Ben o surukleme olayindan sonra kizimi doktora goturdum doktorumuz bize aile bagi yakin oldugundan baska yakin akraba olmadigindan dolayi ve kizim bu olayi anlatirken bana anlatirim ne oldugunu ama beni ananeme goturecegine soz ver demesi sebebiyle bana guveni sarsilmasin ve bir sorun yasarsa anlatabilsin diye doktor gotur sozunde dur ama asla yalniz birakma demisti.Arada bı yerlerde mesajınız kaynamış sanki. Doğru okudum de mi?! Teyzesi kızınızı yerlerde sürüklemiş ve üzerine annene söyleme diye sıkıştırmış. Tüm bunların üzerine o çocuğu o kadınla muhatap ettirmeyin nolur. Bakın beni küçükken halam aynen böyle hosalamisti. Annem aman tatildi aman misafirdi yok kalp kırılmasın diye üstünü örtecekken kendim gittim babama ve dedeme anlattım. Dedem sen bu çocuktan özür dileyen kadar çik git evimden dedi. Avrupada yetişmiş adam düşünün kaç sene önce 6 yaşında kızdan özür diletti. Hatta babamdan özür dilemesini engelleyip torunuma hata yaptın ondan dile dedi.
Kiziniza yapılan bu hareketi yoksayip üstüne giderseniz emin olun kızınızı size olan güveni de zedelenecek. Bu denli hassas zeki ve duyarlı çocukları anne şemsiyesi den ayirmayin.
Büyük ablanizda belli ki arkasında enkaz bir aile bırakmak istemiyor ama ona da deyin senelerce bana yapıldı ses etmedim ama çocuklarım kırmızı çizgim anamda olsa ablamda olsa yerini sınırını bilecek.
Haklisin.peki gidermiydin bir dahaHiç kimse çocuğundan değerli degildir....
Yerlerde suruklemis cocugumu daha 5 yasindaydi o zaman.sinirlenmis yapmis ne ozur diledi ne bisey.psikolog goturun dedigi icin goturdum o zamanlarohhh cocuga vurduklarini bilmiyordum. eger böyle bir gecmisiniz varsa birakin. belki kendi arar- aramazsada aramasin. ne hakla vuruyor minicik cocuga.
Arayi acardim sanırım..gitsemde cocugumu gözümden ayirmazdim...kiz kardesim olmadigi icin o iliskiyi inanin bilmiyorum...Haklisin.peki gidermiydin bir daha
Yerlerde suruklemis cocugumu daha 5 yasindaydi o zaman.sinirlenmis yapmis ne ozur diledi ne bisey.psikolog goturun dedigi icin goturdum o zamanlar
Tesekkur ederim.Arayi acardim sanırım..gitsemde cocugumu gözümden ayirmazdim...kiz kardesim olmadigi icin o iliskiyi inanin bilmiyorum...
Bunu yapan kucuk ablam yerlerde surukleyen.ama annemin yaptigida en az onunki kadar kotuyuhhh- kusura bakmayin sonucda anneniz ama gercekden günah. cocuga günah yani.
Tesekkur ederim oncelikle.fakat annem ve ablamlar ayni evde yasiyorlar.malesef gittigimde oda o ortamda oluyor zaten bu sebepten iliskim defalarca kopma noktasina gelmesine ragmen annemin hatrina sustum.Mesajlarınızı kizlariniza olan düşkünlüğünü ve ihtimaminiz anlaşılıyor. Sizin aile ilişkinizi ve nelerin nasıl etkileyeceğini bilmem ama ben olsam sanırım küçük ablamla olan ilişkimi hatasını anlayana dek dondurur anneme de ona kırıldığını zaten tüm ömrümce bunu çektiğimi kizlarimada çektirmeyeceğimi afedersin ama haddini bilmesini söylerdim. Küserse küssün. O kendi kızını göz ardı etmiş olabilirsiniz etmeyin ne kendinizi ne kizinizi
Birakin torununu bile kizindan onde tutuyorsa birakin aramasin !!!Malesef 1 hafta oldu ve aramadi hic.demekki hatasini biliyor.buyuk ablam sormus ama ben oyle demedim yanlis anladi demis fakat beni arayan yok
Bunu yazmamistin ilk yazinda sanirim. Bunu yapsa sanirim bende gorusmezdimBunu yapan kucuk ablam yerlerde surukleyen.ama annemin yaptigida en az onunki kadar kotu
O oyle olmadigini iddia edecek ama tavirlar ortadaBirakin torununu bile kizindan onde tutuyorsa birakin aramasin !!!
Uzerin 3 yil gecti nerdeyse.bu konuyu etkilemesin diye yazmamistim.buna benzer tavirlari cok oldu.Bunu yazmamistin ilk yazinda sanirim. Bunu yapsa sanirim bende gorusmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?