çocuklar için sürdürülen evlilikler

Babanın çocuğu alması öyle kolay bir durum değil yalnız. Boşanmaya cesareti olmayan kadınların ilk bahanesi çocuğum için katlanıyorum ikincisi de çocuğu bana vermez. Nereye vermiyor pardon muz cumhuriyeti mi burası? Çocuklarınız gayet aklı eren yaştalarmış öyle kaçıp götüremez. Siz de çalışıyormuşsunuz üstelik hangi mahkeme babaya verir çocuğu ki çalışmıyor bile olsanız size nafaka bağlanıyor. Bu sizin boşanmamak için bahaneniz. Madem bu kadar boşanmak istemyiorsunuz o zaman evliliğinizi düzeltmek için terapist vb bir şekilde profesyonel yardım alın yok eğer bu evliliğin kurtarılır tarafı yok diyorsanız çocuklarınıza faydadan çok zararınız var

Durumunuzu bilmiyorum sizi üzmek incitmek te istemem ama sizin gibi bir evlilikte büyüdüm her zaman derim ki keşke annem bosansqydi maddi olarak zorluk cekseydik ama manevi olarak sağlam kalsaydım ....

Reactions: Cac
Boşanmak istiyorum diyorsunuz çocuklar var diye boşanamıyorum diyorsunuz ama başka başlıkta ''Bir kızım, bir oğlum var eşim 3. cocuğu istemiyor maalesef'' diye hayıflanıyorsunuz.

Bu ne perhiz ne lahana turşusu ?

Çok arkadaşım var evliliğimi çocuklarım için devam ettiriyorum diye sallayan. Yersen...
Eminim ki sizin eşinizin gayet güzel bir işi ve geliri vardır. Bunun yanında iyi bir ev ve araba Her yıl güzel otellerde tatilleriniz. Ama işte tüm bunlara rağmen boşanacaksınız da çocuklardan dolayı boşanamıyorsunuzdur. Yoksa eminim ki bu saydıklarımın hiç etkeni yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…