Çocukla gelen mutsuzluk :(

Evinize neden gitmiyorsunuz ne kadsr daha kalıcaksın orda 5 yaşına kadar mı? Kocanız iyi sabırlıymış evlimi bekar mı adam belli değil.
Lütfen bilip bilmeden konuşmayın bebeğim dış çıkaracak 2 haftadır burdayım eşim kendisi de teklif etti orda kal diye çünkü oğlum burda daha rahat uyuyor daha huzurlu bu konuda bi problem yok aramızda

Ben büyütmedim onun anlayışlızili bu hale soktu bizi madem çocuğunu çok seviyor neden dünden beri aramadı durumu nasıl diye merak etmedi

Kardeşim sen evine git bir an önce.sıcak diye evden gidilir mi ya..siz bir ailesiniz..diğer sorunları bilmem ama bu çok saçma...adam da gergindir ve normal bu durum...bebeğinizi büyütürken eşinizle paylaşımlarınız sizi güçlendirir...onun da babalık hislerini arttırır...günde bi iki saat görmekle baba olunmaz duygusal paylaşımlar artmaz...evinize dönüp düzeninizi kurmalısınız

Ev sıcak anladık

Peki eşin neden gece eve gidiyor

Aile hayatınız kaymış

6 aylık bebeği düşüren o olsa ve o an telde oyun olduğu gözünüze takılsa siz de aynı belki de daha ağırını verirdiniz

Aile hayatınız annenizin evinde olduğu için kavga orada olmuş eşiniz kavgayı oraya taşımamış ki

Siz eve alın bir klima
Alamıyorsanız vantilatör alın gayet uygun fiyata bulabilirsiniz. Lütfen kulak ardı etmeyin, bu kadar insan söylüyorsa vardır bir hikmeti.. Tamam eşiniz ile orada kalmanız konusunda hemfikir olabilirsiniz ama böyle yaparak diğer sorunları çözemezsiniz naçizane fikrim.

İşte bende onu anlatmaya çalışıyorum bu ilk vakası değil lütfen diyorum bak tartışma ailemin yanında annemler mutsuzluk uma şahit olmasın kendimi çok aşağılık hissediyorum
Eger baktiniz olay tartismaya gidiyo siz uymayin ona konuyu kapatinki ailenizde sizde uzulmeyin

Ben büyütmedim onun anlayışlızili bu hale soktu bizi madem çocuğunu çok seviyor neden dünden beri aramadı durumu nasıl diye merak etmedi
Benim o yorumum tabiki normal aileler icin geçerli. Dedim ya belliki onceside var.

ALLAH yardim etsin.
Ama kendi evinizde kalsaniz daha saglikli sanki. Zaten agustos ciktimi havalar serinler yavastan.

Bende ilk kendimde okdupunu düşünmüştüm. Doğumdan sonra rahatsızlandım 20 g0n bebeğimden ayrı kaldım. Eve geldim hzurusuzluk başladı adam bi değişti sürekli kavga. Annem hep yanımdaydı daha çok stres oluyordum şahit oluyor diye. Ayrılmayı düşündüm. Zor zamanlar geçirdik çocuk olunca daha mutlu oluruz derken dibe vurmuş gibiydim. Oğlumm bir yaşına yeni girdi şimdi şöyle düşününce bir iki aydır düzelmeye başladığımızı farkettim normale dönüyoruz. Arada ayrı kalmakta iyidir özler kıymet bilir. Ama fazla uzatma sen yine de ve sabret biz lohusalık geçiriyorsak o da bab oluyor ve zor zamanlardan geçiyor..

Sirf merakimdan baktim, 1.800-2.000 bin liraya klimalar var. Taksite boldurup de alamiyosaniz yok artik derim, aile huzurundan daha mi degerli yani 2 bin? Ailenizden birazini isteyin alin taktirin, he alacak durumunuz varsa zaten niye almiyosunuz?

bende rajhatima duskunumdur, helede cocougum rahat edecekse annemlere gidebilirim kalmaya ama bu iki uc gunu gecmez heralde.
ne zmndir ordasin bilmiyorum ama esin bikmis bundan belli.
bir klima alip isi cozun derim.
hos evveliyatida var bu isin belli, eski konularini hatirliyorum.

Benim eşimde geçen hafta hamaktan oğlumu düşürdü, ki bakın düşürdü diyorumhala. Oğlum 3 yaşında ve hamakta çoook alçak olmasına rağmen , neler söyledim neler nasıl bağırdıysam bütün apartman camlara çıktı. Evet kasten yapmadı vs ama o anda insan sinirle kötü şeyler söylebiliyor. Eşinizi çok suçlu görmedim oyüzden.

Lütfen bilip bilmeden konuşmayın bebeğim dış çıkaracak 2 haftadır burdayım eşim kendisi de teklif etti orda kal diye çünkü oğlum burda daha rahat uyuyor daha huzurlu bu konuda bi problem yok aramızda
Ay ben de ayar oldum milletin evine git demesine. Mok var evde. Çocuk varsa önce onun rahatı düşünülmeli. Zaten 2 haftadır oradaymışsın. Akşam babalar sanki 5 saat çocukla ilgileniyor. En ilgilisi bile en çok yarım saat bir saat. Kalan zamanda anne çocukla ilgileniyor. Hiç olmazsa bebeğin dede ve anane sevgisiyle takılıyor. Sen takma kimseyi. Otur biraz daha serin serin. Sevgiler

Niye annesinin evinde kalmasına takıldınız ki kızlar konu bu değil öyle olsa eşi eve gel derdi, her erkek uzak kalınca hırçınlaşır ya da kadının ailesinin evinde kalmasını istemez gibi bir düşünce yanlış. Bayanın eşi teklif etmiş gitmesini zaten. Kaldı ki 2 haftadır oradaymış o kadar uzun bir süre değil. Eşinin değişiminde başka şeyler etkili olmuştur stresli bir iş olabilir maddiyat olabilir. Ya da ciddi anlamda evdeki rolün sadece annelik olduysa bundan rahatsız olabilir. Anne olduğun kadar onun eşi olduğunu belli et. Mümkünse destek al, hiçbir şey yapamadın internetten aile üzerine psikologların yaptığı programları açın izleyin. Herkes kendindeki eksikliği görür böylece.

Klima icin butceniz uygun degilse 30 tl ye bile vantilator var piyasa da. Ayri kalmak esler arasinda ki mesafeyi arttirmaktan baska bir ise yaramaz..
Bir de cocuk dustu. Siz korktunuz tamam da adam da babasi o da korkup tedirgin olmustur illaki. Bende elinde telefon oyunu gormus olsam o stresle catardim mutlaka esime.
Genelde anlayissiz olurlar. Bende oyle bi ese sahibim malesef. Ama cok abartilacak bir durum degil bana kalirsa.
Hele ki ayri kalmanizin yaninda hic.

Eşiniz tabiki de annenlerde kal der. Çocuk diş çıkarıyor, gece huzursuz, rahat tv izleyemez, yemek yiyemez. Siz ona bakmayın bence. Yeniden düzen kurulabilmesi için, öncekinin komple bozulması lazım. Evinize dönün, klima alın ve aile olmaya çabalayın. Ben öğretmenim, yaz tatilindeyim. Annemlerin orman içinde bir yayla evleri var. Eşim de ailem de ısrar ediyor gidip kalmam için. En fazla 1 hafta gider kalırım. Sonra gerisin geri evimdeyim. Bu çocukları birlikte yaptık. Sırf çocuklar eğlenecek, rahat edecek diye aile düzeni feda edilmez.

Ben aşkımı ona karşı hep sıcak tutt
Durum pek yok alamıyoruz eşim de burda kalmamdan yana o konuda pek sıkıntı yok cnm sorun başka

Siz evde olmadığınız işin biraz uzaklaşmış olabilirsiniz. Eşim hava sıcak diye çocuğu alıp ailesine gidip orada yaşasa, ben çocuğumu görebilmek için başka bir eve gitmek zorunda kalsam, sakarlık yapıp çocuğu birkaç kez yere düşürse (kusura bakmayın lütfen, tabii ki siz de istemezdiniz), çocuğu cep telefonunun manyetik alanına maruz bıraksa ben de normalden biraz daha sinirli olurdum. Bence bu beni kinci, bencil, saygısız yapmazdı. Tabii karşımda çok üzülmüş, elleri titreyen biri olsa içimden kızsam da canım dikkat etsene vs derdim maksimum. Ama dediğim gibi beraber yaşamadığınız için biraz uzaklaşmışsınız sanırım. Bana kızmayın, kırılmayın ama ben sizi bu konuda daha hatalı buldum. Tabii, başka konular da varsa, birikmişlik varsa bilemem.

Simdi kocaman vantilatorler var o zaman 100-200 olsun, oturdugunuz odaya koyarsiniz ordan oraya tasirsiniz buz gibi.

Kesinlikle bir çok arkadaşında dediği gibi evine gitmelisin adam belki dile getirmiyor ama senin ondan ayrı bir yerde kalman bile onu içten içe rahatsız eder tartışmalarınız uzadıkçada birbirinizden soğursunuz...

Bir klima ile de işi çözersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…