Cocuklara kotu davranilmasi

yok yaa söylüyorlar yalan. 3 yaşta da 6 yaşta da. diğer yaşlarda da denk geldim

Şimdi çocuğunuzu koruyup kollamaniz ezdirmemeniz gerçekten çok iyi şeyler. Ama çocuğunuzun da kendi başına cevap vermesini öğretin ancak mutlaka ama mutlaka saygı çerçevesinde. Çocuğunuz da tavır koymayı öğrensin. Kızlarıniza sadece anne baba kardeş sevgisi yeter. Sevin, güzel telkinler edin ve anneannesinin teyzelerinin dediklerime gulmesini öğretin. O andan zevk alıyor mu eğleniyor mu onu düşünmesini söyleyin. Anneanne evi yemek yeme evi, kek kurabiye börek yeme evidir benim için, sohbet muhabbet kahkahadir. Olmadı mı bizim hayatımızda da kavgalar, oldu hemde nasıl. Kuzenimin beni neredeyse balkondan atacagi durumlar oldu, benim ukalalik ettiğim zamanlar oldu. Sonra güldük geçtik,kocaman insanlar olduk. Kusmeyin, darginliginizi ifade edin ama uzatmayın bence. En mutlu insanlar unutkan insanlardır diye söz vardır. :)

yok yaa söylüyorlar yalan. 3 yaşta da 6 yaşta da. diğer yaşlarda da denk geldim
aynen ..bazen oglum birsey anlatirdi ve dogrulugunu teyid etmek istedigimde lafi kivirabilirdi..ya da benim hakkimdada babasini yalan soyledigine sahit oldum:)) anladimki cocuk milletinede guven olmaz:) yalan soyleme demezdim, dogruyu soyle derdim..

Malesef 1 hafta oldu ve aramadi hic.demekki hatasini biliyor.buyuk ablam sormus ama ben oyle demedim yanlis anladi demis fakat beni arayan yok

Dikkate alacagim kesinlikle cocugun ilk somestr tatili rezil oldu.az once buyuk ablam geldi evimize ve yarin kahvaltiya gelin gibi seyler soyledi kizim gotmek istemedi.bana diyorki sen guzelce anlat ananen bir hata yapmis olabilir affedip gidelim de diyor ama kucuk cocuk deyip gecmemek lazim cocugun gururu kirilmis gitmek istemiyor.ve her sabah beni ananeme gotur diye aglayan bir cocuktu

Ben çocuklarıma başkalarının davranması konusunda net ve katıyımdır
Bir şey söylenecekse ben söylerim
Bir sıkıntı varsa bana söyleyin derim kimse çocuklarıma kötü davranamaz izin vermem

Ben çocuklarıma başkalarının davranması konusunda net ve katıyımdır
Bir şey söylenecekse ben söylerim
Bir sıkıntı varsa bana söyleyin derim kimse çocuklarıma kötü davranamaz izin vermem
Peki anlattigim durumu yasamis olsaniz.tepkiniz ne olurdu.bugun buyuk ablam bize geldi ve ozluyordur annemde yasli idare et yarin kahvaltiya gel dedi ornegin gidermiydiniz

Benim annem vurmuş çocuğuma. Demekki çocuklarla çok gitmemek gerekiyor.

Benim annem vurmuş çocuğuma. Demekki çocuklarla çok gitmemek gerekiyor.
Benimde ablam yerlerde surukledi.yine gittik affettik.beni dovduler yine gittik cocuk kucagimdayken sus sus bi yere kadar sabrim kalmadi.yasli dedik annedir dedik ama yetti

kim ne derse desin ilk çocuk ilk torun çok seviliyor
ilk çocuk olarak annemden ablamın ayrıcalığını çokça yaşadım ,
ilk torunda o ablamın çocugu , ve o hepimiz için başka ,

benım kızımda diğer torunlarda bunu çok iyibilirler ,
ama sizin sıkıntı sanırım daha başka konular , çocugu alet etmeleri kötü olmuş

Kıyamam ya, demek ki çok akıllı bir çocukmuş, duygularını da net bir biçimde ifade edebiliyor. Anneniz ve kardesleriniz ne kadar laftan anlar bilemem ama siz ciddi şekilde konuşun kızınızın ne kadar uzuldugunu söyleyin.
Bu arada dayak oldu mu çocuklarınıza karşı? Varsa asla buna fırsat vermeyin. Kimse çocuğunuza vuramaz, aileniz olsa bile.

Tabii iclerinden yasasinlar kim karisabilir birinin digerini daha cok sevmesine.hem kucucuk cocuga soylenmesi hemde inkar edilmesi ben kulaklarimla duydum bunu.ve ne yapmam gerektigini bilemez haldeyim

Tesekkur ederiz teyzesi cok akilli tatlidir.damarina basilinca her mulayim insan gibi canavarlasiyor cocuk.Hic arayip sormadilar ki konusup anlatayim sorunumu.cocuk dediginiz gibi net bir sekilde anlatti kotu davraniyorlar neden gidelimki anne dedi.evet kucuk ablam yerlerde suruklemis kizimi.ve annene sakin soyleme diye tembih etmis ama kizim soyledi bana eve gelince.aylarca gorusmedim ama sonu da yine bir sekilde iletisim oldu artik gucumde kalmadi.gururum serefim hic birseyim kalmadi olsaydi cocuklarima bu sekilde davranmalarina izin vermezdim.ben hep sustum kustum ofkem kendi evime esime yansidi

Tabii iclerinden yasasinlar kim karisabilir birinin digerini daha cok sevmesine.hem kucucuk cocuga soylenmesi hemde inkar edilmesi ben kulaklarimla duydum bunu.ve ne yapmam gerektigini bilemez haldeyim

biz birkaç yıldır kızım kardeş istedi ama olmadı kısmet değilmiş
kaynımın bebegı oldu ve kv ilk lafı papucun dama atıldı oldu ,
bir kere deme öyle anne benım kızım bir tane dedim laf anlamadı ,
bir kere de ben yokken kızıma söylemiş o kadar içerlemiş ki ilk gördüğü yerde
bana babannem böyle söyledi anne dedi ,

ben zaten delirmiş durumdayım hamıle kalamıyorum çocugum için için üzülüyor diye
birde zaten erkek bebek düşkünlükleri var oğlanda olunca delirdiler resmen sevinçten ,

neyse baska bir sohbette gene tekrarlayınca
ses tonumu biraz yukselterek
sakın birdaha kızıma bu lafı söyleme herkes benım kızım kadar akıllı güzel bir çocuk yetirtirsinler ,
herkesin çocugu kendine tatlı sakın bir daha duymayım lütfen anne dedim

bazen biraz tepki gerekiyor

Bizimde oyle ilk torun kucuk ablamin ve erkek.ama bugune dek hic ayrim oldugunu dusunmedim.
Yasli dedim anne dedim sustum tepkisizce ciktim gittim ama aramadi sormadi bile

Cocugunuza psikolojik siddet uygulamis ablaniz ve anneniz ne sebeple bilemiyorum Allah islah etsin onlari, 7 yasindaki bir cocuk soz konusu. Gorusmemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…