Bazen biz yetiskinlerde olduğu gibi elektrikleri tutmuyor çocuklarında.2kizim bumahallede buyuduler mahalleden arkadaslari hep ezmeye elindeki seyleri almaya calisiyolar oyuncak degil kapinin onune koyulan bir kagit mesala bunlar alinca kiziyolar kendileri aliyor.biri 8 biri 6yasinda kapinin onunde oynuyolar bazen komsu cocuklariylada oynamak istiyolar ama onlar bunlari almiyolar nedeni ne olabilir,cok kiriliyolar zaten hassas sakin cocuklar..sonucta onlarda cocuk onlara bisey demem ama nedeni nedir merak ediyorum biseyler yapmak istiyorum..
6 ve 8 yaşına gelene kadar nasıllardı? ya da başka ortamlarda nasıllar?2kizim bumahallede buyuduler mahalleden arkadaslari hep ezmeye elindeki seyleri almaya calisiyolar oyuncak degil kapinin onune koyulan bir kagit mesala bunlar alinca kiziyolar kendileri aliyor.biri 8 biri 6yasinda kapinin onunde oynuyolar bazen komsu cocuklariylada oynamak istiyolar ama onlar bunlari almiyolar nedeni ne olabilir,cok kiriliyolar zaten hassas sakin cocuklar..sonucta onlarda cocuk onlara bisey demem ama nedeni nedir merak ediyorum biseyler yapmak istiyorum..
Cnm belki kk hanimlari beni taslayabilir ama sokakta yetisen cocuk cok edepsiz oluyo ve kufur agizlarindan eksik olmuyo ztn cetelesme vardir bu saatten sonra biraz zor aralarina alirlarBak cekingenlikleri var napsam yinede yanlarina gonderip uyum saglamalari icin beklesemmi yoksa sen kendi kendine oynami desem yada hic karismasammi?
kızımla parka çıktık kızım 1 yaşında ambalajlı şeyler yedirmiyorum çikolata dondurma vs.. gibi bir erkek çocuğu geldi 6-7 yaşında kocaman çocuk geldi dondurma yiyor ama o nasıl bir yalayış Allahım
kocaman dondurmayı gırtlağına kadar sokup cokkkk diye çıkarıyor ohhhh diyor yerken kızımın gözüne sokuyor ben anlamadım ne yapmaya çalıştığını...
çocuk döndü bana sende alsana bebeğine dedi
bende biz öyle ürünler yemiyoruz bence sende yeme dedim
çocuk cooopppp cuuukkkk diye yalıyor ama tüm dndurmayı sokuyor ağzına ohhhh diye çıkarıyor valla abartmıyorum
sen zaten alamazsın bu 2.5 tl dedi
bunu annem aldı 2.5 tl siz alamazsınız
bebeğe alsana ohhh çok güzel dedi
bende asabi biriyim nerde senin anan dedim bankta birini gösterdi yürü git ananın yanına dedim çektim gittim benim kızda nasıl seviniyor çocuğa bakıp sevgi kelebeği
bu çocuklar karakter olarak mı böyle sonradan mı böyle olmuş hala anlam veremiyorum canını mı çektirmeye çalıştı ne yaptı
ama parkta böyle sayısız çocuk var genede neden bilmem iç güdümüdür nedir
kızımla parka çıktık kızım 1 yaşında ambalajlı şeyler yedirmiyorum çikolata dondurma vs.. gibi bir erkek çocuğu geldi 6-7 yaşında kocaman çocuk geldi dondurma yiyor ama o nasıl bir yalayış Allahım
kocaman dondurmayı gırtlağına kadar sokup cokkkk diye çıkarıyor ohhhh diyor yerken kızımın gözüne sokuyor ben anlamadım ne yapmaya çalıştığını...
çocuk döndü bana sende alsana bebeğine dedi
bende biz öyle ürünler yemiyoruz bence sende yeme dedim
çocuk cooopppp cuuukkkk diye yalıyor ama tüm dndurmayı sokuyor ağzına ohhhh diye çıkarıyor valla abartmıyorum
sen zaten alamazsın bu 2.5 tl dedi
bunu annem aldı 2.5 tl siz alamazsınız
bebeğe alsana ohhh çok güzel dedi
bende asabi biriyim nerde senin anan dedim bankta birini gösterdi yürü git ananın yanına dedim çektim gittim benim kızda nasıl seviniyor çocuğa bakıp sevgi kelebeği
bu çocuklar karakter olarak mı böyle sonradan mı böyle olmuş hala anlam veremiyorum canını mı çektirmeye çalıştı ne yaptı
ama parkta böyle sayısız çocuk var genede neden bilmem iç güdümüdür nedir
Kendiniz cevabı vermişsiniz zaten; hassas ve sakinmiş çocuklarınız...2kizim bumahallede buyuduler mahalleden arkadaslari hep ezmeye elindeki seyleri almaya calisiyolar oyuncak degil kapinin onune koyulan bir kagit mesala bunlar alinca kiziyolar kendileri aliyor.biri 8 biri 6yasinda kapinin onunde oynuyolar bazen komsu cocuklariylada oynamak istiyolar ama onlar bunlari almiyolar nedeni ne olabilir,cok kiriliyolar zaten hassas sakin cocuklar..sonucta onlarda cocuk onlara bisey demem ama nedeni nedir merak ediyorum biseyler yapmak istiyorum..
Kardeş en iyisi çocuklarını spora yazdır hem kapris çekmezler hem gelişimleri iyi olur hemde boş vakit gecirmezlerEvet ben gidip gelmiyorum,fakat yine gidip gelmedikleri ailelerin cocuklari beraber oynuyolar...bizim hakkimizda evde konusuluyosa ondanmidir diyosun.aile oyle bir aile degil sadece samimi degiliz yoksa disarda gordugumuzde selamlasir konusuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?