- 30 Aralık 2009
- 23.441
- 93.185
- 1.123
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Ey ALLAH'ımBoyle bi adamı telefonda cocuklarıyla konusturmalımıyım ve ne sıklıkta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ey ALLAH'ımBoyle bi adamı telefonda cocuklarıyla konusturmalımıyım ve ne sıklıkta
Bu soru açık uçlu bir soru muydu kapalı uçlu bir soru muydu?Boyle bi adamı telefonda cocuklarıyla konusturmalımıyım ve ne sıklıkta
buraya aynı şeyleri yazmakla olmuyor işteHay yaşa arkadaşım ya!
Kendini kandırır ancak bu kadın.
ona kimse yardım edemez artık.Ya bir de konuları üste kalsın diye tek cümlelik sorular yazmıyor mubu nedir arkadaş iyice salak yerine koymuş bizi ama suç sende değil sana yardım etmeye çalışan bizde
![]()
ona kimse yardım edemez artık.
bu kafada olduktan sonra.
iyi niyetle dil döküyoruz.
eşin çağırıyor mu diye kaç kere sordum .
cevap yok.
neden sence.
çünkü çağırmıyor da ondan.
istemiyor da ondan.
bu da kendi kendine bir hallerde.
affetsem mi affetmesem mi diye.
Artık kız çocuklarını okutuyorlar diye biliyorum ben ama, neden meslek sahibi olmamak, anlatsana biraz?sorum şu
2-3 kez aldatılmaya terkedilmeye rağmen eşinize tekrar inanıp güvenip devam edermisiniz evliliğe yoksa hemen vakit geçirmeden boşanırmısınız? 2 ufak çocuğunuz var mesleğiniz geliriniz yokken
Biz de aynı şeyi istiyoruz, saygı!İstemeyen yazmasın bıkanda zorla yazdırmıyorum kimseye sonucta
Biraz saygı yaa
Sonuç o olacak gibi zatenGelir bul kendine boşan.
Affetmezdim senin yerinde olsam.
Sen de ben nerdeyim sen ordasınNe zaman yeni bir soruyla geleceksin merak içindeyimveya gerek yok yarın yeni konu açarsın ne de olsa
Senle alaksı yok ben heryerdeyimSen de ben nerdeyim sen ordasın