Çocuklardan bunaldım

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar görümcem gün aşırı annesine geliyor üç tane cocuğu var 6 ve 4 yaşındalar. Her geldiğinde çocukları direk benim eve yolluyor giderken alırım diyor. Çocuklar da arsız yatak odama kadar girip çekmeceleri açıyorlar heryerden birini toplamaya çalışıyorum artık kitliyorum heryeri. benimde cocuğum var onlardan küçük Bazen uyuyo oluyor 2 dk bi işimi yapıcam paldır küldür giriyolar savaş alanı gibi çocukta uyanıyor durmuyor. Çoğu zaman geldiklerinde yemek hazırlayıp koyarım önlerine tatlı vs veririm hep beraber yeriz. Cünkü büyüğü okuldan aldığı gibi getiriyor çocuk aç oluyor. Geç gidiyolar çoğu akşam geçen 10da gittiler çocuklar uyuycaktı az daha son anlarda sıkılıp kendileri gitmek istedi artık. Ve şımarıyolar birbirleriyle kavga ediyolar bağırıp çağırıyolar ev talan sıkılıyorum cidden. Dünde geldiler uyuyordum. halim yoktu bişey hazırlamadım kızımda durmuyodu oynamadı felan çocuklar küser gibi olup gitti. Küçük olduklarına da bakmayın bi kere onlar ayakkabısını giyerken ben dış kapiyi örttüm diye ' kapiyi yüzümüze örttü' demişlerdi annelerine. Büyük ihtimal kvnin evini batırıp sımardıkları için bana gönderiyorlar ve rahat konuşup dedikodu yapabilmek için hani cocuklar duymasın diye. Biliyorum çünkü yanlarında konuşamıyolar herkese söyledikleri için. Özellikle benim hakkımda konuştuklarını bana söylüyo cocuklar.
Direk söylesem küsecek aramızda iyi söyleyemem ama rahatsız olmakta haksız mıyım sizce?

Cok haklisin hic bisey demiyormusunuz.
Rahatligin bu kadari..
Geldiler bir iki saat sonra gonderin. Dersi yokmu hadi gidin dersini yaptirsin annen deyip yolla. Senin cocugun uyuyacahi zaman uyuyamiyor de cocuklara gonder. Sonrakinde yemek yok yengecim asagi inin anneannen de yeyin de. Surekli onlarin almasini bekleme sen gonder anlarlar heralde. Sonra baktin olmuyo. Her defasinda topla cocuklari sende asagiya in..

ne sacma ya insanlar cocugunu nereye satacagini sasirmis resmen
size guvenip yapmis heralde 3 cocugu
Ay sormayin ya. Bazen de diyo ki cocuklar kendisi gelmek istiyomus kızımla oynamak için. Dun ben yuz vermeyince gittiler. Oyuncakları felanda kaldırdım ne yapayim başka türlü de gitmiyolar

Valla cok haklısınız zaten büyük ihtimal ben gitmiyorum diye yolluyor cocuklarını. Cocuklar bazen kendiside geliyor. Dun oyuncaklari felan kaldırdım yüz vermeyince de gittiler yoksa gitmiyolar da. onlar rahat oturacak diye benim kafam şişiyor kimse kimsenin cocuguyla ugrasmak zorunda değil ki..

Cok haklisin canım maalesef bide bahaneleri benim kızım seviyormuşta yazık yanlız kalıyomuş ondan yolluyolarmış oynasınlar diye. Hiçte oynamiyo benim kız

Ay sormayin ya. Bazen de diyo ki cocuklar kendisi gelmek istiyomus kızımla oynamak için. Dun ben yuz vermeyince gittiler. Oyuncakları felanda kaldırdım ne yapayim başka türlü de gitmiyolar
kimsenin kirilip uzulmesi cocugunuzun duzeninden onemli olmamali
ha allah korusun bir cenaze bir dugun olagan ustu bir durum olur anlayisla karsilanir idare edilir ama resmen keyfine takiliyo yani konusun gorumcenizle bu şekilde nereye kadar ben cocuguma bakacagim diye ise girmedim 24 saat mesai yapsam bukadar yorulmam ama insanlara gore ben boşum her işe beni kosturmaya calisiyorlardi en sonunda bir cinnetle cozdum herseyi siz zamaninizi cocugunuz icin ayiriryorsunuz gorumcenizin dusunmeden yaptigi 3 cocuk icin degil tepkinizi koyun

Cok haklisin canım maalesef bide bahaneleri benim kızım seviyormuşta yazık yanlız kalıyomuş ondan yolluyolarmış oynasınlar diye. Hiçte oynamiyo benim kız
Uyuyor de kavga ediyorlar kızımla kafam kaldırmıyor kusura bakmayın de ay içim şişti...
Benim kv ve kb vakitli vakitsiz hergün geliyorlardı nefret etmiştim inanki stresten hasta oldum...
Söyle bu yüzden kötü olacaklarsa da olsunlar canım.

Aynen öyle. Öncedende böyleydi. 2 hafta önce cenazeleri vardı gelen giden oluyor diye sürekli yolluyodu ondan beri iyice arttı şimdi oturmaya geliyor misafir felan yok gene yolluyor kendileri çay kek börek keyfi yapıyor kahkaha seslerini duyuyorum bende çocukların içinde kafayi yiyorum resmen.dediğiniz gibi tepki göstermem gerek artık olmadı cocukları yolluycam işim var felan diyip

Oh ne güzel hayat ya beleş bakıcı bulmuslar
Her gün bi tarafın agrısın kabul etme
Zaten hamilesin ona sıgın

sızdekı ıyı cesaret ben anası veya babası yoksa ebeveyn yoksa tek cocugu asla evıme kabul etmıyorum kendı yegenımı de dahıl
duser bı tarafını kırar bı tarafı patlar korkarım cocuk bu neme lazım bırsey yerken bogazına kacar ben kımsenın cocuguna goz kulak olamam benımkı bana yeter

sız nıye kabul edıyorsunuz kı aynen bu sebeplerı soyleyın kırılırsa kırılırsın
hanı hastalık olur bırsey olur mesela amelıyat olur hastane ısı olur cocugunu emanet eder bakarsın o ayrı mecburı bırsey
ama sırf keyıf ıcın bırı cocugunu bırakmak ısterse kabul etmıyorum
bukadar basıt

musaıt degılım dersınız olur bıter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…