Çocuklarda giyin(me)me sorunu

Konuşarak ya da oyunla ilgisini dağıtmaya çalışıyorum zaten. Aslında kendini keşfetmesinden ziyade öyle durmak istemesi beni hasta olur diye düşündürüyor. Keşke yaza denk gelseydi bu keşfediş. :KK70:
Petekleri açcaz artık yapcak bişey yok☺️

Uta
Bu da ezelden beri bezi açılınca oynar hep. Bize git git diyor, zorla kapıdan dışarı atıp soyunuyor. O kısım ilginç geldi bana ahjsjajaja
Utanma duygusu başlıyor bundan dolayı mahremiyet arıyor. Ah bu ilkel duyguyu hiç kaybetmesek keşke.😬 Tuvaletini de dipte köşede yapmaya başlayacak.

2 oğlum da 4 yaşlarina kadar öyle gezdiler. gittiğimiz cafede bile çıkarmaya calışmışliklari vardir rezil dönemlerimizden biri😅 giydirdiğim anda çıkarıyorlardı. 4 yastan sonra yavas yavas anlattikca anladılar, simdi giyinirken yanlarinda kimseyi istemiyorlar.

2 oğlum da 4 yaşlarina kadar öyle gezdiler. gittiğimiz cafede bile çıkarmaya calışmışliklari vardir rezil dönemlerimizden biri😅 giydirdiğim anda çıkarıyorlardı. 4 yastan sonra yavas yavas anlattikca anladılar, simdi giyinirken yanlarinda kimseyi istemiyorlar.
Kafede mi, peki… :olamaz:

Back
X