- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
ben A101 den almıştım hem gayet ucuz hem de oldukça dandik 
şarjı gitmiyor kilitleniyor harici hafıza kartı almazsanız kapasitesi düşük
benim kızım sıkıldı attı bir kenara sormuyor bile ama 5 yaşında benimki, sizinki sıkılana kadar sürekli şikayet edebilir
ben arada sırada telefon veriyorum youtube u sildim çok saçma videolar var
bir iki eğitici oyun var ona bakıyor yarım saat dolmadan geri alıyorum sıkıntı çıkarmıyor
tableti bir davranış değişikliği için söz vermişsiniz sözünüzü tutmalısınız yoksa size güveni sarsılır
ayrıca çok istekli olduğunu söylüyorsunuz kolay kolay vazgeçmeyecek o yüzden saplantı haline dönüştürmeye gerek yok
nelerle uğraştığını kontrol edip, derslerini ihmal etmemesini sağlarsanız ve süre sınırı getirirseniz elektronik aletler düşündüğünüz kadar kötü etki yapmaz
bunlar bu çağın çocuğu mahrum etmek de sıkıntı yaratır
ders, kitap okuma, arkadaşlarla sosyalleşme gibi öncelikli durumlarda sorun yoksa içinizi ferah tutun
bu tür elektronik aletler üç yaş altı çocuklar için çok zararlı
dün instagramda bir arkadaş video koymuş çocuğu telefondan çizgi film izliyor galiba 6-7 aylık
içim acıdı ama bişey söylesek biz suçlu oluyoruz
sizin çocuklar epey kendini kurtarmış rahat olun

şarjı gitmiyor kilitleniyor harici hafıza kartı almazsanız kapasitesi düşük
benim kızım sıkıldı attı bir kenara sormuyor bile ama 5 yaşında benimki, sizinki sıkılana kadar sürekli şikayet edebilir
ben arada sırada telefon veriyorum youtube u sildim çok saçma videolar var
bir iki eğitici oyun var ona bakıyor yarım saat dolmadan geri alıyorum sıkıntı çıkarmıyor
tableti bir davranış değişikliği için söz vermişsiniz sözünüzü tutmalısınız yoksa size güveni sarsılır
ayrıca çok istekli olduğunu söylüyorsunuz kolay kolay vazgeçmeyecek o yüzden saplantı haline dönüştürmeye gerek yok
nelerle uğraştığını kontrol edip, derslerini ihmal etmemesini sağlarsanız ve süre sınırı getirirseniz elektronik aletler düşündüğünüz kadar kötü etki yapmaz
bunlar bu çağın çocuğu mahrum etmek de sıkıntı yaratır
ders, kitap okuma, arkadaşlarla sosyalleşme gibi öncelikli durumlarda sorun yoksa içinizi ferah tutun
bu tür elektronik aletler üç yaş altı çocuklar için çok zararlı
dün instagramda bir arkadaş video koymuş çocuğu telefondan çizgi film izliyor galiba 6-7 aylık

içim acıdı ama bişey söylesek biz suçlu oluyoruz
sizin çocuklar epey kendini kurtarmış rahat olun