Çocukları babaya bırakmak

Abinizin hayatında biri varmı ? Cocuklara kim bakıyo orda o zaman yengenizde yurtdısında bırakıp mı döndü cocuklarını
Bunu sorgulayip kendinize emsal arayip sonrada

Yapamıyorum icim el vermiyo 1 gun bırakamayan ben nasıl yapacam

Bu cumleyi kullanmaniz gercekten cok samimiyetsiz.
Allah boyle vicdansiz merhametsiz insanlara cocuk vermesin ne diyim..

Elimde yüreğimde titriyo yazarken o gücü kendimde bulamıyorum zaten onlar benim parçam gibi insan parçasını nasıl bırakırki
Bırak atma.

iki konudur çocukları bırakmayı istediğini yaziyosun zaten.

Adam gibi bir anne bırak bunu dile getirmeyi düşünmez bile.

Yurt dışında işsizlik maaşı var 3 çocuğa ayrı para veriliyor kime ne anlatıyorsun.

Sırf kocan yalvarsın diye bunu yapacaksın.

Annelik kasma burada.

Son birşey daha söyleyip konudan çıkıyorum çünkü çok gerildim
Sizin gibi bir bahane ile çocuk bırakıp ( benim annem de dahil) iflah olan kadın ben görmedim
Hem kendinizi hem 3 yavrunuzu helak edeceksiniz
Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama mutlaka devlet yardımı vs alma şansınız vardır
Yeter ki isteyin insan evladı için taşı sıksa suyunu çıkartır
Ama sizin zihniyetiniz belli be diyeyim Allah o yavrulara hayırlı güzel yazılar yazsın ve iyi insanlarla karşılaştırsın
Sahi hiç mi aklınıza gelmeyecek " yemek yediler mi? Üşüyorlar mı? Uyudular mı mesela şu an? Ya da beni özlediler mi? "
İyi davranılacak mı onlara öyle ya anne yok baba kendi derdinde
Gözyaşlarını silen olmayacak belki
Ya bilmiyorum içimi çok yaktınız
Ben üç yavrum için on yıldır Nelere katlanıyorum bir bakın bakalım konularıma
Ve bir başka erkek için değil kızlarımı vermek tırnaklarına kurban ederim tüm dünyayı
Gene vermem

Tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu resmen. Oğlum 10 yaşında , babası daha iyi bi eğitim alır diye yatılı okula vermek düşüncesini gündeme getirir bazende ağlamadan bitiremem o konuşmayı ki ben istemedikçe verilemeyeceğini bildiğim halde. Sizi , eşinizi bilemem ama çocuklarınıza çok acıdım. Allah onların yardımcısı olsun. İyi ki üçüzler birbirlerine destek olur, birbirlerinin yanında olurlar bari.

ve o asla yalvarmayacak.. bu çocuklar tavşan değil bir yerden sonra büyüyecek o zaman evlatları olduğu aklına gelecek bu kişinin.. neden? elden ayaktan düşüyor olacak, 3 tane aslan gibi oğlu "olmuş" olacak.. o çocuklarda seni anne bilecekler sanıyorsun değil mi? yazıklar olsun..

Yazik 3 tane melegin masumun anlasilan ne anası var ne Babasi. Siz kendi keyfinizi dusunun hanfendi o cocuklarin her gece yalnizliktan korkudan gozyaslariyla yastigi islatmasindan size ne

Benim kuzum yan odada uyurken 10 kere bakıyorum iyi mi diye sen birak tr dön. Hayirli bi de kismet bulursun.

Kıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
Allah sizi ıslah etsin konu sahibi. Yazdiklarinizi okudukca deliriyorum agzimdan kotu bisey cikacak tovbe yarabbim ya.

Iki ucu. ...değnek bırak desem hiç gormeme ihtimalin var al sen bak desem babayı gormeme ihtimalleri var bide o keyf ederken sevgilisiyle sen üç çocukla hayat mücadelesinde olacaksın ....Allah yardımcın olsun

kadın eskı sevgılısıyle msjlasırken yakalanmıstır belkı adam bosayıp cocukları alacaktır kadın mecbur kaldıysa bırakıcak orda gelıcek.

Babaları zaten pislik o yönden zaten şanssızlar bir de anneleri vuruyor.

Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

Annelik kutsal falan değil.

butun anneler aynı olmadıgı ıcın bu kadar anasız babasız cocuk var ortada, bunlar yasanan seyler

katılıyorum arkadaşa

aynen, canlarına okur burda sankı oyle görunuyor yazdıklarından, en ıyısı hakıkaten orda rahat bakılması sanki. en azından halası babannesı varmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…