intihar etmeyi dusunuyordum artik nasi bi haldeysem o cocuk aklimla bunu dusunuyordum.bi kagita yazmistim sonra bizimkiler gorunce bana biraz iyi davranmislardi.simdi kac yasina geldim ailem icin hala digerleri gibi olamadim.aslinda seviyorlar ama kimse icin birinci planda degilim.ben o gunleri unuttum diyorum ama psikolojimde yaralari var.bu konunuzu okuyunca o gunlere gittim.bunlari yazarken agliyorum keske hersey cok farkli olsaydi
Uzduysem affet .Bende hatırlayınca tutamadım kendimi sizlerle paylaşmak istedim.Haklisin insan unutamıyor.Ama diyorum ki Allah bana kat kat mükâfatını verdi.Tamam çocukluğum çok kötüydü ama şimdi mutluyum diyorum.Üzülme kocaman sarıldım farzet💞

Boşver rrr.Allah bizi mutlu olacagimiz hayırlı evlatlar nasip etsin.Evimizde eşinizle,çocuklarımızla mutlu olalım🥰
Olan oldu affetmek seni rahatlatacak tek şey tatlım. Olduğu gibi kabul etmeli yaşananları. Daha kötü hayatlar var emin ol. Yine de binlerce şükür 🥰

Önce ne hissettiğimi yazayım sana. bazen nefret ediyorum ama genelde bastırırım bu hissimi hemen iyi yönlerini getiririm aklıma her gün ararım hatrını sorarım maddi olarak yanındayım ne ihtiyacı varsa karşılarım. Evine kadın yollar işini yaptırırım arada bir. Çok mahçup ve üzgün. Dile getiriyor ben affettim çünkü pişman eminim
Affetmek sizi mutlu eder, cok sevindim. Herkes kendi günahını öder derler ya gercekten öyle. Sizin yüreğiniz daha büyükmüş demek ki 😍

Offf yeter ben bu konudan çıkıyorum dayanamayacağım.... Bana da tüm bunları babam yaptı kız olduğum için. Ben hatırlamak istemiyorum zaten yeterince de soğuktur aramız. Iyi geceler dilerim
Kız benimki duble.Hem anam hu em babam😊 Güçlü olduk biz güçlü.Piştik😁

Affetmek sizi mutlu eder, cok sevindim. Herkes kendi günahını öder derler ya gercekten öyle. Sizin yüreğiniz daha büyükmüş demek ki 😍
Haklısın annem de ödedi. Değer verdikleri onu yanılttı kırdı “değmezlermiş” dedi defalarca. Bu bile benim içimi rahatlattı açıkçası☺️

abim ve ben cocukken Halama gitmeyi ve kuzenlerle oynamayi cok severdik onlarin vardi cünkü bizimse durumumuz ozamanlar iyi degildi.. hic unutmuyorum ki nezaman aksam yemek saatine denk gelseydik beni ve abimi hic cagirmazlardi sofraya.. „xxxx kizim sofraya gel xxxx oglum sofraya gel“ hep böyleydi aklimda geldikce üzülüyorum...

İyi.Eskiyi hatırlamamayı,unutmami istedi.Sakin geçmişi anma dedi.Bende anmiyorum gene en son plandayim ama iyi.Cunku ihtiyacım yok

Farkında yani yaptıklarının. Bilerek kasti olarak yaptıysa Allah affetsin. Size de tavsiyem en azından 1 seans eft terapi alın ki zaten 1 seans yeterli olacaktır. Bütün duygusal yüklerinizden kurtulmuş olursunuz. Ben aldım iyi geldi.

Benzer seyler hatta fazlasini yasadim.Sulu kofte yapardi,abilere kofteleei bana sadece suyunu koyardi.Kiyafet almazdi.Ilk okulda arkadslarim uzulup yakalik ve toka almisti bana.bayramlarda aglardim bayramlik diye almazdi abimlere en marka kiyafetleei alirdi.Abimlere hep dovdururdu beni biryere gitmek istesem onlardan izin al derdi ,onlarda gicikligina gondermezdi.Bi abim koca kazanda misir haslanirken git getir lan dedi.Dedim alamam 7.8 yaslarindayim.Alcaksin dedi dovdu beni.Almaya calisirken kazan dokuldu iyi ayagim yandi.Dogum yaptim gelmedi annem 1 gun hastaneye geldi.Kendi hasta olunca ben bakiyorum.Abimlere daire ve aylik 5 bin gibi bir para veriyor.6 kardesiz diger 2 kizda ayni. Annemden,babamdan,erkek kardesimden nefret ediyorum.Baslarina birsey gelseki geldi kac kez gramm uzulmedim.Olseler 1 damla aglamam.Asla hakkimi helal Hayir etmiyorum.Okutulmadim okuldan geldigim her allahin gunu dayak yedim.Acik ogretime basladim sinava gittim diye dayak yedim. Hic bir hevesim yasama arzum yok.Boyle insanlari gorunce dovesim geliyor...

Back
X