- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
ay evet ya, en basit, sıradan espirilere bile gülme efeti koymuşlar, ne kadar zorlama olmuşkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar bu gülme efeti olayı psikolojik taktiktir, çocuklar duymasında hiç gülme efekti olmadığını düşünüp izleyin, hiç gülmediğinizi göreceksiniz
Chess yavru gel biz Lost topiğimize gidelim diycem ama Lost da yokki, ühhhüüüüümafoldumben:çok üzgünüm:
bu selami diziye göre nerdeymiş bilen var mı fisfisfis
nerde o günler kuzucuğum:gitme::gitme:
ya yasemini tanıyamadım ben başkası mydı eski yasemin mydi?
kendisi saçlarını uzatmış yakışmamış bencesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ay zayıflamışta yüzü gözü içine çökmüş heç beğenmedimlmaz:
üzülme hemen güçlü ol :teselli:
10 yıl sonra çocuklar duymasını ekrana getiren kanal sahipleri sizide düşünür elbet
10 yıl sonra lost kaydirigubbakcemile3
yada çakmasını yaparlar :roflol:
Vallamı diyon. Olurmu dersin 10 yıl sonra Lost:gitme:
ne kaş göz işmar ediyon he ne demek istiyon :mymeka: benim goccem selami gibi zaten aklinialirimsmiledermişim -tatlicadiarzu- :roflol:niko nerden çıktı selami merakı aklinialirimsmile
ay yerli kanalda lost deme baygınlık geçiricem :roflol: foxda lost veriyorlar göya arada bakıyom hala 1.sezonda bir gıdım ilerlememişler akannehirüzülme hemen güçlü ol :teselli:
10 yıl sonra çocuklar duymasını ekrana getiren kanal sahipleri sizide düşünür elbet
10 yıl sonra lost kaydirigubbakcemile3
yada çakmasını yaparlar :roflol:
ne kaş göz işmar ediyon he ne demek istiyon :mymeka: benim goccem selami gibi zaten aklinialirimsmiledermişim -tatlicadiarzu- :roflol:
ay yerli kanalda lost deme baygınlık geçiricem :roflol: foxda lost veriyorlar göya arada bakıyom hala 1.sezonda bir gıdım ilerlememişler akannehir
adı lost olsun göya lost yayınlıyorlar delikafadulden-tatlicadiarzu- :roflol::roflol:
zamanında bayılarak izlediğim prison break starda veriliyor seslendirme berbat, gel de izle :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?