Çocuklar Duymasın (YENİ) Atv

bu akşam tekrarını izledim bence çok eğlenceliydi tabi abartılar fazla ama onlarda olmadan tadı çıkmıyor

Bugun ilk kez izledim internetten yeni bolumunu. Eglenceli yine gercekten. Begendim.
Ama Meltem'in cocuklara karsi asiri rahatligina sinir oldum sahsen. ne gamsiz kadin yaa :hulya: Haluk daha gercekci geliyor bana.

ben bu bölümde en çok havuç ve arkadaşlarının yemek yapma sahnesine güldüm çok komiklerdi:roflol::roflol::roflol:
bu arada meltemin haluk taklidi de güzeldi özelliklede meltemmmm çaaayyyy diye bağırması :roflol::roflol::roflol:

bu bölümde volkan severcan'lı sahnelere çok güldük eşimle
selami'den sonra çok güzel bir uyum yakalamışlar gerçekten

evet ya herkes diyordu ki bidaha eski tadı olmaz, izlenmez filan.. ama ben çok beğendim yeni bölümleri. çok eğlenceli.

bu haftaki bölümü çok güzel
tam günümüzn olayları
meltem gece uyanacak aaaa bahçeyi toplamm lazım diyor
gönül tavuklar açlıktan öldü diyor
farmvilleyi işleyecekler

Bende biraz baktım güzeldi özellikle beton orçuna bayıldım en ii oyunculuğu o çıkarıo maşallahı var. küçük havucu aratmicak belli... buarada meriyle fısfıs ismaili göremedm onlara nolmuş bilen varmı? meri selçuk beyle evlememişmydi?

Mary e hiç teklif yapılmamış kadın biraz bozuktu..Fısfıs var canım ya hiç sevmiyorum o adamı lüzumsuzalsanaalsanasmile

Mary e hiç teklif yapılmamış kadın biraz bozuktu..Fısfıs var canım ya hiç sevmiyorum o adamı lüzumsuzalsanaalsanasmile

aynen ya bende hiç sevmiyorum o adamı evlenmiş halen gözü karıda kızda bence fıs fıs ismail olmamalıydı evlenince misyonunu tamamlamış gibi bişey olup onu diziye tekrar dahil etmemeliydiler ne bileyim evlenmiş karadenize gidip düzinelerce çocuk yapıyorlar gibi bişey olabilirdi sempatiksalakcinni demi ama

uffffff çarşamba gününe almışlar diziyi alsanaalsanasmile
yaprak dökümünü mü bunu mu izlicem aman yaaa bilmiyorumkismile

Birol güven bu bölümde cinselliği fazlasıyla konu etmiş unutulmamalıki bunu küçücük çocuklar da izliyor..
Buna biraz sınır getirilmeli bence abartılı konuşmalar yapılıyor beton gibi kelimeler hiç hoş değil .
Reyting uğruna dizinin tadını kaçıracaklar resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…