- 2 Kasım 2007
- 241
- 14
- 118
zatem sevmezdim, dün iki dakika bile tahammül edemedim ne yapmacık, ne saçma sapan bir dizi. tam bizim izleyicelere layık
haluğun haraketleri çok yapmacık samimi değil ya, havuç bile daha güzel oynuyo valla:hulya:
yakın zamanda suyunu ısınıp ekranlardan kaldırılcak dızıler arasında ılk 10 da goruyorum :))
cok ama cok yapmacık , samımyetsız replık verırken bırnırlerıne bakıyorlar :)) o kadar berbat ..
izlemıycem ..
ben sabrsızlıkla beren saatı beklıyorum hadı bır dızı ceksınde keyıfle ızleyelım
konuyla ilgisi yok hemen araya girip gideceğim....
chess;
sana bu şekilde ulaşabildim...garip değilim aslında....hem aynı fikirde olup hem eksi rep işinde gariplik değil de yanlışlık olduğunu anlayacağını düşünmüştüm....kusura bakma aynı gün bi arkadaşa daha yaptım aynı yanlışlığı ona özelden mesaj atıp hatamı telafi edeceğimi söylemiştim, sana ulaşamadan sen telafi etmişsin bile (çok da önemi yok aslında) neyse tekrar kusura bakma.....
size iyi sohbetler....
yayinlandigi gun en cok izlenen program olmus valla yayindan kalkacagini hic sanmiyorum
ya pınar altuğun suratında bi gariplik var
yada makyajını çok kötü yapıyolar, gözlerinin normal doğal hali zaten çok çekik, makyajla iyice çekik yapmışlar, uzaylı gibi duruyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?