Cocuklar ne giyer

ezgi23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
90
9
1
Balıkesir
Bu havada cocuklaruniza gece yatarken ne giydirip nasil ortulu kalmasını sagliyosunuz ben tulum giydirdigimde terliyo kalorifer yanmiyo.pijama giydirip ortuyorum hic ortulu bulamiyorum uardim edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tulum çok terletiyor benimde 10 aylık kızım var üstü hep açık olduğu için önce uzun iç badiler varya ondan giydiriyorum üstünede uyku kıyafetleri varya ince tulum çıt çıtlı

Ben 2 aylık oğluma askılı atlet uzun kollu badi bi de pijama giydiriyorum çorap da giydiriyorum uzerini örtüyorum açıyor ama çok giydirince terliyor terleyince hasta olur diye başka birşey giydirmiyorum doğru mu yapıyorumbilmiyorum ama ..

Canim ayni dert bende de var atletin uzerine ince uzin kollu citcitli bady giydiroyorim. Uzerine pike ortuyorum ama bu hafta cok soguk oluyor sabaha karsi. Ben bile pikenin altinda usuyorum. Gece 2 de kombiyi dusuk isida aciyorun sabah 7 gibi japatiyorum. Dedigin gibi uzeri hep acik.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onlarda guzel ama cok kafama taktim su siralar su sorunu

Soğukmu nerde yaşıyorsunuz bilmem ama nbenim oğlum yerliyor kalın olunca askılı zıbın ve ince uzun kollu pijama giydiriyorum balkonu bile açıyorum sabaha doğru soğuk oluyor kapatıyorum çocuklarınızı sıcağa da soğuğa da alıştırın çok korumayın tedbir Alın

Bu havada cocuklaruniza gece yatarken ne giydirip nasil ortulu kalmasını sagliyosunuz ben tulum giydirdigimde terliyo kalorifer yanmiyo.pijama giydirip ortuyorum hic ortulu bulamiyorum uardim edin

Benim oğlum da hiç örtünmez. Ben atletin üstüne kısa kollu bi badi, onun üstüne de pijamalarını giydiriyorum ama üst pijamasının eteklerini alt pijamasının içine sokuyorum. Beli açılıp hava almasın diye. Gecede iki üç kez uyandığımız için sırtını yüzünü falan kontrol ediyorum soğuk mu diye. Soğuk değilse üşümüyordur.

Back
X