- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bunu sorgulayip kendinize emsal arayip sonradaAbinizin hayatında biri varmı ? Cocuklara kim bakıyo orda o zaman yengenizde yurtdısında bırakıp mı döndü cocuklarını
Yapamıyorum icim el vermiyo 1 gun bırakamayan ben nasıl yapacam
YapamıyorumDayanırsınız.
Çok da güzel hayat kurarsınız.
Sizden o ışığı aldım ben.
Dahası sevgilisi de var
Bırak atma.Elimde yüreğimde titriyo yazarken o gücü kendimde bulamıyorum zaten onlar benim parçam gibi insan parçasını nasıl bırakırki
Yapamıyorum
Bırak atma.
iki konudur çocukları bırakmayı istediğini yaziyosun zaten.
Adam gibi bir anne bırak bunu dile getirmeyi düşünmez bile.
Yurt dışında işsizlik maaşı var 3 çocuğa ayrı para veriliyor kime ne anlatıyorsun.
Sırf kocan yalvarsın diye bunu yapacaksın.
Allah sizi ıslah etsin konu sahibi. Yazdiklarinizi okudukca deliriyorum agzimdan kotu bisey cikacak tovbe yarabbim ya.Kıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
5 yıldır çocuklar ağbimde. Ağbim yurt dışında yaşıyor. Yengem pek görmez çocuklarını. Zaten bırakıp giden bir anne görmemeyi göze almıştır. Açık konuşayım mı; bu konu ay Nasıl dayanırım konusu değil. Ben atarım kendimi yerlere parçalarım kendimi de vermem evladımı kimseye.
ve o asla yalvarmayacak.. bu çocuklar tavşan değil bir yerden sonra büyüyecek o zaman evlatları olduğu aklına gelecek bu kişinin.. neden? elden ayaktan düşüyor olacak, 3 tane aslan gibi oğlu "olmuş" olacak.. o çocuklarda seni anne bilecekler sanıyorsun değil mi? yazıklar olsun..
butun anneler aynı olmadıgı ıcın bu kadar anasız babasız cocuk var ortada, bunlar yasanan seylerÇocuklarının yaşı daha çok küçük. Ayrıca sen gidersen kimin bakacağını bile bilmiyorsun. Üstelik aynı ülkede bile olmayacaksınız ve sen bu durumda babaya bıraksam mı diye mi düşünüyorsun. Ben olsam asla bırakmam. O çocuklar için zaten nafaka alacaksın. Sen de girer bir işe çalışırsın. Git apartmanların merdivenini sil, tuvalette bekçilik yap ama o çocukları annesiz büyütme.
Konu sahibi cevap versin lütfen.. Önceki konularda olduğu gibi kendimizi yerinize koyup üzülüyoruz, icsellestiriyoruz. İyi niyetimiz yine suistimal mi ediliyor ???
katılıyorum arkadaşaBana cok sogukkanli geldiniz malesef nasil dayancam derken bile soguksunuz cok yazik.
Ayrildigimda hic bir sekilde bakamayacaksam hiiicc hiic oluru yoksa ayrilmam otururum evimde cocugumu birakmam.ama tabi hic bir cikar yolun olmamasi istisna bi durum bence.
Isteyen anne cocuklarini alir calisir cabalar bakar.
Malesef sizin oyle bi niyetiniz yok
arkadaşım konuyu ne amaçla açtın anlamadım..
için el vermiyorsa yanına alacaksın..
iki hikmetten biri başka şansın yok ki..
babaanne hala iyi insanlarsa onlara bırak senin 3 çocukla yapabilecek dirayetin yok ziyan edeceksin onları..
alır gidersin çocukları yarın eski sevgilin arar adam seni 3 çocukla istemez hırsını onlardan çıkarırsın gibi bir halin var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?