- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Dun esimle tartistim kaka muhabbeti yuzunden. Sonra kafayi vurdum yattim. Esim devarkiyla bulustu gece 2 de geldi eve. Ben de cikmadim hic yanlarina,cocuklara da dokunmadim.
Bu sefer de, bizim yatmamiz gerekirken o yatiyor, onlar boyle yaptikca inadina demicem adlarini dedi. Komsuya dedi kapilar kapali dedikodumu yaparken duydum. Onlar bilmiyor duydugumu.
Gitsen laf ediyor, kalsan olmuyor.
Simdi o gitti akrabaya. Ohhh be dunya varmis dedim
Hatta git gezdir,acik hava aldirt annene dedim esime de..
Supersinn, kosarak uzaklasirişin gerçekten zor
çocukları at üstüne sen daha iyi bakıyorsun anne falan de
bunalsın kendi çıksın evden nasıl fikir
e bi Ohaa yuhh emzirmek mi ? Bir yasima daha girdim. Şokkk oldum :STorununu emziren kayınvalideleri duyduktan sonra bence senin kayinvaliden melek
Az bile yazmisimAnaaa ne biçim şişmişsin kadına karşı. Şok oldum o nasıl bir tanımlama.
Degil. Uzlasmak zorundalar ama katlanmak zorunda degullerEğer onun evınde kalıcaksa zorunda.
Bende aynı seylerı yaşadım çocuğum yok ama başka örneklerle benzer şeyler. Çözüm ayrılmak. Eğer ayrılmıyorsa dediğimin arkasındayım
Peki.Degil. Uzlasmak zorundalar ama katlanmak zorunda deguller
Ya hu şu analarla çocuklarının arasına girmesin ya kayınvaliden analığa doymamış mı senin analık hakkını engellemeye çalışıyor yazık günah değil mi sana sen anne değil misin kendi egosunu tatmin etmek için senin yavrunu kullanmasın bu ne psikopatlıktır ya. Güzel dilden yanayım hep ama ortada yavrusuna gönlünce bakamayan bir anne varsa güzel dil cıksss olmuyor canım işte dikkate almazlar seni, çirkefleşicen bu çocuğun annesi benim sen değilsin babaannelik yap eyvallah ama analık işte orda dur ben varım benim analığımı piyasaya çıkartma gözümü döndürme annelik güdüsüyle bırak kalbini kırmayı kafanı kırarım de ,eğer bu diyalog oğlunun kulağına giderse seni kimse elimden alamaz yuvama çomak sokma diyede tehdit et yoksa çok üzülürsün çocuğun kepaze olur ortadaGozlerim doldu.. kv, nolmus ev sicakti oglum, goturmiyim diye bahane buluyor demis. Kaldiki ben ona cocuk buyusun ozmn bol bol gidersiniz dedim. Ben ise gidince gitmeyin desem de gidecek. Simdiden boyleyse ilerde nolcak diye tedirgin oluyorum.
Ilk basta goturme usutur dedim.ok dedi. Ben uyurken 3 saat sonra alip gitmis. Bu inatlasmak degil de ne? Aciklamasini da yaptim oysa,sonra bol bol gidersiniz bugun olmaz demisken hem de.. benle inatlasiyormusun anne sen deyip cocuk azarlar gibi azarlamisim onu. Ustune birde kapi carpti,birseyler tekmeledi,kendi kendine soylendi,mutfakta tezgaha birseyler firlatti... ustune olayi cikaran ben,suclu olan ben oldum yine.
ben bunlari alir kacarimm diyor bazen. Ben bunlara takiliyorum.okdr sey okuyrm cocugu babaannesi alan..
Kotu dusunmiyim diyrm ama ben bunlari lohusayken yasadim..
Ölmez sabret sadece her zaman diyorum iki gaz sancısına topuklarlarSupersinn, kosarak uzaklasir
Ama gitmez kiz, coj sevio torunlarini birakmaz. Onlar icin ölür
Nasil uyarayim peki duzgunce? Bir de hanimefendiyi kirmamak gerekiyor. Cunku onun evlat acisi varmis, cocuk buyutmus,iyisini bilirmis, cocuk bakiciligi yapmisligi da varmis, bizden iyi bakarmis hatta. Bu isin duayeni olan birine hangi curetle siz bana birakin,musade edin diyeyim? Haddime mi dusmus?
Ben ne anlarim cocuktan,hem de ilk cocuk. O sagda solda,tv de ogrenip,konu komsuda,kardeslerinden .. hayir dogrusu boyleymis deyip cikiyor.. cocuk gunasiri kendi yapiyor, o istiyorki hergun kaka yapsin..
Bak cocugu usutur goturme dedigim halde kiyamet koptu. O cocuk hasta olsun istermiymis,ev sicakmis oysa! Biz evde 1° nin hesabini yapiyoruz aman usutmesin, 35 haftalik dogdular kucukler diye. Kadindaki ozguvene bak!
Ayilip bayiliyor,uyuyamadimlar,hasta oldumlar.. esim gene ondan taraf.. zaten hepi topu 3_4 saat goruyor bizleri.
Supersinn, kosarak uzaklasir
Ama gitmez kiz, coj sevio torunlarini birakmaz. Onlar icin ölür
Himm diger yazilarimi okumamissiniz anlasilan. şöyle soyleyeyim ozaman.Valla kusura bakmayın ama hem kira vermeyeyim, yemeğim evimin temizliği hazır yapılsın hem de bana hiç karışlmasınlar hiç laf demesinler.. yok öyle bir şey. Bence çok büyütüyorsunuz neler yaşayanlar var bırak birini alsın sevsin karam desin ne var altını açıp 10 dk öyle bırakmasında ne var hava alıyor işte. Yani bu kadın siz çalışırken yemeğinizi yapmış önünüze koymuş evinin işini yapmış o zaman iyi de şimdi mi kötü o zaman elini taşın altına koyacaksın kiraya çıkacaksın evle de çocuklarınla da ilgileneceksin çoculara da bakıcı tutacaksın yok yapamıyorsan da göz ardı edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?