Çocuklardan bunaldım

Onlar gelince sende cocugunu al git yanlarina, birak dagitsinlar . Sonra yavastan al cocugunu geri don isim var , halsizim dinlenicem diyerek.
Hem senin uyku halin olmuyor mu . Ya ben hamileyken cok uykum gelirdi.
Bundanda anlamazlarsa yoruluyorum kafam kaldirmiyor de.

Ya şu başkasını üzüp kırmamak için kendinizi üzmekten bi vazgeçin.Siz kimsenin çocuğunun dadısı filan değilsiniz.Zaten hamilesin birde üzerine kendi çocuğun var.Onlar utansın düşünsün biraz bu kadın hamile birde çocuğu var birde bizimkilerle nasıl uğraşsın diye.Açık açık söyle uğraşamıyorum durmuyorlar yollamayın diye.Ben olsam aynen böyle söylerdim.Çok mu iyi niyetlisin canım.Ezdirmeyin lütfen kendinizi.

Yok artik ,siz cocuk bakicisi misiniz.ne sacma sey bu ya.bence sana cocuklari birakmaya gelirse ben de geleyim oturayim de sen de git oraya.biraz oturunca da eve gidip cocugu uyutuyum ben de biraz uyuyum diye git kendi evine.onun cocuklarindan sana ne ki nasil insanlar var ya

Tam cinnetlik durum. Insanlar nasıl bu kadar yuzsuz olabılıyor ya !! Ben de cok sinirlendım kocanla konus kavga et gerekırse görümcenle de kötü ol bişey olmaz senı kullanıyorlar. Çocuklara bır gun bakma da gör bakalım o görümce senle yine iyi oluyor mu ?

ne dusuncesizlermis diyin ki midem bulaniyor iyi olunca gelirsiniz yada disari cikiyorum diyin.bahane cok bu halinizle yazik degil mi size

Ben de böyle konuları okuyunca çıldıracak gibi oluyorum! Kapiyi acmazsan gelemezler bu kadar basittt!!

Okurken bile sinirim bozuldu valla cok fazla alttan almıssınız görümcenizde haliyle abartıyor banada bı kez eltim böyle yaptı ki hala sınırlerim tepeme cıkıyor sacma insanlar acma kapıyı hatta kapıya yaz ıcerde cocuk uyuyo kapıyı calmayın die not yaz defolsunlar bi de dayımızın evı yok zıkkım görümcelerimde abılerını senede 1 kez ararlar ama bısey olunca abimizin evi geliriz derler oldu hizmmetci var bıde ben farklı sehırdeyım yatmaya gelcek sımarık

Senin hakkinda konusulcak.
sen kucuk cocugunla bi de hamile halinle onun cocuklarinin talan ettigi evinle bide kafanin sismesiyle kalcan oylemi.
Yolarim walla adami...
Kuzum sen iyi misin alla sen canına yazik birak iyi niyeti seni sömürüyolar bildigin sen bunlarla bildigin bariz kötü ol kusura bakmada açık net belli et tavrini yoksa daha cok mahfolursunnnnn...

Ney.
Ben kendi cocuklarima zor bakiyorum bir de baskasinin cocuklarina asla bakamam.
Ki büyük bir sorumluluk.
Birine birsey olsa, düsse Allah korusun bogazina birsey takilsa sizin sucunuz olacak bu.
Daha önemli deteylar var. Almayin bu sorumlulugu.
Anasi baksin, biz nasil bakiyorsak o da öyle baksin.

altlı üstlü oturmanın zararları

bir zararı yok kv nin denilse de böyle ek zararlar çok

çocuklar da size gelmek ister zira sizde oyuncak var ve durun susun diyen yok

sen onlar sana gelmeden kv ye git ya da çocuklar kapıya gelince senin kız uyuyorsa siz gidin anneannenize X uyanınca biz de geliriz deyin çevirin kapıdan

en fazla yengem bizi eve almadı derler

kız uyuyordu der geçersiniz

ya da kızınız uyanıksa kapıdan seslerini duyunca ayy X abla iyiki geldiniz çok kötüyüm ben kızımı da alın seninkilerle oynasın ben yatacağım deyin

baskın basanındır yok olmaz sen benimkine bak diyecek hali yok ya

ya da hiç oyunsuz kapı çalınca hastayım anneannenizde oynayın de

en fazla yengem kapıdan kovdu derler

anam birde .hamilesin yazik sanaaaa ya

kocana soyle

Sert konuşacağım kusura bakmayın.
Bu nedir böyle,siz çocuk bakıcısı mısınız? İyi niyetli olsa,kızınızı görmek istiyorlar bahanesiyle çocukları bırakacağına kapıyı çalar "hadi anneme geçiyorum sende kızı al gel "der.
Kadın resmen çocuklarını başından atıyor,sizi de bakıcı bellemiş ve siz hayır demelisiniz. Dayısının evi falan da diyemez,dayısı evde yok zira,siz hamile çocuklu kadın bakmak zorunda değilsiniz. Ha elzem bir durum olur,onda da rica edilir, bakarsınız bakamazsınız size bırakılır ama böyle geçerken kapıdan poşet bırakır gibi çocuk bırakılmaz.
6 yaşında kızım var,çok elzem bir durum olmadıkça kimsenin çocuğunu annesi olmadan kabul edemem,kendi kızımı da göndermem.
Ya birşey gelse başlarına,o zaman sizden kötüsü olmaz.
Almayın bundan sonra, kusura bakma x ben hamileyim,yoruluyorum,benim kız bana yetiyor,kabul edemem diyip geçin ve asla geri adım atmayın

Ben olsam bütün çocukları alıp kaynamama inerdim.
Yanlarına oturur dedikoduda da yaptırmazdım.
Her seferinde alın hepsini aşağıya inin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…