- 21 Nisan 2018
- 8.227
- 30.283
- 548
- 36
P
Gercekten iyi niyetle yazdim belki agir oldu ama cok sinirlendim
Insanlar kendilerini bu kadar da aptal yerine koydurtmamalilar yaaa.
bunlar rahat eglensin sohbet etsin diye size yolluyorlarCok haklisin canım maalesefbide bahaneleri benim kızım seviyormuşta yazık yanlız kalıyomuş ondan yolluyolarmış oynasınlar diye. Hiçte oynamiyo benim kız
Ben de böyle konuları okuyunca çıldıracak gibi oluyorum! Kapiyi acmazsan gelemezler bu kadar basittt!!Iyi yapiyorlar size.
Bravo onlara
Bir de gelmis burda saka gibi..cocuklari bana birakip anasina gidiyor vs vs vs..diyorsun..
Birakma cocuklari ablacim isim gucum var benim!!!NEDEN DIYEMIYORSUN???
Senin yasin kac?
Senin hic kendine guvenin yok mu?
Sen onlarin kolesi misin?
Sizin gibi kendini ezdiren kadinlara hic aciniyorum
Bu kadar basit seyleri bile kendi kendinize halledemeyecekseniz niye evleniyorsunuz?
Devam et aferin sana,
Aptal yerine konmaya devam et.
Görümce geldi galibadedikodunu yapan biriyle aran nasil iyi?
anam birde .hamilesin yazik sanaaaa yaKızlar görümcem gün aşırı annesine geliyor üç tane cocuğu var 6 ve 4 yaşındalar. Her geldiğinde çocukları direk benim eve yolluyor giderken alırım diyor. Çocuklar da arsız yatak odama kadar girip çekmeceleri açıyorlar heryerden birini toplamaya çalışıyorum artık kitliyorum heryeri. benimde cocuğum var onlardan küçük Bazen uyuyo oluyor 2 dk bi işimi yapıcam paldır küldür giriyolar savaş alanı gibi çocukta uyanıyor durmuyor. Çoğu zaman geldiklerinde yemek hazırlayıp koyarım önlerine tatlı vs veririm hep beraber yeriz. Cünkü büyüğü okuldan aldığı gibi getiriyor çocuk aç oluyor. Geç gidiyolar çoğu akşam geçen 10da gittiler çocuklar uyuycaktı az daha son anlarda sıkılıp kendileri gitmek istedi artık. Ve şımarıyolar birbirleriyle kavga ediyolar bağırıp çağırıyolar ev talan sıkılıyorum cidden. Dünde geldiler uyuyordum. halim yoktu bişey hazırlamadım kızımda durmuyodu oynamadı felan çocuklar küser gibi olup gitti. Küçük olduklarına da bakmayın bi kere onlar ayakkabısını giyerken ben dış kapiyi örttüm diye ' kapiyi yüzümüze örttü' demişlerdi annelerine. Büyük ihtimal kvnin evini batırıp sımardıkları için bana gönderiyorlar ve rahat konuşup dedikodu yapabilmek için hani cocuklar duymasın diye. Biliyorum çünkü yanlarında konuşamıyolar herkese söyledikleri için. Özellikle benim hakkımda konuştuklarını bana söylüyo cocuklar.
Direk söylesem küsecek aramızda iyi söyleyemem ama rahatsız olmakta haksız mıyım sizce?
kocana soyleAynen öyle. Öncedende böyleydi. 2 hafta önce cenazeleri vardı gelen giden oluyor diye sürekli yolluyodu ondan beri iyice arttı şimdi oturmaya geliyor misafir felan yok gene yolluyor kendileri çay kek börek keyfi yapıyor kahkaha seslerini duyuyorum bende çocukların içinde kafayi yiyorum resmen.dediğiniz gibi tepki göstermem gerek artık olmadı cocukları yolluycam işim var felan diyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?