Ay sormayin ya. Bazen de diyo ki cocuklar kendisi gelmek istiyomus kızımla oynamak için. Dun ben yuz vermeyince gittiler. Oyuncakları felanda kaldırdım ne yapayim başka türlü de gitmiyolarne sacma ya insanlar cocugunu nereye satacagini sasirmis resmen
size guvenip yapmis heralde 3 cocugu
Valla cok haklısınız zaten büyük ihtimal ben gitmiyorum diye yolluyor cocuklarını. Cocuklar bazen kendiside geliyor. Dun oyuncaklari felan kaldırdım yüz vermeyince de gittiler yoksa gitmiyolar da. onlar rahat oturacak diye benim kafam şişiyor kimse kimsenin cocuguyla ugrasmak zorunda değil ki..Cok haklisin hic bisey demiyormusunuz.
Rahatligin bu kadari..
Geldiler bir iki saat sonra gonderin. Dersi yokmu hadi gidin dersini yaptirsin annen deyip yolla. Senin cocugun uyuyacahi zaman uyuyamiyor de cocuklara gonder. Sonrakinde yemek yok yengecim asagi inin anneannen de yeyin de. Surekli onlarin almasini bekleme sen gonder anlarlar heralde. Sonra baktin olmuyo. Her defasinda topla cocuklari sende asagiya in..
Cok haklisin canım maalesefKuzum iyi misin sen?
Küçük çocuğun var hamilesin birde gorumcenin çocuklarına dadılık mi yapıyorsun?
Ay cok sinirlendim anasının evine geliyorsa çocuklarını da yanına alacak...
Birkaç kez müsait değilim de kabul etme anlamzsa görümce hanım!
Incitmeden söyle....
kimsenin kirilip uzulmesi cocugunuzun duzeninden onemli olmamaliAy sormayin ya. Bazen de diyo ki cocuklar kendisi gelmek istiyomus kızımla oynamak için. Dun ben yuz vermeyince gittiler. Oyuncakları felanda kaldırdım ne yapayim başka türlü de gitmiyolar
Uyuyor de kavga ediyorlar kızımla kafam kaldırmıyor kusura bakmayın de ay içim şişti...Cok haklisin canım maalesefbide bahaneleri benim kızım seviyormuşta yazık yanlız kalıyomuş ondan yolluyolarmış oynasınlar diye. Hiçte oynamiyo benim kız
Aynen öyle. Öncedende böyleydi. 2 hafta önce cenazeleri vardı gelen giden oluyor diye sürekli yolluyodu ondan beri iyice arttı şimdi oturmaya geliyor misafir felan yok gene yolluyor kendileri çay kek börek keyfi yapıyor kahkaha seslerini duyuyorum bende çocukların içinde kafayi yiyorum resmen.dediğiniz gibi tepki göstermem gerek artık olmadı cocukları yolluycam işim var felan diyipkimsenin kirilip uzulmesi cocugunuzun duzeninden onemli olmamali
ha allah korusun bir cenaze bir dugun olagan ustu bir durum olur anlayisla karsilanir idare edilir ama resmen keyfine takiliyo yani konusun gorumcenizle bu şekilde nereye kadar ben cocuguma bakacagim diye ise girmedim 24 saat mesai yapsam bukadar yorulmam ama insanlara gore ben boşum her işe beni kosturmaya calisiyorlardi en sonunda bir cinnetle cozdum herseyi siz zamaninizi cocugunuz icin ayiriryorsunuz gorumcenizin dusunmeden yaptigi 3 cocuk icin degil tepkinizi koyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?