- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.637
- 598
hic kabul etmeden kapidan cevirin direk ama boyle dusuncesiz insanin nasil cirkefleseceginti tahmin edemiyorum bu durumdan esinizinde haberi olsun hatta kameraya kaydet farkettirmeden :))Aynen öyle. Öncedende böyleydi. 2 hafta önce cenazeleri vardı gelen giden oluyor diye sürekli yolluyodu ondan beri iyice arttı şimdi oturmaya geliyor misafir felan yok gene yolluyor kendileri çay kek börek keyfi yapıyor kahkaha seslerini duyuyorum bende çocukların içinde kafayi yiyorum resmen.dediğiniz gibi tepki göstermem gerek artık olmadı cocukları yolluycam işim var felan diyip
Aynenn yaa. Bide öyle bi emrivakii yapıyor ki geçen nasıl sinir oldum. 3 kere üst üste dursunlar burda ben giderken alıcam dedi. Dayısı gelmiş misafir ilgilenecek felan diye düşündüm bişey demedim.Bide böyle söylüyor sanki mecburum ben. Hani hiç mahcubiyet yok. dursalar misafir var çocuklar rahat durmuyo felan dese gıcığıma gitmez ama öyle söylemesi bile sinir bozucuO görümcenin varya biiiiiiiip. Konu sahibi canına mı susadın. Açma kapıyı falan. Ne münasebet ya haspaya bak. Çocukları atıyor kadının başına anasında keyif çatıyor. Lütfen söyleyin artık size bırakmasın.
Ay nasıl cirkefleşirler varya. O potansiyel cok var. Bide bundan baya önce bize geldi oturmaya. Ben mutfaktaydım cocuklar kitli salonu açmış yatak odasına gitmiş felan. Görümcem gelin evi karıştırmayın demiş çocuklarda " bura bizim dayımızın eviiiiiii " demiş. Ben mutfaktayken. Bide bunu bana görümcem kendi söylüyor düşünün yüzsüzlüğühic kabul etmeden kapidan cevirin direk ama boyle dusuncesiz insanin nasil cirkefleseceginti tahmin edemiyorum bu durumdan esinizinde haberi olsun hatta kameraya kaydet farkettirmeden :))
cok okuduk burda isine gelmeyince iftira atani çamur atani
cocuk ne bilsin dayisinin evi demekki ogretiliyor gorumcenizin size soylemeside bbence kapali yerlere girdiklerine sinirlendiginizi anladi bura abimin evi demeye getirdi halamda anneme boyleydi annemin evi der yer icer s.car giderdi bir tabak bile kaldirmazdi cocuklari evde ayakkabiyla gezer kendi evlerinde coraplarini bile girerken ciksrirlardi annenin tepkisi cok onemli cocuklarda abim evlendi kizim hem emekliyor hem evi kurcaliyor cekmeceleri falan diye daha evini gormeye ggidemedim 4 aydir insanlar gercekten cok rahat yada biz cok skiyoruz kendimiziAy nasıl cirkefleşirler varya. O potansiyel cok var. Bide bundan baya önce bize geldi oturmaya. Ben mutfaktaydım cocuklar kitli salonu açmış yatak odasına gitmiş felan. Görümcem gelin evi karıştırmayın demiş çocuklarda " bura bizim dayımızın eviiiiiii " demiş. Ben mutfaktayken. Bide bunu bana görümcem kendi söylüyor düşünün yüzsüzlüğüçocuklar her gittiği yerde böyle
Evet ya bunlar direk söylemekten anlamaz biliyorum anca bu şekilde uzaklaştırabilirim dün ilk defa akşam gelip kızımı götürdüler 2 saat felan oyaladilar şaşırdım ben gene çocukları atarlar başıma diyodum yada yuz vermediğim için çocuklar gelmemiş olabilirsen kimseye bi şey söyleme. yiyecek filan hazirlama cocuklarada yüz verme madem böyle yapınca kendileri gidiyolar en kolay yolu bu bi şey derlersede hamileyim yoruluyorum artik yoksa yapmaz miyim hiç filan dersin
Konuyu okuyunca aklıma direk bu geldi benim de.Alın çocukları inan aşağıya, biraz zaman sonra çıkın.
Valla hamilesiniz yazık size. Bir an önce görümceyi de çocukları da atın başınızdan. Kendinizi ezdirmeyin lütfen. Bi daha getirirse kasılmalarım var çok yorgunum uzanıyorum alamam çocukları de geç.Aynenn yaa. Bide öyle bi emrivakii yapıyor ki geçen nasıl sinir oldum. 3 kere üst üste dursunlar burda ben giderken alıcam dedi. Dayısı gelmiş misafir ilgilenecek felan diye düşündüm bişey demedim.Bide böyle söylüyor sanki mecburum ben. Hani hiç mahcubiyet yok. dursalar misafir var çocuklar rahat durmuyo felan dese gıcığıma gitmez ama öyle söylemesi bile sinir bozucu
Ha bide bundan baya önce bize geldi oturmaya. Ben mutfaktaydım cocuklar kitli salonu açmış yatak odasına gitmiş felan. Görümcem gelin evi karıştırmayın demiş çocuklarda " bura bizim dayımızın eviiiiiii " demiş. Bide bunu bana görümcem kendi söylüyor düşünün yüzsüzlüğü
Iyi yapiyorlar size.
Bravo onlara
Bir de gelmis burda saka gibi..cocuklari bana birakip anasina gidiyor vs vs vs..diyorsun..
Birakma cocuklari ablacim isim gucum var benim!!!NEDEN DIYEMIYORSUN???
Senin yasin kac?
Senin hic kendine guvenin yok mu?
Sen onlarin kolesi misin?
Sizin gibi kendini ezdiren kadinlara hic aciniyorum
Bu kadar basit seyleri bile kendi kendinize halledemeyecekseniz niye evleniyorsunuz?
Devam et aferin sana,
Aptal yerine konmaya devam et.
Gercekten iyi niyetle yazdim belki agir oldu ama cok sinirlendimDost acı söylermiş... Ama hakikaten gerçek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?