Çocukla gelen mutsuzluk :(

Tovbe yarabbim bu nasil is ya .evli barkli kadinin cocuk icin babasi evinde kalmadida nedir
zaten bu gidisle sizin yuva Allah korusun yikilir
adam seytana uyup eve birini alsa ya
nasil evinizden ayri duruyorsunux
ayriyeten bebeginiz kendi evinde babasiyyla buyumeli
benim annem olsa olse evine kabul etmez annenizede bravo

Eşinizi evde yalnız bırakmayın yoksa sizin annenizde kalmanız onun yalnız kalması ileride daha büyük üzüntüler duymanıza sebep olabilir.Başbaşa kalmayıp hergünü aile ile geçiriyorsanız eşiniz aile olma bilincinden uzaklaşır.Eminimki bu kadar sık gelip gitmiyorsunuzdur çocuk dogmadan önce..O yüzden çocuğa bahane bulunmasın.Asıl sebep kendi evinizde oturmamanızdır.

Valla ben de sizin yoruma şaştım kaldım.
Adam eve birini almasın dıye basında mı bekleyecek eşi?
Bır de annenıze bravo yazmıssınız, benım bebegım huzursuz dıs cıkarıyor uyuyamıyor anne siz de kalıyım dıcem annem de kabul etmeyecek.
Olmaz kocanı kaparlar mı demesi gerekıyor?
Valla oyle bir süre ayrı evde kalma durumlarında soguma olursa orda sevgıden şüphe etmek lazım önce.
Kalma ıhtıyacı hıssetsem ben de kalırım anne baba olarak öncelik bebegımızın huzuru konforu olmalı. Eşler anlayıslı olduktan sonra sıkıntı olmaz zaten.

Eski konularınızı bilmiyorum.bu olanların mutlaka birikmiş başka sebepleri vardır.öncelikle çocuğunuz ve siz nerde rahat ediyorsanız orda kalın.zaten eşinizde bu durumdan memnun evde zır zır ağlayan bir çocuk yok gece uykusu bölünmüyor çocukla ilgilen diyen yok vs vs memnun yani.evine git deyip duran Arkadaşlara da şaşıyorum açıkcası.kadının Hayattaki tek görevi Kocasını mutlu etmek değildir.onca yıl fedakarlık yapıyor kadın 1 senede adam kadının kahrını çekiversin zahmet olmazsa.ölmez herhalde.kadın zaten evine gidecek ama belliki toparlanmaya ihtiyacı var.kadınlar olarak empati kurmadan Söylenen bu evine git ayıplamalarını hiç hoş bulmadım

Çoğu erkek eşin gibi kafaya takıp canını sıkma boş yere, hemen yaftalamaya yer arıyorlar

Canim iyi guzel de kocana da yazik degil mi adam 6aydir göçebe gibi ...Tek uyuyor tek uyanıyor. ..Bence hatayi kendinde ara esine arana soğukluk girmis evine git az kocanla da ilgilen.Adam 6ay anasinda kalsa topa tutariz ona da yazik . Bir de klima aldir sicak falan kalmaz

Annede kalmak nedir yaa
Adam kendini evli gibi hissetmiyor ki sahiplensin...
Komşuya çaya gidiyor,evin küçük bebesini sevip,komşu kızıyla bir iki cilveleşip evine dönüyor
Seni her gordukce yazasim kucaklayasim geliyo ya gecen seneden, 4.5 aylik oldu benimki seni cok opuyoruz

Seni her gordukce yazasim kucaklayasim geliyo ya gecen seneden, 4.5 aylik oldu benimki seni cok opuyoruz
Takipteyim sizi ana oğul
Daha çookk güzel günlerin olacak inşallah...
Eşinin hakkını az yemedin zamanında...bak ne güzel baba oldu
Zaman çabuk geçiyor işte konu sahibi de elinden kayıp gitmeden zamanı iyi değerlendirmeli..

Birçok arkadaş gibi evinde kalmanı tavsiye ediyorum. Eşinin davranışlarındaki olumsuzluklar emin ol ayrı kalmaktan da kaynaklanıyor. ( Bütün sebep bu diyemesek de )
Ailen evine yakınsa sabah eşinle çık annenlerde gününü geçir akşam eşin alsın seni evinize dönün. Naçizane tavsiyemdir.

Erkeklerin % 90'ı kadın anne olunca onun anneliğini yetersiz görür çünkü kadınlar onlara göre süper ötesi güçlere sahip varlıklardır (yieine çünkü) kendi anneleri onlara öyle hissettirir ve aynısını kendi karısından bekler.
Erkek kısmı karısı yeni doğan bebeği yanında olsun ister.
Hata 1
Çocuk sıcaktan isilik de dökse anne evinde kalmak erkeği gerer ama anneyi yetersiz gören eş buna göz yumsa da bu durumdan aşırı rahatsızdır.
Hata 2
Bebeği hamağa yatırdığında şarkı için birinden yardım isteyebilirdin.Fakat dikkatsiz davranarak istemeden de olsa bebeğinin düşmesine sebep olmuşsun hemde nerede?
Seni anne olarak yetersiz gören ve eşiyle evladını her akşam Kv evinde ziyaret ettiği için mutsuz olan kocanın yanında.
Ve o telefın konusuna gelirsek eşinin yanında neden oyun oynuyorsun?
Hata 3
Annenin ortamı yumuşatmak için sürekli alttan almaya çalışması ve senin hatanı kapattığını düşünen eşinin bu duruma tepki vermesi ve sen kendi ailenin yanında anneni korumak adına eşine saygısızlık yapman.
Eşin seni ve bebeğinizi merak etmediği için aramıyor değil.Eşin senin ve annenin herşeyin üstesinden geleceğinizi düşünmesini sağladığınız için o da öyle davranıyor. Ve her akşam iş çıkışı evine gidip karısının kapıyı açmasını isteyen eşiniz bunun yerine her akşam kv uğramaktan dolayı mutsuz ve öfkeli bunun mimarı da sizsiniz.
Evinize dönün bebeğinize kendiniz bakın evde yemeğinizi yapın eşinizi güler yüzle karşılayın eşiniz iş çıkışı anneniz yerine kendi evin gelsin.

Yapmayın nolur ya
Her yer sıcak herkes birimin evinde mi kalıyor
Klima Alın pervane alın yani bulunur bir çaresi duş aldırırsınız ince giydirirsiniz
Bu sebebten ayrı mı kalınır
Anneniz de mi uyarmadı sizi
Ama o kadıncağız da tabii gelme diyemez napsın
Bakın ben uyarayım bu yaptığınız çok yanlış
Lütfen evinize geçin düzen kurun

Ben de evinize dönün diyenlerdenim.Ancak bazı arkadaşlar yanlış anlamış bunun kocayı mutlu etmekle fedakarlıkla filan ilgisi yok.
Evinize dönün diyoruz çünkü orası size ait çekirdek ailenize bebeğinizin odası alıştığı düzen orada.
Aynı şehirde anne baba nın evinde 2 hafta kalmak uzun bir süre bence.Sonuçta sizin yaşadığınız ev orası bebek eve alışmalı.
Soğuğa da sıcağa da elbette alışacaktır.Konforu önemli tabi ki o yüzden evinize dönün diyoruz alıştığı düzene yani.
Ki sıcağa da alınacak önlemleri saymış zaten bazı arkadaşlar bu önlemleri almak daha mantıklı değil mi?
Bir de ailenizin yanında olan tartışmalar canınızı daha çok sıkıyor gördüğünüz gibi.O nedenle de evinize dönün diyoruz.
Bi de klima bana bile dokunuyor çarpıyor beni yahu bebişi de çarpmasın.

hatalarınız var ama bu çocuğu düşürmek değil. ayrı kalmak falan çok itici gelebilir eşinize. bir de çoğu erkek o bir anne değilde o benim karım diye düşündüğünden iyice içerleyebilir maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…