- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Anam ilkokul mezunuydu...
7 çocuk. ..
2 işte çalıştı..
Ne sabahi sabahti
Ne gecesi gece...
Babam hiç geri gelmedi..
Anam hiç evlenmedi...
Oysa isteyenleri oldu.
Hepsini kovdu kapıdan gelen görücülerin...
Yapamam edemem demedi...
Türkiye (!) gibi bir yerde...
Bugün 7 mız devlet memuru..
Hepimizi anam okuttu...
Ben böyle ananin ayağının altında turab olmayayım da kimin altında turab olayım ?
Geç kalmıştın zaten bacımValla bu kadın bir garip.
Özgürlük diyor,o diyor, bu diyor.
Evlat bunlar yahu can diyoruz can.
Can yani bildiğin can
Ömrünün yarısı hatta tamamı.
Nasıl konu açabiliyorsun ?
Anneler kutsaldır lafını artık kenara attım .
bu benimde çok dikkatimi çekiyor günlük hayata da sanki herkesin birşeylere saldırma eğilimi var tahammülsüzlük had safhadaBu konu kapansın bence...
Konuşup konuşup icimizi sisiriyoruz.
Zaten psikolojimiz iyi değil, bu konu daha da beter etti.
Nokta!Çocuklarınızı bırakmak istediğiniz için değil de, genel karakteriniz nedeniyle çocukları bırakmanız gerektiğini düşünüyorum.
Kocanız genç bir kız için sizi bıraktı seneler seneler önce. Kıza ev açtı. Size iğrenç hakaretler etti.
Sonra gelip bir konu açtınız, kocam beni tehdit ediyor barışmam için diye.
Bir süre geçti, gelip burada aldatılan kadınlara önce aldatıldıkları için, sonra da affetmedikleri için hakaret ettiniz. Sonunda doğruyu anladı bana döndü diye kadınların geneline de hakaret ettiniz.
Size o zaman da gurursuz demiştim, geçmişinizi hatırlatmıştım. Şimdi de diyeceğim.
Gurursuz ve erdemsiz tavırlarınızın iyi sonuç vermesini mi beklemiştiniz? Kocamın gurursuz kölesi olursam beni boşamaz belki mi demiştiniz?
Gurursuzluğun sonucu budur. Şimdi o çocukları bırakın da böyle bir zihniyet tarafından yetiştirilmesinler.
Aldatılmayı affeden kadınlar da bu konuyu ders mahiyetinde okusun her gün. Zira bu konu kadınların çocukları yüzünden mi boşanmadıkları yoksa kocalarına çocuklarından bile daha çok değer verdikleri için mi boşanmadıkları tartışmasını güzelce noktalıyor.
Çocukları kocasından geriye kalanlar olarak gören bir anne
Neden kendine cocuksuz yeni bir hayat kurmak icin birakmak istedigini itiraf etmiyorsun? Aslinda istedigin bu. Bu sekilde maddi manevi daha rahat olacaksin. Cocuk ayak bagi olacak sana degil mi?
Bir annenin "acaba" diye dusunmesinin ihtimali bike olmamaliydi. Soranlara "tabii ki benimle olacaklar" derdi normal bir anne.
Insan 3 çocuğunu nasil babaya bırakır yaaa?? Geçim derdin varsa nafaka al bir ise gir simit sat dilen ama cocuguna analik yap.Ne gunahi var o çocukların? Ya adam uvey ana getirirse başlarına ya kotu davranırsa?Ya ben kocama bir saat birakmiyorum çocuğumu bu nasıl bir zihindir!Eşimle ayrıyız geri dönüş yok
Benim sorum geçim kaygımdan dolayı üçüzlerimi babaya bırakmayı düsünüyorum sizce doğru olurmu bu?
Her gun etimden bir parca koparsalar evladimi birakmam Allah senin gibilerin zulmunden korusun zavalli çocuklarıAma nasıl dayanacam sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?