Yengenize eşi diyemiyor mu gitme diye, siz hangi sıfatla kızıyorsunuz söyleniyorsunuz onu anlamadım?ben berkarım,hiç evlenmedım,ama şu aklımla en kızıdığım şeyyy eşlerın ayrı kalması,yengeme bile çok feci kızarım kocanı 10 gün bırakıp neden gidiyorsun annene diye,çok sölendiğim için artık gimtmıyor,anne uzakta olsa başka ülkede o zaman ne yapacaktın arkadaşım,eşini bırakıp gitmekde neyın nesi,tuhaflık orda,çocukdan sonra roller değişince biraz gerginlik olabılır,ama sen evıne dön,kılıma yok bızde,kılıma olmayan evdeki bebeklerde ölmuyor ayrıca,çocuğun dünyaya geldi hoş geldi,dunya böle bir yer kah sıcak kah soğuk
neden bu kadar tepki gösterdınız anlamadım,yengemle kızkardeş gibiyiz,ve bız hanımlar bırbırıne fikir veririz,uyarırız,bunda ne tuhaflık var,tabı eşide diyor,ama çok bunaldım dıyor oda,bende onun büyüğü olarak abla olarak,gitme eşini bırakıp dıyorum,ve zaman içinde yengem bunun doğru olduğunu anladı,yaşı daha küçük benden,ve yıneliyorum sorumu,sizi ilgilendıren ne burda,bu tepkınız merakınız neden,yanı normal arkadşaıma desem bu tepkiyi göstermıcektınız,ama görümceyım dıyemı bu tepkınız????kaldıkı kız arkadaşlaırmada dıyorum,hangi sıfatla dedim,bor dost,kızkardeş sıfatı ile dedim,ama belliki sizde bir görümce fobısı söz konusu,Yengenize eşi diyemiyor mu gitme diye, siz hangi sıfatla kızıyorsunuz söyleniyorsunuz onu anlamadım?
O kadar kızıp söyleniyorum ki gidemiyor annesine demişsiniz fikrimi söyleyince bana hak verdi dememişsiniz bu kısım beni rahatsız etti ve cevap verdim. Ayrıca yengeme değil ablama ve en yakın arkadaşıma da gitme annene diye ısrarla söylenmem, buna karşıyım. Gidilen yer annenin yanı bırakılan kişi eş, iki taraf da insana en yakın olan kişiler, bu durumun beni aşacağını düşünürüm ve fikir vermenin ötesine gidemem. Görüşüm budur.neden bu kadar tepki gösterdınız anlamadım,yengemle kızkardeş gibiyiz,ve bız hanımlar bırbırıne fikir veririz,uyarırız,bunda ne tuhaflık var,tabı eşide diyor,ama çok bunaldım dıyor oda,bende onun büyüğü olarak abla olarak,gitme eşini bırakıp dıyorum,ve zaman içinde yengem bunun doğru olduğunu anladı,yaşı daha küçük benden,ve yıneliyorum sorumu,sizi ilgilendıren ne burda,bu tepkınız merakınız neden,yanı normal arkadşaıma desem bu tepkiyi göstermıcektınız,ama görümceyım dıyemı bu tepkınız????kaldıkı kız arkadaşlaırmada dıyorum,hangi sıfatla dedim,bor dost,kızkardeş sıfatı ile dedim,ama belliki sizde bir görümce fobısı söz konusu,
Evet biraz ayrı kalmak Özlem yaratıyor iyi geliyor kesinlikle katılıyorum. Aylarca değil elbette ama Bi iki haftada da eş bir ömür birlikte yaşayacağı kişiden soğumasın Bi zahmetilk mesajı düzenleyip 2 haftadır annenizde kaldığınızı yazın bence, sanki 6 aydır ordaymışsınız gibi algılanıyor böyle.
2-3 hafta ailede kalmanın bir mahsuru olduğunu da düşünmüyorum açıkcası, ben de yazın gidip yazlıkta kalıyorum haftalarca, üstelik eşim sadece haftasonu gelebiliyor, ama bu aramızda hiç soğukluk yaratmadı hatta özlem iyi geliyor bile diyebilirim.
eşinizin size kızmasını da yapısına bağlıyorum, çünkü ben de öyleyim, eşimin yanında kızıma bişey olsa çok sert tepki verebiliyorum, eşimi sevmediğimden mi hayır, kızımın canı acıdığı için gelen ani öfkemi ona yönlendirmemden.
Ben yazın başından beri orada olduğunu düşünmüştüm konu sahibinin. Düzeltemedim yorumuAyrıca konu sahibinin kolayca çözülebilecek bir konu gerekçesiyle bu kadar uzun süre annesinde kalması bence de doğru değil.
çok sölendiğim için artık gitmıyor ifadem yanlış olmuş,şimdi tekrar okudum,ama bu çok uzun konu,bak ben ve abimlerde çok komşulu bır bınada oturuyoruz,ben bınamızdaki evli adamların eşleri şehır dışına gittiklerınde eve kadın getirdıklerını kaç kez gördüm,abimlerde ıken de tam kapı komşunun hanımın böle bir şeyıne şahıt oldum,şimdi diceklerkki ben gidince benı aldatıryorsa aldatsın fılan öle değil işte,bazı şeylere zemın hazırlamamak lazım,ben huzur için çoluk çocuk ınsanların mutlu olmasında yanayım,ve bu uğurda evli insanların kadın erkek fark etmez evliliğini koruma adına her fedakarlığı yapmalarını savunuyorum,sonra üzülen hanımlar ve çocuklar oluyor,benım bu uyarım sadece ciflerın evli kurumunu koruması adınadır,yoksa banane,ben evli değilim,isteyen istediği yapsın derim,boynu bukuk çocuklar görmek benı çok üzüyor,ve malesef ınsanlar bıraz ayrı kalınca özgürlüğe alışıyor,erkekler özellikle çocukları ile bır buyumez ise o bağ kurulmuyorO kadar kızıp söyleniyorum ki gidemiyor annesine demişsiniz fikrimi söyleyince bana hak verdi dememişsiniz bu kısım beni rahatsız etti ve cevap verdim. Ayrıca yengeme değil ablama ve en yakın arkadaşıma da gitme annene diye ısrarla söylenmem, buna karşıyım. Gidilen yer annenin yanı bırakılan kişi eş, iki taraf da insana en yakın olan kişiler, bu durumun beni aşacağını düşünürüm ve fikir vermenin ötesine gidemem. Görüşüm budur.
Yazdığınız her şey burada bulunan herkesi ilgilendirir, cevaplama görüş bildirme Hakkım var. Seni neden ilgilendiriyor tarzı cevaplar çok yersiz kusura bakmayın.
Hayır canım alakası yok kendisi de kal diyor çocuk sıcaktan mahfoldu evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?