Çocukları babaya bırakmak

Bu fedakarlık değil ki ama. Maddi olarak dipte iseniz calismaniz lazim çocuk için. cocuklari kreslerde buyuyen anneler de var. o zaman cocuk icin herkes isini biraksin. çocugun bagli olmasi lazim.boyle bağımlı olur

Bu fedakarlık değil ki ama. Maddi olarak dipte iseniz calismaniz lazim çocuk için. cocuklari kreslerde buyuyen anneler de var. o zaman cocuk icin herkes isini biraksin. çocugun bagli olmasi
Bu fedakarlık değil ki ama. Maddi olarak dipte iseniz calismaniz lazim çocuk için. cocuklari kreslerde buyuyen anneler de var. o zaman cocuk icin herkes isini biraksin. çocugun bagli olmasi lazim.boyle bağımlı olur
Sırf ekmek parası için çocuğunu kreslerde büyüten annelere saygi duyarim. Ama ev alayım araba alayım diye kreşe bırakılan çocuklara acırım. Bence ilk yıllarında çocuğunun yanında olmaktan daha kıymetli hiç ama hiç birşey yoktur.

Bence de çok mantıksız bir hareket olmuş. 2 sene sonra zaten o çocuk okula başlayacak. Okulda ne yapacak peki?

O ayri mesele de cocuk bağımlı oluyor anneye bi yandan. bu da iyi degil cocuk icin bence. bide maddi olarak dipte demissiniz ya ondan. Daha iyi bir gelecek sunarsin çalışırsan

Bazen hayat insana güçlü olması gerektiğini öğretir,lütfen sen de bunu öğren artık ...

Hala aynı düşünce ,bir tık ilerleyemedin...

Lütfen profesyonel bir yardım al acilen,inan rahatlayacaksın .Bu ruh haliyle olmaz...

O ayri mesele de cocuk bağımlı oluyor anneye bi yandan. bu da iyi degil cocuk icin bence. bide maddi olarak dipte demissiniz ya ondan. Daha iyi bir gelecek sunarsin çalışırsan
O konuda kesinlikle haklısınız. Sadece oğlum bana değil bende ona bağımlıyım maalesef. Maddi olarak hani ekmek parasına muhtaç değiliz de hiçbir lüksümüz yok diyelim. Tabiki bende çalışacağım. Uygun zamanı bekliyorum sadece. Sevgiler

İnşallah uygun ogluna daha cok vakit ayirabilecegin bir iş bulursun o zaman iyi geceler

4 yasinda bir çocuk artık annesinden ayrı vakit gecirebilmeli
Üzülmesine dayanamamak onun kişiliğini etki altına almak olmamalı .17 yaşına geldiğinde bir sebepten ötürü " kariyerini benim için birakmasaydın. yapmasaydın " derse ne diyebilirsiniz?
Bence oğlunuz değil siz ondan ayrı kalmaya üzülüyorsunuz . Yapmayın

Ama nasıl dayanacam sorun bu
Dayanılabilir mi? Ben çalışmak zorundayım çocuğumu tam gün anaokuluna vermek zorunda kaldım. Kendini terkedilmiş hissetmesin diye kendi mesleğim daha kazançlı olmasına rağmen okuluna yakın asgari ücretli iş buldum. Öğlen yemek arasında koşup görüp geliyorum hemen. Ülke değiştirmeyi hayal bile edemiyorum. 3 çocukla geçinmek çalışmak zor evet ama baska yollar deneyin gerekirse tr ye dönmeyin imkan varsa. Ben olsam sanırım kendimi en sona bırakır çocukları düşünürdüm

Çocuk babaya yada anneye bırakılmaz bencede eşya gibi. Evet bir vekalet sorunu var. Ama malesef insanlarda aman vekalet kağıt üstünde kimde olursa olsun Çocuklar da ne zaman anneyi isterse annede yada babada durur eski eşler birbirine destek olur zihniyeti yok. Çocuğunu bırakma peşinde olan anne de baba da aynı oranda kötü. Şahsen eşim iyi bir babadır ama anne olarak güvenmem. Çünkü düz mantıkdır. Hastalanır ise doktora götürür antibiyotik verirse doktor hemen kullanır. Araştırmaz ikinci bir doktora gerek duymaz. Bu sadece 1 örnek. Yemek yedirir ama kalori hesaplamaz. Öğlen hamburger yiyen çocuğa akşam sebze yedirmeliyim diye düşünmez. Yemekten sonra 1 saat meyve yenmez kuralıda yoktur. Uyku öncesi cikolata yedirir vs vs. Eşim sürekli iki çocuk istiyordu bende zor iki çocuk okula nasıl gidip gelicez vs derdim ne var onda derdi. Bir süredir oğlumu eşim alıyor okuldan. Geçen hava soğuktu. Ayyyy iki çocuk olsa hayatta getiremezdim diyor. Denk geldiği için bu sorumluluğu alarak anladı öyle hava civa bir iş değil çocuk bakmak.

Erkeklerin doğasında yok ama annelik de içgüdüsel bir durum anladığım herkeste aynı korumacı tavır yok

Ben sanırım bırakmak zorunda kalacam bakacak maddi manevi gucum yok
Zorunda kalacağım deme iyice sinirleniyorum ya gerçekten güçsüz olduğun için bırakmak zorunda hissettiğini sanmıyorum günahını alıyorsam Allah affetsin ama
Sen baştan beri çocukları yük görüyorsun dolayısıyla bırakmak işine geliyor hepsi bu

geçim sorunu varsa olabilir ancak babanın psiklojik sorunları varsa kaçırabilme ihtimali varsa bırakma. böyle yapan çok dikkatli ol.

hatice demiyosun ki esimden bosansam bile hic olmazsa cocuklara yakin olayim tamamen kopmasinlar annelerinden annesizlik gormesinler.sunu da demiyosun ki birini yada ikisini ben alayim.ya da cocuklarin vekaleti baba da kalsin ama yine yakinlarinda olayim goreyim surekli
.gunahini almak istemiyorum ama bende oyle dusunucem artik aklinda biri var cunku turkiyeye ille de doncen ille de cocuklari birakcan.. bir planin var belli.bir anne dogurdugu emzirdigi kokladigi optugu oksadigi buyuttugu yavrularini bidaha hic gormeyecek sekilde birakmayi nasilll dusunur.mutfakta uzun sure is yaptigimda bes dakikada bir kizim napiyo diye bakiyorum merak ediyorum uyurken ozluyorum
.bizler cok mu saglikliyiz cokmu kocalarimizla gul gibi geciniyoz derdimiz yokmu saniyosun..ama evlattan vazgecilir mi hic...

Ben sanırım bırakmak zorunda kalacam bakacak maddi manevi gucum yok
Sen zaten o çocukları bırakacaksin. Buraya konu açmadan bile kararını vermiştin. Peki bizi neden meşgul ediyorsun??

Bize duyurdun, anlattin sadece bizi uzdun.. Başka bi seye yaramadı yaptığın. Hala da devam ediyor bu kadınlar, seni ikna etmeye calisiyor. Oysa namazda gözü olmayanın, ezanda kulağı olmaz.. Rica ediyorum, söyle moderatorlere kapatsinlar konunu. Valla konuyu tt de gordukce sinir oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…