- 7 Ağustos 2007
- 928
- 24
- 118
evet çok haklısın cinsellik konusu hiç yakışmadı
Birol güven bu bölümde cinselliği fazlasıyla konu etmiş unutulmamalıki bunu küçücük çocuklar da izliyor..
Buna biraz sınır getirilmeli bence abartılı konuşmalar yapılıyor beton gibi kelimeler hiç hoş değil .
Reyting uğruna dizinin tadını kaçıracaklar resmen..
Kesinlikle katılıyorum,çocuklarla izlerken birden nasıl davranacağımı şaşırdım kaldım...:1shok:
Çok abartmışlar resmen bu kadarda olmaz yani cnsellik işlemek moda oldu artık dizilerde...
ablam neydi işledikleri konu izleyemedim sizde yazınca merak ettim
çok mu abartmışlardı
meltem halugu sinemaya gitmeye ikna etmek icin derin gögüs dekoltesini halugun gözüne soktu adeta, halukta tahrik olmus ifadeyle gögüslere dikti gözleri...
sonlarina dogru haluk meltemi yatak odasina gitmek icin ikna etmeye calisti, baya bi muabbet ettiler bu konuda, neden her defasinda ben seni ikna etmek zorundayim falan diye söylendi haluk...
ablam neydi işledikleri konu izleyemedim sizde yazınca merak ettim
çok mu abartmışlardı
meltem halugu sinemaya gitmeye ikna etmek icin derin gögüs dekoltesini halugun gözüne soktu adeta, halukta tahrik olmus ifadeyle gögüslere dikti gözleri...
sonlarina dogru haluk meltemi yatak odasina gitmek icin ikna etmeye calisti, baya bi muabbet ettiler bu konuda, neden her defasinda ben seni ikna etmek zorundayim falan diye söylendi haluk...
ama ama amaa fatmagülün suçu ne de var bu gecebilmiyorumkismile
Dündü hayatım çocuklar duymasın
a aaa ben ne vakit ezberlicem aceba bu dizilerimin günlerini yaakaydirigubbakcemile2
ama ama dün de yaprak süpürüyodum bensempatiksalakcinni
:roflol::roflol:
Seçip beğenip seyretcez artık aralarındankaydirigubbakcemile3
Canın komedi istiyosa çocuklar duymasınkaydirigubbakcemile3
Ağlamak istiyosa yaprak dökümükaydirigubbakcemile3
gülerken ağlatan dizileeerrr vee bizzzsempatiksalakcinni
ööle yapıcaz artık kardelenim galibam sanırsam vede muhtemelen:roflol:
Duygu yoğunluğu yaşıycazsempatiksalakcinni:roflolpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?