- 21 Kasım 2017
- 28.916
- 125.479
- 598
- Konu Sahibi Margaret Hale
-
Fallik dönem başlamış. Bırakın öyle dolaşsın. Kendini izole etmesin.Merhabalar. İki yaşındaki oğlum giyinmeyi oldum olası sevmez. Buraya kadar normal, çocukların geneli böyle zaten. Ama birkaç gündür bizi odadan dışarı atıp kapıyı yüzümüze kapatıyor. Alt eşofmanını çıkarıyor. Muhtemelen tekrar giydirmeye çalışacağımızı bildiği için kovuyor bizi odadan. İki yaş için bu davranış normal midir, yoksa endişelenmeli miyim acaba?
Fallik dönem aklıma geldi ama henüz erken olduğunu düşünmüştüm. 3-4 yaş civarı başlıyor diye biliyorum.Fallik dönem başlamış. Bırakın öyle dolaşsın. Kendini izole etmesin.
Evet aslında kitabi bilgisi öyle ama günümüzde çok karşılaşıyoruz. 2 yaşına kadar düştü. Bebişler hızlı gelişiyor.Fallik dönem aklıma geldi ama henüz erken olduğunu düşünmüştüm. 3-4 yaş civarı başlıyor diye biliyorum.
25 bitti, 26 ay içinde. İnşallah bizimki de unutur bir an önce.Ayni benimki de öyleydi, su ara cok yapmiyor. Tam olarak kac aylik? Bizimki su an 26 aylik. Nadir yapiyor artik.
Havalar da soğudu. Üşütür hasta olur diye korkuyorum biraz da. Sizinki üstünü çıkarırken sizi odadan atıyor muİki yaşında oğlum da aynı anlattiginiz gibi. Alt pijamasini çıkartır çorap çıkartır ben giydiririm tekrar çıkartır. Şuan bı çözüm bulamadım ben de. Ayrıca bezini de taktırmak istemiyo ve dediğiniz gibi açık olduginda direk dikkatini cinsel organı çekiyor
Havalar da soğudu. Üşütür hasta olur diye korkuyorum biraz da. Sizinki üstünü çıkarırken sizi odadan atıyor mu
Apartman da bir abla var 3 çocuğu var. İnanın daha 2 oğlu kimsenin yanında üstlerini degistirmezlermis. Hep anlatırdı. Annesinin yanında bile. Kapıyı kapatırlar mis. Şuan delikanlı oldu bir sıkıntısi yok herkes çok edebinden diyorHavalar da soğudu. Üşütür hasta olur diye korkuyorum biraz da. Sizinki üstünü çıkarırken sizi odadan atıyor mu
Benim 16 aylık olacak iki velet bile altını açınca o bölgesini tutuyor. Ben silince gevrek gevrek gülüyorlar senin oğlan bana çok normal geldi benimkiler böyle oluncaMerhabalar. İki yaşındaki oğlum giyinmeyi oldum olası sevmez. Buraya kadar normal, çocukların geneli böyle zaten. Ama birkaç gündür bizi odadan dışarı atıp kapıyı yüzümüze kapatıyor. Alt eşofmanını çıkarıyor. Muhtemelen tekrar giydirmeye çalışacağımızı bildiği için kovuyor bizi odadan. İki yaş için bu davranış normal midir, yoksa endişelenmeli miyim acaba?
Bu arada bir kere bezini de çıkardı. Cinsel organıyla uğraştığını fark ettim. Bazen bacaklarını kaşıyor, losyon kullanıyorum ama cildi biraz kuru. Bunlarla ilgili de olabilir.
O eskidendi ergenlik 10 yaşına kadar düştüyse artık gerisini düşünFallik dönem aklıma geldi ama henüz erken olduğunu düşünmüştüm. 3-4 yaş civarı başlıyor diye biliyorum.
Kızım cinsle organını ilk 14 aylıkken falan keşfetti baya şaşırmıştıMerhabalar. İki yaşındaki oğlum giyinmeyi oldum olası sevmez. Buraya kadar normal, çocukların geneli böyle zaten. Ama birkaç gündür bizi odadan dışarı atıp kapıyı yüzümüze kapatıyor. Alt eşofmanını çıkarıyor. Muhtemelen tekrar giydirmeye çalışacağımızı bildiği için kovuyor bizi odadan. İki yaş için bu davranış normal midir, yoksa endişelenmeli miyim acaba?
Bu arada bir kere bezini de çıkardı. Cinsel organıyla uğraştığını fark ettim. Bazen bacaklarını kaşıyor, losyon kullanıyorum ama cildi biraz kuru. Bunlarla ilgili de olabilir.
Bu kötü birşey değil korkmayın bebeğiniz kendini keşfediyor. İlgisi mecbur kayacak bu dönemde travma geçirmemesi çok önemli. Onunla daha çok oyun oynayın ilgisini dağıtabilirsiniz.25 bitti, 26 ay içinde. İnşallah bizimki de unutur bir an önce.
Bizde de onu öğreneceği kimse yok. Huy demek kiApartman da bir abla var 3 çocuğu var. İnanın daha 2 oğlu kimsenin yanında üstlerini degistirmezlermis. Hep anlatırdı. Annesinin yanında bile. Kapıyı kapatırlar mis. Şuan delikanlı oldu bir sıkıntısi yok herkes çok edebinden diyorbizimkine farketmiyor donsuz dolanabiliyor milletin içinde
Konuşarak ya da oyunla ilgisini dağıtmaya çalışıyorum zaten. Aslında kendini keşfetmesinden ziyade öyle durmak istemesi beni hasta olur diye düşündürüyor. Keşke yaza denk gelseydi bu keşfediş.Bu kötü birşey değil korkmayın bebeğiniz kendini keşfediyor. İlgisi mecbur kayacak bu dönemde travma geçirmemesi çok önemli. Onunla daha çok oyun oynayın ilgisini dağıtabilirsiniz.
Bu da ezelden beri bezi açılınca oynar hep. Bize git git diyor, zorla kapıdan dışarı atıp soyunuyor. O kısım ilginç geldi bana ahjsjajajaBenim 16 aylık olacak iki velet bile altını açınca o bölgesini tutuyor. Ben silince gevrek gevrek gülüyorlar senin oğlan bana çok normal geldi benimkiler böyle oluncakızım özellikle yüz ifadesi dahi değişiyor. Üst çıkma bizde de dönem dönem zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?