cnm botokslu diye düşünüyorum
Meltemde kesinlikle botoks var kadın gelmiş 40 yaşına bir tane kırışığı yok suratında ...
Orda burda gezinirken denk geldim biraz izledim.
Ama güllaç bölümü olmamış ya. Daha önce de işlenmiş bir konuydu herkesin güllaç getirmesi gereksiz bir ayrıntı olmuş.
Evet daha önce yapmışlardı..Bence de gereksizdi..bayanssulusmile
Gönül'ün tripleri iyiydi sadece. Herkes güllaç getirdiğinde şekilden şekile girdi sinirden. Ama ne gerek vardı güllaçla zaman geçirtmeye.
konu sıkıntısı...
eski dizilerindeki konuları ısıtıp ısıtıp koycak birol güven:hulya:
valla o kadar entrika dolu dizilerden sonra ilaç gibi geldi bana sanki uzun yıllar sonra eski dostumu görmüşüm gibi ,bizi bize anlatan küçük şeyleri çok güzel işliyorlar , umarım hep sürer .zemuszemusyeni bölümlerini hiç izlemedim ama gerçeken eski tadı var mı dizinin yine keyifle izlenebilir mi kızlar ne dersiniz...
valla o kadar entrika dolu dizilerden sonra ilaç gibi geldi bana sanki uzun yıllar sonra eski dostumu görmüşüm gibi ,bizi bize anlatan küçük şeyleri çok güzel işliyorlar , umarım hep sürer .zemuszemus
gecen sezon kaç bölum oynadı bılemıycem ama ozmn bikez iftar sofrası kurmamışlardı.bu sezon iftar sofrası kurdular.benımd edıkkatımı ceken bu oldu
gecen sezon kaç bölum oynadı bılemıycem ama ozmn bikez iftar sofrası kurmamışlardı.bu sezon iftar sofrası kurdular.benımd edıkkatımı ceken bu oldu
valla o kadar entrika dolu dizilerden sonra ilaç gibi geldi bana sanki uzun yıllar sonra eski dostumu görmüşüm gibi ,bizi bize anlatan küçük şeyleri çok güzel işliyorlar , umarım hep sürer .zemuszemus
evet ya akşam iftar sofrası kuruyorlar ama sabah işe giderken kahvaltı yapıyorlar.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?