Çocukla gelen mutsuzluk :(

İyi de napicakti ki bu durumda? Alttan alan kadini bozarsa esim ben de ona cikisirim bunda yanlis bisey yok, herkes haddini bilmeli

Bende bitek benim başıma geliyo böyle seyler sanıyodum.
megersem biz kadınların bu tür dertleri toplumsal kanayn yara haline bürünmüş böyle portallar da okudukça insan anlıyor.
bak gardasşım gönlünü ferah tut olur böyle şeyler Allaha şükretsin beyiede söyle Allah ikinize eli ayagı düzgün çocukla vermiş.beterin beteri var sen bi duysan benim eşimin bana söylediği lafları ooo oooo... bırak kalmayı ben annemlere gidemiyorum... annem gelse surat asar... beni bi yere yollmaz. ev hapsiyim ama sabrediyorum bdv de okudugum benden beter kadınların halini gördükçe halime sükrediyorum. otur haline sükret ne demişleeeeerrr sabreden derviş muradına ermiş... Yanlış anlama sana hak veriyorum sadece teselli...

Bunu masum bir çocuğa bağlamanız çok kötü
Başlığı okuyunca bile şaşırdım...
Allah ın zoruna gider böyle düşünmeyin lütfen
FArklı şeyler vardır siz çocuk yüzünden göremeyip ona bağlıyorsunuzdur
6 yıl öncesini eşinizle konuşun şöyleydin böyleydin diye iyilikle anlatın bakalım neler çıkaracak ağzından

Eviniz sıcak mı ?
Bu yüzden ayrımı yasıyorsunuz

çocuk değil sensin sebep.
yenidoğan değil ki altı aylık bebek düzene uyar. evin sıcak bahanesiyle kocanı eşsiz ve çocuksuz ıssız evde yalnız bırakırsan adam tabi ki tepkili olur. hem kocalıktan hem babalıktan bir şey anlamadı eşin.
en kısa sürede evine dön ve düzenini kur, eşinin de gönlünü al.

bir vantilatör veya klima almak bu kadar mı zor? yani ben anneme gidince bile evimi özlüyorum.kaldı ki devamlı orda kalınca nasıl rahat ediyorsunuz..
bir de sorunlarınızın sebebi de bbeğiniz değil,6 aylık bebeğe nasıl bir sorumluluk yüklemek bu böyle..
doğumdan sonra eşlerin ilişkisi sınanıyor bana göre.hepimizde az ya da çok olmuştur mutlaka..bir de ayrı kalarak ve ailenizi devamlı ilişkinize sokarak bu durumu daha da ağırlaştırıoyrsunuz..evde yaşasanız çabuk çözümlenecek meseleler ailenizin yanında olduğu için büyüdükçe büyüyor.
babası olarak bebeğine alışmalı,bir parçası olmalı.siz şu an aile değilsiniz bana göre kusura bakmayın.

buyuk konusmak ıstemıyorum ama eşimi asla evde yalnız bırakmam. mecbur kalmadıkça eşler ayrı yatmamalı bence.

Oncelikle bebegi doktora goturmedm deme sakın! Allah korusun bi yeri cıkmştr bişi olmştur onlem için gotur bebek o yani kemkleri daha hassas eşine gelnce takmamaya calış bebegne odaklan bosver

Herkesin evinde kliması yok. Zaten şurda maximum bir ay daha sıcak havalar. Adamı tek neden bırakıyorsunuz bencillik değil mi biraz ?

Bosuna demiyorlar ev ev ustunde olmaz diye. Klima ile is kolayca cozulebilirdi bence. Boylece hem esiniz bekar insan gibi yalniz kalmak zorunda kalmazdi hemde kendi sorunlarinizi evinizde cozerdiniz.

Yani bir bebek neden eve neden mutsuzluk getirsin ?

Bunlar çok imkansız problemler değil ki.

Klima al evine git..

cocuk olduktan sonra esler birbirine daha suclayici yaklasiyor malesef.
sizin hataniz bunu ailenin onunde yapmaniz,kavga gurultuye donmesi isin.
bence evinize donun aksam esinizle,gunduz sicak oluyor zaten,aksam bari beraber olun evde hep birlikte.

ben berkarım,hiç evlenmedım,ama şu aklımla en kızıdığım şeyyy eşlerın ayrı kalması,yengeme bile çok feci kızarım kocanı 10 gün bırakıp neden gidiyorsun annene diye,çok sölendiğim için artık gimtmıyor,anne uzakta olsa başka ülkede o zaman ne yapacaktın arkadaşım,eşini bırakıp gitmekde neyın nesi,tuhaflık orda,çocukdan sonra roller değişince biraz gerginlik olabılır,ama sen evıne dön,kılıma yok bızde,kılıma olmayan evdeki bebeklerde ölmuyor ayrıca,çocuğun dünyaya geldi hoş geldi,dunya böle bir yer kah sıcak kah soğuk

Çocukla gelen mutsuzluk diye birşey yok. Ebeveyn olarak sizin bencillikleriniz tahammülsüzlükleriniz şımarıklıklarınız doymak bilmemeleriniz tüketmeye istekli duruşunuz var karşılıklı. Çocuğu rahat bırakın. Ona bu çeşit bir baskı kurmayın. Siz insan gibi iletişim kurmayı insanca muhabbet etmeyi bilmiyorsanız bebenin ne suçu var. Saçmalamalarınızı bebeğe yüklemeyin. Ana baba kimliğini görmeden önce insan olmaya kendiniz tanımaya gayret gösterseniz herşey çözülür. Ama illaki şımarıklık yapacaksnız az ötede yapın bebeğe bulaşmayın. Negatif duygularınızı masum bebek üzerinden pazarlamayın. Sizsiniz mutsuz sizsiniz tahammülsüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…