Çocuklardan bunaldım

hic kabul etmeden kapidan cevirin direk ama boyle dusuncesiz insanin nasil cirkefleseceginti tahmin edemiyorum bu durumdan esinizinde haberi olsun hatta kameraya kaydet farkettirmeden :))
cok okuduk burda isine gelmeyince iftira atani çamur atani

Alınmayın ama bunun sebebi sizsiniz hiç sesiniz çıkmamıl bu zamana kadar tabiki gönderir çocuklarını yani bu kadar olmaz bir insan bu kadar da kullanılmaz yani.Kendinizi ezdirmeyin söyleyin bugün işim var gönderme diyin kendisine söyleyemiyorsanız çocuklar kapıya gelince kapıdan içeri almadan söyleyin çocuklara bugün işim var annenizin yanına gidin diye

O görümcenin varya biiiiiiiip. Konu sahibi canına mı susadın. Açma kapıyı falan. Ne münasebet ya haspaya bak. Çocukları atıyor kadının başına anasında keyif çatıyor. Lütfen söyleyin artık size bırakmasın.

Aynenn yaa. Bide öyle bi emrivakii yapıyor ki geçen nasıl sinir oldum. 3 kere üst üste dursunlar burda ben giderken alıcam dedi. Dayısı gelmiş misafir ilgilenecek felan diye düşündüm bişey demedim.Bide böyle söylüyor sanki mecburum ben. Hani hiç mahcubiyet yok. dursalar misafir var çocuklar rahat durmuyo felan dese gıcığıma gitmez ama öyle söylemesi bile sinir bozucu
Ha bide bundan baya önce bize geldi oturmaya. Ben mutfaktaydım cocuklar kitli salonu açmış yatak odasına gitmiş felan. Görümcem gelin evi karıştırmayın demiş çocuklarda " bura bizim dayımızın eviiiiiii " demiş. Bide bunu bana görümcem kendi söylüyor düşünün yüzsüzlüğü

hic kabul etmeden kapidan cevirin direk ama boyle dusuncesiz insanin nasil cirkefleseceginti tahmin edemiyorum bu durumdan esinizinde haberi olsun hatta kameraya kaydet farkettirmeden :))
cok okuduk burda isine gelmeyince iftira atani çamur atani
Ay nasıl cirkefleşirler varya. O potansiyel cok var. Bide bundan baya önce bize geldi oturmaya. Ben mutfaktaydım cocuklar kitli salonu açmış yatak odasına gitmiş felan. Görümcem gelin evi karıştırmayın demiş çocuklarda " bura bizim dayımızın eviiiiiii " demiş. Ben mutfaktayken. Bide bunu bana görümcem kendi söylüyor düşünün yüzsüzlüğü çocuklar her gittiği yerde böyle

sen kimseye bi şey söyleme. yiyecek filan hazirlama cocuklarada yüz verme madem böyle yapınca kendileri gidiyolar en kolay yolu bu bi şey derlersede hamileyim yoruluyorum artik yoksa yapmaz miyim hiç filan dersin

Ben böyle sacma birsey duymadim.Ama bence hatanın büyüğü sizde.Ne diye her geldiklerinde kabul ediyorsunuz,kreşmi sizin ev ?
Müsait değilim,işim var,yorgunum dinleneceğim vs.v.s. bir sürü şey söyleyebilecekken bir de önlerine pasta börek mi koyuyorsunuz.Hadi kırk yılda bir olurda gün aşırı çekilecek dert değil.

Buna katlanmak zorunda değilsiniz,siz sessiz kaldıkça onlar iyice tepenize çıkar.

cocuk ne bilsin dayisinin evi demekki ogretiliyor gorumcenizin size soylemeside bbence kapali yerlere girdiklerine sinirlendiginizi anladi bura abimin evi demeye getirdi halamda anneme boyleydi annemin evi der yer icer s.car giderdi bir tabak bile kaldirmazdi cocuklari evde ayakkabiyla gezer kendi evlerinde coraplarini bile girerken ciksrirlardi annenin tepkisi cok onemli cocuklarda abim evlendi kizim hem emekliyor hem evi kurcaliyor cekmeceleri falan diye daha evini gormeye ggidemedim 4 aydir insanlar gercekten cok rahat yada biz cok skiyoruz kendimizi

sen kimseye bi şey söyleme. yiyecek filan hazirlama cocuklarada yüz verme madem böyle yapınca kendileri gidiyolar en kolay yolu bu bi şey derlersede hamileyim yoruluyorum artik yoksa yapmaz miyim hiç filan dersin
Evet ya bunlar direk söylemekten anlamaz biliyorum anca bu şekilde uzaklaştırabilirim dün ilk defa akşam gelip kızımı götürdüler 2 saat felan oyaladilar şaşırdım ben gene çocukları atarlar başıma diyodum yada yuz vermediğim için çocuklar gelmemiş olabilir

Alın çocukları inan aşağıya, biraz zaman sonra çıkın.
Konuyu okuyunca aklıma direk bu geldi benim de.

Bi iki kez eve kabul et yarım saat sonra topla çocukları git.
Sonra kapına gelince ben de geliyorum de çek kapını in.

Milletteki rahatlık öldürecek beni ya.

Yani haklısınız tabii ki ama ne olur bunu çocuklara hissettirmeyin Onların bir suçu yok sizin muhatap olacağınız kişi anneleri. Ne olur çocukları kirmayin büyüyünce unutulmuyor bunlar. Ben çocukları çok seviyorum yerinizde olsam gece gündüz kalsınlar derdim ama tabii ki ben seviyorum diye herkes sevecek diye bir şey yok. Ama siz çocuklara hissettirmeyin lütfen: (

Iyi yapiyorlar size.
Bravo onlara

Bir de gelmis burda saka gibi..cocuklari bana birakip anasina gidiyor vs vs vs..diyorsun..

Birakma cocuklari ablacim isim gucum var benim!!!NEDEN DIYEMIYORSUN???

Senin yasin kac?
Senin hic kendine guvenin yok mu?
Sen onlarin kolesi misin?

Sizin gibi kendini ezdiren kadinlara hic aciniyorum

Bu kadar basit seyleri bile kendi kendinize halledemeyecekseniz niye evleniyorsunuz?

Devam et aferin sana,
Aptal yerine konmaya devam et.

O ne ya kreş gibi.
Bir de aç geliyormuş çocuklar.
Zor zamanda bakılır çocuk. Keyfi durumlarda mümkün değil bakmam. Dalga geçiyorlar resmen sizinle.
Çıkın siz de yukarı o geldiğinde. Kahve için çocuğun uykusu var/banyo yapacağım/yemek yapacağım diye inin aşağıya.

Valla hamilesiniz yazık size. Bir an önce görümceyi de çocukları da atın başınızdan. Kendinizi ezdirmeyin lütfen. Bi daha getirirse kasılmalarım var çok yorgunum uzanıyorum alamam çocukları de geç.

Dost acı söylermiş... Ama hakikaten gerçek bu

Siz neden çocukları toplayıp kayınvalidenize gitmiyorsunuz?

Biraz takılıp kendi kızınızı da bırakıp eve geçin, hamile insana faydaları dokunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…