- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
Bu camping alanları nerelerde var bi bilginiz var mı?Bahsettiğiniz şey camping alanı ise gayet de yapılabilir. Biz bekarken arkadaşlarla giderdik. En küçüğü 2-3 yaşında birkaç çocuğuyla tatil yapan aileler olurdu. Denize çok yakın, sakin olur zaten böyle yerler. Çadır camping'e aitse tv bile olur içinde ama duslar, tuvaletler ortak alandır. Sansliysaniz mutfağı, restoranı da olur. Civardaki köylüler de ufak tefek sebze, meyve falan satarlar araçla.
Çoğu camping alanında bungalovlar da olur, onlardan da fiyat alın. Bir de airbnb'den gideceğiniz rotadaki günübirlik kiralık evlere de bakabilirsiniz.
O campinglerin zevki bana göre 5 yıldızlı otelde yok.
Benim tatil anlayışım deniz, kum, güneş, açık büfeden ziyade tam bi' çingene gibi pervasızca gezmek, eşim pimpirik olduğu için otellere tıkıldık hep evlendik sonra.
Siz siz olun asıl çocuğunuzla öyle bir tatil yapın.
ayy vallahi yazınızı okuyunca bi rahatlama geldi, ne de güzel anlatmışsınız. evet camping tarzı yerlere baktım. toplu halde çadırlar var, bir de çadırı almak yerine ordaki yerden kiralamak daha mantıklı geldi. günlük evlere çok sıcak bakmıyoruz malum olaylardan sonra insan korkuyor. ege bölgesinde var mı tavsiye edebileceğiniz bir yer ?Bahsettiğiniz şey camping alanı ise gayet de yapılabilir. Biz bekarken arkadaşlarla giderdik. En küçüğü 2-3 yaşında birkaç çocuğuyla tatil yapan aileler olurdu. Denize çok yakın, sakin olur zaten böyle yerler. Çadır camping'e aitse tv bile olur içinde ama duslar, tuvaletler ortak alandır. Sansliysaniz mutfağı, restoranı da olur. Civardaki köylüler de ufak tefek sebze, meyve falan satarlar araçla.
Çoğu camping alanında bungalovlar da olur, onlardan da fiyat alın. Bir de airbnb'den gideceğiniz rotadaki günübirlik kiralık evlere de bakabilirsiniz.
O campinglerin zevki bana göre 5 yıldızlı otelde yok.
Benim tatil anlayışım deniz, kum, güneş, açık büfeden ziyade tam bi' çingene gibi pervasızca gezmek, eşim pimpirik olduğu için otellere tıkıldık hep evlendik sonra.
Siz siz olun asıl çocuğunuzla öyle bir tatil yapın.
ben marmaristeki kamp yerlerinin bazılarını gördüm harikaydı. duş lavabo wc kaferterya herşey var. ben 5 yaşında oğlum 3 aylık kızımla düşünüyorum şahsen :)
didim kuşadası ve marmariste net üzerinde buldum ama nasıl oldukları konusunda benimde bir fikrim yok açıkçası.Bu camping alanları nerelerde var bi bilginiz var mı?
yani 9 10 temmuz gibi çıkacagız 16 17 temmuza kadar kalmayı planlıyoruz.Tarihleriniz nedir ve kaç gün ?
aynen artık çok gelişti böyle yerler belki uzun süre kalınamayabilir ama kesin 1 hafta kalınır. rahat edilir. bence denemekte fayda var. biz eşimle çadır aldık bakalım düşünüyoruz bişeyler :) oğlan o kadar hevesli ki kamp yapıcam diye :)Aynen ben buzdolabı bile gördüm :)
geçtiğimiz yıl bulmuştuk ege bölgesinde küçük bir hotelde 90 liraydı çift kişi yarım pansıyon ama bu yıl aynı yere gitmek istemedik. farklı yerler görelim istiyoruz ama kısmet.
Bu camping alanları nerelerde var bi bilginiz var mı?
ayy vallahi yazınızı okuyunca bi rahatlama geldi, ne de güzel anlatmışsınız. evet camping tarzı yerlere baktım. toplu halde çadırlar var, bir de çadırı almak yerine ordaki yerden kiralamak daha mantıklı geldi. günlük evlere çok sıcak bakmıyoruz malum olaylardan sonra insan korkuyor. ege bölgesinde var mı tavsiye edebileceğiniz bir yer ?
hemen bakıyorum çok teşekkürler.http://www.tatil.com/otel/ares_hotel_kemer.htm?processid=TI-67196434TRD6WT0 860 tl herşey dahil
http://www.tatil.com/otel/gold_twins_suit_hotel_alanya.htm?processid=TI-67196434TR6XH80 820 tl herşey dahil
Sadece oda istersen bookingten bak 450 ye falan yerler var
ege bölgesinde bakıyoruz , antalya çok uzak olur bize.http://www.tatil.com/otel/ares_hotel_kemer.htm?processid=TI-67196434TRD6WT0 860 tl herşey dahil
http://www.tatil.com/otel/gold_twins_suit_hotel_alanya.htm?processid=TI-67196434TR6XH80 820 tl herşey dahil
Sadece oda istersen bookingten bak 450 ye falan yerler var
Booking te marmaris otel fiyatları geceliği 30 tl den başlıyor zaten. Bu sıcakta çadır olayını tavsiye etmem.
ege bölgesinde bakıyoruz , antalya çok uzak olur bize.
Hayır otel, pansiyon. Booking e marmaris yazın sonra en düşük fiyatlara tıklayın görürsünüz.Bazen anlık kampanyalar oluyor takipte olmak lazım.Nerede bu 30tl ye otel tur sirketimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?