Çocuklar Duymasın (YENİ) Atv

Beton orçuna bittim ben yahu ne kadar şeker bir çocuk öyle :lepi:..

Ama dün gönülün hiç bir zaman görülmeyen bir yönü ortaya çıktı hanımlar...

Oda kocası tarafından kıskanılmak istediğini ...

Herşeye kendinin karar vermesinden rahatsız olduğunu...

Birazda olsa taş fırın bir kocaya sahip olamamanın sıkıntısını dile getirdi...

Akşam 15 dk kadar izledim, eski diziden eser varmı diye.

Haluk karakteri çok zorlama olmuş. İyice ipin ucunu kaçırmış taş fırınlığında.
Meltemin kaşları ne kadar iğrenç olmuş, napmış öyle yüzüne gözüne, beter bir hal olmuş yani anlayacağınız.

Dominant teyze yine her zamanki gibiydi, güzeldi yani, bayılıyorum ona, heleki "neyseeee diyişine

Orçun manyak yaaa:roflol:
Emine yine aynı:hulya:
Kocasının adını unuttum, her neyse, iğrenç olmuş

Şükrü çok iyi yine:lepi:
Fısfıs çok abartılı
Karısı kim acaba merak ettim.

Velhasıl Halukun abartılı tepkileri, Meltemin iğrenç mimiksiz yüzü, çocukların saçma sapan didişmeleri, sarmadı beni, izlemiycem bundan sonra. Bööööğğğkafamçokkarıştı

Chess yavru gel biz Lost topiğimize gidelim diycem ama Lost da yokki, ühhhüüüüümafoldumben:çok üzgünüm:

gülme efekti koymaları çok saçma olmuş bundan önce böyle birşey var mıydı yani

beton orçuna bittim ben ya havucu hiç beğenmedim duygu desen çok yapmacık hareketleri var onuda pek beğenmedim ama diğerlerini harekteleri felan aynı ama o yasemine ne olmuş rüyamda görsem korkarım ya:1shok:

bende bi 10 dk kadar izledim ama cidden çok yapmacık ve abartılı olmuş eski tadı vermiyo demekki bazı şeyleri tadında bırakmak lazımmış

tüh nasıl unutup izlemedim ben bu diziyi konuyu çok merak ediyordum
ilginç farklı bir konusu vardı :roflol::roflol:

nerde o günler kuzucuğum:gitme::gitme:

üzülme hemen güçlü ol :teselli:
10 yıl sonra çocuklar duymasını ekrana getiren kanal sahipleri sizide düşünür elbet
10 yıl sonra lost kaydirigubbakcemile3
yada çakmasını yaparlar :roflol:

10 yıl sonra çocuklar duymasını ekrana getiren kanal sahipleri sizide düşünür elbet

Vallamı diyon. Olurmu dersin 10 yıl sonra Lost:gitme:

niko nerden çıktı selami merakı aklinialirimsmile
ne kaş göz işmar ediyon he ne demek istiyon :mymeka: benim goccem selami gibi zaten aklinialirimsmiledermişim -tatlicadiarzu- :roflol:
ay yerli kanalda lost deme baygınlık geçiricem :roflol: foxda lost veriyorlar göya arada bakıyom hala 1.sezonda bir gıdım ilerlememişler akannehir
adı lost olsun göya lost yayınlıyorlar delikafadulden -tatlicadiarzu- :roflol::roflol:
zamanında bayılarak izlediğim prison break starda veriliyor seslendirme berbat, gel de izle :1rolleyes:

niko ne bilem bacım :1closedeyes:selami de selami düşürmüyon dilinden :jeyyar:

sanada kimsecikler yaranımıyo niko yasakkelime
yok lost ilerlemedi :1closedeyes:
yok seslendirme kötü :roflol::roflol::roflol:

zatem sevmezdim, dün iki dakika bile tahammül edemedim ne yapmacık, ne saçma sapan bir dizi. tam bizim izleyicelere layık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…