Çocukla boşanma süreci

Lostinparadise

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
3.742
6.377
158
32
Merhabalar,

Daha önce bir kaç defa eşimin psikolojik problemlerinden bahsetmiştim. Son zamanlarda psikiyatriye gidip ilaç kullanmaya başlamıştı tam bir seyler duzeliyor derken yok yine hep başa sarıyoruz ve ciddi olarak artık boşanmak istiyorum.
Ancak nasıl yapacağım hakkında en ufak fikrim yok açıkcası biraz korkuyorum. Çünkü çocuğum var. Eşim boşanmak istemiyor.
Ben suan calisiyorum ve cocuga annem bakiyor. Cokta guzel bakiyor esim de memnun ama bosanmak istedigimi soyledigim zaman sizin gibi yam yamlara cocugumu birakmam diyor.
O zaman neden anneme baktiriyorsun cocugu yamyamsak dedigimde cevap vermiyor kavga cikartiyor. Esimde ofke problemi var. Psikojik siddet uyguluyor zaten surekli. ancak fiziksel siddette yakin gibi hissediyorum artik saygimiz kalmadi birbirimize. Ben kavga ettigimizde bazen onu kizdiricak birsey soyluyorum o da masaya falan yumruk atiyor. Bugun de bogazina su catali sapliycam artik dedi. O bana aileme her turlu hakaret ediyor. Ailemle ortada bir sebep yokken bile gorusmek istemiyor. Sadece cikar iliskisi var. Ama ben ona veya ailesine en ufak laf soyledigimde beni oldurcekmis gibi ofkeleniyor. Artik cok tedirgin olmaya basladim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Bosanmak istiyorum ama esim cok zorluk cikartacak, cocugum arada kalacak psikolojisi bozulacak diye cok korkuyorum. Cikmazda hissediyorum artik kendimi cok üzülüyorum artık :((
Gücsüz biri değilim ama eşim çok sorunlu sağı solu belli olmuyor. Çocuğumu benden alamayacağını biliyorum ama dedigim gibi nasıl bir yol izleyecegimi bilmiyorum.

Merhabalar,

Daha önce bir kaç defa eşimin psikolojik problemlerinden bahsetmiştim. Son zamanlarda psikiyatriye gidip ilaç kullanmaya başlamıştı tam bir seyler duzeliyor derken yok yine hep başa sarıyoruz ve ciddi olarak artık boşanmak istiyorum.
Ancak nasıl yapacağım hakkında en ufak fikrim yok açıkcası biraz korkuyorum. Çünkü çocuğum var. Eşim boşanmak istemiyor.
Ben suan calisiyorum ve cocuga annem bakiyor. Cokta guzel bakiyor esim de memnun ama bosanmak istedigimi soyledigim zaman sizin gibi yam yamlara cocugumu birakmam diyor.
O zaman neden anneme baktiriyorsun cocugu yamyamsak dedigimde cevap vermiyor kavga cikartiyor. Esimde ofke problemi var. Psikojik siddet uyguluyor zaten surekli. ancak fiziksel siddette yakin gibi hissediyorum artik saygimiz kalmadi birbirimize. Ben kavga ettigimizde bazen onu kizdiricak birsey soyluyorum o da masaya falan yumruk atiyor. Bugun de bogazina su catali sapliycam artik dedi. O bana aileme her turlu hakaret ediyor. Ailemle ortada bir sebep yokken bile gorusmek istemiyor. Sadece cikar iliskisi var. Ama ben ona veya ailesine en ufak laf soyledigimde beni oldurcekmis gibi ofkeleniyor. Artik cok tedirgin olmaya basladim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Bosanmak istiyorum ama esim cok zorluk cikartacak, cocugum arada kalacak psikolojisi bozulacak diye cok korkuyorum. Cikmazda hissediyorum artik kendimi cok üzülüyorum artık :KK43:(
Gücsüz biri değilim ama eşim çok sorunlu sağı solu belli olmuyor. Çocuğumu benden alamayacağını biliyorum ama dedigim gibi nasıl bir yol izleyecegimi bilmiyorum.
Bir tavsiyem yok ne yazık ki
Ama en kısa zamanda sıkıntısız şekilde kurtulmanızı diliyorum

Çocuğunuz kaç yaşında? yaşı küçükse çekişmeli boşanin hissetmiyor çocuklar küçük olunca... Benim arkadaşımda çocuğu küçükken boşandı etkilenmedi demişti...

Çocuğunuz kaç yaşında? yaşı küçükse çekişmeli boşanin hissetmiyor çocuklar küçük olunca... Benim arkadaşımda çocuğu küçükken boşandı etkilenmedi demişti...
22 aylik. Suan kitapta bir adam gorse baba diyor kadina da anne diyor. Babasina cok duskun. Kolay atlatir mi emin olamiyorum.

Merhabalar,

O zaman neden anneme baktiriyorsun cocugu yamyamsak dedigimde cevap vermiyor kavga cikartiyor. Esimde ofke problemi var. Psikojik siddet uyguluyor zaten surekli. ancak fiziksel siddette yakin gibi hissediyorum artik saygimiz kalmadi birbirimize. Ben kavga ettigimizde bazen onu kizdiricak birsey soyluyorum o da masaya falan yumruk atiyor. Bugun de bogazina su catali sapliycam artik dedi. O bana aileme her turlu hakaret ediyor. Ailemle ortada bir sebep yokken bile gorusmek istemiyor. Sadece cikar iliskisi var. Ama ben ona veya ailesine en ufak laf soyledigimde beni oldurcekmis gibi ofkeleniyor. Artik cok tedirgin olmaya basladim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Bosanmak istiyorum ama esim cok zorluk cikartacak, cocugum arada kalacak psikolojisi bozulacak diye cok korkuyorum. Cikmazda hissediyorum artik kendimi cok üzülüyorum artık :((

Adam çatalı boğazına saplayacağım diyor sen neyi bekliyorsun? Bırak istediği zorluğu çıkarsın. Adamla kalmaya devam ettiğinde çocuğun psikolojisi daha beter olacak.

bugün lafla söyleyen yarın dediğini yapar.
aileniz ne diyor ,size destek olurlar mı ?
Tabii ki destek olurlar onlarda esimin ne kadar sorunlu bir insan oldugunu anladilar. Bir kere anneme yasadigim problemleri anlatmistim o da babama anlatmis bosansin gelsin yanimiza ben bakarim demis. Ama zaten sukurler olsun iyi bir isim var. Kendim eve cikip oglumla guzel bir hayat kurabilirim.

Tabii ki destek olurlar onlarda esimin ne kadar sorunlu bir insan oldugunu anladilar. Bir kere anneme yasadigim problemleri anlatmistim o da babama anlatmis bosansin gelsin yanimiza ben bakarim demis. Ama zaten sukurler olsun iyi bir isim var. Kendim eve cikip oglumla guzel bir hayat kurabilirim.
çok iyi.
durumu avukatla konuşun, eşinizin davranışlarını durumunu anlatın. yol göstermesini isteyin.
ya da psikoloğa danışın, eşim böyle biri. nasıl en az hasarla onu hayatımdan çıkarabilirim , neleri yapmalı neleri yapmamalıyım diye akıl danışın. mutlaka yol gösterirler

Adam çatalı boğazına saplayacağım diyor sen neyi bekliyorsun? Bırak istediği zorluğu çıkarsın. Adamla kalmaya devam ettiğinde çocuğun psikolojisi daha beter olacak.
Biliyorum farkindayim zaten sadece mantikli hareket etmeliyim. Plan yapmaliyim. Kavga edip bosanalim ben gidiyorum dedigimde izin vermiyor ailemlere gitmeye. Yani plan yapip sessizce halletmeliyim bu durumu. O da engel olamasin istiyorum.

Zaten düzenin kuruluymuş. Hani boşanınca asla bocalamazsın. Çocuğun senin bu sindirilmiş halinin görünce daha mı iyi olacak sence? Bugün sözle söyler , yarın cinnet geçirdim yaptım der. Olanda en çok sana olur.

Çıkın gidin ne bekliyorsunuz daha? yarın öbür gün bu adam çatalı geröekten saplarsa boğazınıza çocuğunuz annesiz kalır. Lütfen çıkın gidin bir an önce davayı da sonra açarsınız.

Öfke kontrol problemi olan insanlar asla değişmiyor
Benim eski eşimde de mevcuttu en sonda fiziksel siddet uyguladığı icin boşanmak zorunda kaldım süreç zordu kolay deyip kimseyi kandıramam Yıkılan bir yuva var sonuçta ortada ama böyle bir psikopatla yaşamaktansa inanın oğlunuzla mis gibi huzurlu evinizde yasamak çok huzurlu gelecek ben suan ailemin yanındayım ama kızımla beraber ayrı eve çıkacağım günlerin hayaliyle yaşıyorum :)
Her acı geçiyor insan zamanla alışıyor tamamen bitti diyemem ama ilk zamanlara göre çok iyiym size de aynısı olacak yeter ki kararlı olun

Esler bosandı tamam pekı cocugunuzu babasının yanına göndereceksiniz gorusecekler aklınız kalmıycakmı
Evet onu da dusunuyorum surekli. Ailesi de sıkıntılı tipler. Kv ve kp surekli kavga ederler. Kv biz de suan coxugumu surekli korkutuyor. Yok uyumazsan oculer glir yer seni falan diyor. Psikopat bunlar gercekten. Esim diyor ben bayramlarda cocugumu alir izmire gotururum 2-3 kaliriz iyor. Ben simdj bu insanlara nasil birakip emanet edicem onu da dusunuyorum. Ama bu sekilde de kendi sagligimdan oluyorum. Cocugum daha kotu bie ortamda buyuyor.

Öfke kontrol problemi olan insanlar asla değişmiyor
Benim eski eşimde de mevcuttu en sonda fiziksel siddet uyguladığı icin boşanmak zorunda kaldım süreç zordu kolay deyip kimseyi kandıramam Yıkılan bir yuva var sonuçta ortada ama böyle bir psikopatla yaşamaktansa inanın oğlunuzla mis gibi huzurlu evinizde yasamak çok huzurlu gelecek ben suan ailemin yanındayım ama kızımla beraber ayrı eve çıkacağım günlerin hayaliyle yaşıyorum :)
Her acı geçiyor insan zamanla alışıyor tamamen bitti diyemem ama ilk zamanlara göre çok iyiym size de aynısı olacak yeter ki kararlı olun
Allah yardimciniz olsu cok uzuldum. İnsallah siz de bir an once hayatinizi yoluna koyup kizinizla istediginiz hayati yasarsiniz.
Ben simdj bosaniyorum desem insanlar diycek ki ortada bir sey yok. Herseyiniz var soyleyecekte soyleyecekler. Ozellikle ailesk uzerimde cok baski yapacak. Off nasil yapicam bilmiyorum. Avukatla goruseyim bir en iyisi.

Evet onu da dusunuyorum surekli. Ailesi de sıkıntılı tipler. Kv ve kp surekli kavga ederler. Kv biz de suan coxugumu surekli korkutuyor. Yok uyumazsan oculer glir yer seni falan diyor. Psikopat bunlar gercekten. Esim diyor ben bayramlarda cocugumu alir izmire gotururum 2-3 kaliriz iyor. Ben simdj bu insanlara nasil birakip emanet edicem onu da dusunuyorum. Ama bu sekilde de kendi sagligimdan oluyorum. Cocugum daha kotu bie ortamda buyuyor.
Soyle kv korkutmasın cocugu buna bırsey demiyorsanız sız de cok hatalısınız kavgalı bir ailede buyuyen malesef geçimsiz bır ınsan oluyor benım esım de cok cabuk sinirlenir asırı abartır yarım saat anlatırım yanlıs anladın dıye ıdare ediyoruz ben sinirlendiğinde savunmaya gecerım ama bagırmam sesimi yukseltmem kırıcı konuşmam anlamıyorsa ne halin varsa gör senle mı ugrascam derım cunku ıkı kucuk cocugum var onlari asla uzmek ıstemem amaa sonrada konuşurum hatalarını söylerim dusunduklerımı vs haklısın der bazen nadir oda ozur diler bazen uzatmayalım orda kalma takma vs der evlılık zor zanaat

Back
X