• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklara rağmen boşanmak

Boyle bi adamı telefonda cocuklarıyla konusturmalımıyım ve ne sıklıkta
Bu soru açık uçlu bir soru muydu kapalı uçlu bir soru muydu?
Araştırma konunuz nedir?
Kaç puan alırsanız mezun olabileceksiniz?
Ona göre puan yükseltici cevaplar verelim :halay:

öncelikle çocukların kaç yaşında? çevrende bakabilecek birileri var mı? kreş vs gbi yerlere bırakabilir misin?
Kendine yapabileceğin bir iş aramaya başla derim ben. hem kendi ayaklarının üzerinde durursun. hem eşinde bunu görmüş olur. biraz kendini toparlayınca da ayrılırsın. böyle bir adama yeterince göz yummuşsun zaten. dahasınıda yapabilir. ve hiç bir insan böyle bir muameleyi haketmez. hem çalışmaya başlayınca seninde kafan dağılacak. ekonomik özgürlüğünlede gerekirse çocuklarını alıp gidebilirsin. ayrıca boşandığınızda yani böyle bir durum olduğunda çocuklarda sende kalırsa eşinde sana nafaka vermek durumunda . ailen sana destek olur mu yardımcı olur mu bu süreçte?
kendine bir plan yap bir yol çiz. iş bulana kadar eşinle iş aradığını paylaşma. iş bulup toparlanıncaya kadar boşanmayı düşünürsen bunu eşinle paylaşma herşeyi son dk öğrensin bişey olmaz.
ayrca plan yaparken biraz herşeyden soyutlan evliliğine ilişkine çocuklarına herşeye uzaktan bak. çocukların zamanla büyüyüp yuvadan uçup gidecek. zaten böyle bir evliliğin sürmesi onlara da günah. belki zamanla gönlüne göre birini bile bulabilirsin. bellimi olur. çok mutlu olursun ve seni çok mutlu ederler neden olmasn.
ama herşeyden önmlisi senn ne düşündüğün. kendini soyutlayıp kesin bir karar alman ve o yolda emin adımlarla ilerlemen lazm. böyle çok üzülürsün.

Konu sahibi hatice miymis gercekten? Faydali yorumlara cevap bile vermiyor sana ne diyelimki burdan?? Ücüzlerin ne oldu birini biraktinmi yoksa

Ya bir de konuları üste kalsın diye tek cümlelik sorular yazmıyor mu :olamaz::olamaz: bu nedir arkadaş iyice salak yerine koymuş bizi ama suç sende değil sana yardım etmeye çalışan bizde :işsiz:

Ya bir de konuları üste kalsın diye tek cümlelik sorular yazmıyor mu :olamaz::olamaz: bu nedir arkadaş iyice salak yerine koymuş bizi ama suç sende değil sana yardım etmeye çalışan bizde :işsiz:
ona kimse yardım edemez artık.
bu kafada olduktan sonra.
iyi niyetle dil döküyoruz.
eşin çağırıyor mu diye kaç kere sordum .
cevap yok.
neden sence.
çünkü çağırmıyor da ondan.
istemiyor da ondan.
bu da kendi kendine bir hallerde.
affetsem mi affetmesem mi diye.

ona kimse yardım edemez artık.
bu kafada olduktan sonra.
iyi niyetle dil döküyoruz.
eşin çağırıyor mu diye kaç kere sordum .
cevap yok.
neden sence.
çünkü çağırmıyor da ondan.
istemiyor da ondan.
bu da kendi kendine bir hallerde.
affetsem mi affetmesem mi diye.

E kaç sefer adam zorla barışmış istememiş ki barışmak kendi söyledi :110:
Bir de haticenin eski sevgilisi mevzusu vardı dimi belkide adam bu yüzden istemiyordur kendisini hoş o takmış ben dominatım bilmem ne yav he he :deli:

sorum şu
2-3 kez aldatılmaya terkedilmeye rağmen eşinize tekrar inanıp güvenip devam edermisiniz evliliğe yoksa hemen vakit geçirmeden boşanırmısınız? 2 ufak çocuğunuz var mesleğiniz geliriniz yokken
Artık kız çocuklarını okutuyorlar diye biliyorum ben ama, neden meslek sahibi olmamak, anlatsana biraz?

Aynen ya insanları vicdansızca eleştiriyorsunuz daha neyi bekliyorsun die o kadar kolay mı 2 çocukla hemen ayrılmak iş yok ev yok vicdan ya azıcık vicdan eleştirmeden önce düşünün 3 kere daha kadın ekonomik özgürlüğüm yok dio Allah yardımcın olsun arkadaşım ama sana tavsiyem çocuklarını anaokuluna kreşe ver git çalış ayaklarının üstünde durmadan bişeyler yapman zorr çok zor

o aldatılmalar terkedilmeler devam edicek...ne hikayeler var iki çocukla kendi hayatını kuran. Kuma gibi yaşamak hoşunuza gidiyorsa kalın.

Back
X