Çocuklar Duymasın (YENİ) Atv

Ne kadar gereksiz bir dizi ya bi de yeniden çektiler! O havuç denen çocuk da ne kadarrrr antipatik yaa daha çoluğum çocuğum olucak ama yani töbe est! :1ninca:

ben beğendim ... eskiden de seyrederdim...şimdide seyredeceğim... ama öyle tam bizim izleyiciye layık çok saçma dizi falan deyip beğenen ve izleyen insanlara hakaret etmeyin siz seyretmeseniz seyretmeyin beğenmediğinizi söyleyin ama hakaret etmeyin. belkide sizin seyrettiğiniz bir dizide bize saçma ve seyredilemeycek kadar kötü gelebilir olmasın böyle. saygılı olalım. kişisel beğenilere de saygı gösterelim...

yeni bölümünü seyrettim fena değildi.acaba eski başarıyı yakalayabilirler mi?

haluğun haraketleri çok yapmacık samimi değil ya, havuç bile daha güzel oynuyo valla:hulya:

haluğun haraketleri çok yapmacık samimi değil ya, havuç bile daha güzel oynuyo valla:hulya:

konuyla ilgisi yok hemen araya girip gideceğim....

chess;

sana bu şekilde ulaşabildim...garip değilim aslında....hem aynı fikirde olup hem eksi rep işinde gariplik değil de yanlışlık olduğunu anlayacağını düşünmüştüm....kusura bakma aynı gün bi arkadaşa daha yaptım aynı yanlışlığı ona özelden mesaj atıp hatamı telafi edeceğimi söylemiştim, sana ulaşamadan sen telafi etmişsin bile (çok da önemi yok aslında) neyse tekrar kusura bakma.....

size iyi sohbetler....

yakın zamanda suyunu ısınıp ekranlardan kaldırılcak dızıler arasında ılk 10 da goruyorum :))

cok ama cok yapmacık , samımyetsız replık verırken bırnırlerıne bakıyorlar :)) o kadar berbat ..
izlemıycem ..
ben sabrsızlıkla beren saatı beklıyorum hadı bır dızı ceksınde keyıfle ızleyelım

yayinlandigi gun en cok izlenen program olmus valla yayindan kalkacagini hic sanmiyorum

önemli değil canım, ama gerçekten anlamadım ve hem bana katılıp hem -rep vermen garip geldi gerçektenten, anlacağını düşünmüştüm demişsin anlamadım valla, neyse...bi yanlış anlaşılma.. başka topikte mesajını görmedim bu arada sende kusura bakma artık...

Son düzenleme:
Benim hoşuma gitti güzel bi bölümdübilmiyorumkismile

salı günü tekrarını veriyorlar ilk bölümden izlenme rekorunu kırmış yani artık orasını siz düşünün kızlar..(beğenmeyenler için söylüyorum)
evt kimi hareketler yapmacık ama izlenmicek gibide değil açıkcası.

izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum ...yıllar öncede son sezonlarında kabak tadı vermişdi izlemeyi bırakmışdık...pınar altuğ dan fenalık gelmişdi tekrar döndü
kadın bomerang gibi her seferinde geri geliyor.sempatiksalakcinni

ben de izlemedim, gerek duymadım, boş zamanımda denk gelirse, başka da izlicek bi şey olmazsa izlerim.

ıyı bır reytıng vermesı cok normal ınsanlar merak edıp bakmıstır benım gb ..
bırde yaz donemı ınsanlar ızlıycek bısey bulamıyor dıyorum ya bır baslasın yenı sezon ondan sonra cocuklar duymuycak :))) kaldırılcak inş.. boş gereksız dıızi

Güldürmek , sempatik olmak için Haluk'un repliklerini çok abartmışlar.. İzlerken baygınlık geldi.. Adam nefes almadan konuşuyo yahu...

ya pınar altuğun suratında bi gariplik var

yada makyajını çok kötü yapıyolar, gözlerinin normal doğal hali zaten çok çekik, makyajla iyice çekik yapmışlar, uzaylı gibi duruyo
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

cnm botokslu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…