Çocukları babaya bırakmak

Allah annenize sağlıklı bereketli ömür versin. Ellerinden öpulur bu ana. Rabbim sizin ve kardeşlerinizin acısını göstermesin inşallah

Geç kalmıştın zaten bacım bu hayatta tek kutsal anneler hayvanlar maalesef 10 tane doğursun hepsine tek başına baksın birde bütün kötülüklerden korusun hatta korumak için ölsün
yok anam yok insanlardan tiksindim artık 2 gunde bir çöpten bir bebek çıkıyor.
Şu kadının msjları inanilıcak gibi değil sanki oyuncak bebek bırakıcak bu kadar donuk soğuk ruhsuz

Çocukları babaya bırakmayın.adamın zaten çocuk falan umurunda değilmiş daha da sefil olmasınlar.ama türkiye ye de ďönmeyin çünkü bulunduğunuz yerde boşansanızda devlet size gül gibi bakar.çocuk yardımıyka çalışmasanızda gecinirsiniz.buraya gelirseniz hiçbir şey yok maalesef

Okudukça şaşkınlığım şaşıyor

Kocasından geride kalan herşeyi unutmak ve özgür olmak için bırakmak istiyormuş.

Bu sitede özgürlük,dürüstlük,dobralik,cesurluk,masumluk gibi kavramlar ne kadar yanlış ve ne kadar hak etmeyen kişiler tarafından kullanılıyor.

Çocukları kocasından geriye kalanlar olarak gören bir anne

Neden kendine cocuksuz yeni bir hayat kurmak icin birakmak istedigini itiraf etmiyorsun? Aslinda istedigin bu. Bu sekilde maddi manevi daha rahat olacaksin. Cocuk ayak bagi olacak sana degil mi?

Bir annenin "acaba" diye dusunmesinin ihtimali bike olmamaliydi. Soranlara "tabii ki benimle olacaklar" derdi normal bir anne.

Bu konu kapansın bence...
Konuşup konuşup icimizi sisiriyoruz.
Zaten psikolojimiz iyi değil, bu konu daha da beter etti.
bu benimde çok dikkatimi çekiyor günlük hayata da sanki herkesin birşeylere saldırma eğilimi var tahammülsüzlük had safhada
anne ve çocuklarına mutlu yarınlar dilerim tek elimden gelen bu maalesef herkes hak ettiğini bir ölçüde yaşar çocuklarını hak etmiyorsa kimse onun için birşey yapamaz

Çocuklarınızı bırakmak istediğiniz için değil de, genel karakteriniz nedeniyle çocukları bırakmanız gerektiğini düşünüyorum.

Kocanız genç bir kız için sizi bıraktı seneler seneler önce. Kıza ev açtı. Size iğrenç hakaretler etti.

Sonra gelip bir konu açtınız, kocam beni tehdit ediyor barışmam için diye.

Bir süre geçti, gelip burada aldatılan kadınlara önce aldatıldıkları için, sonra da affetmedikleri için hakaret ettiniz. Sonunda doğruyu anladı bana döndü diye kadınların geneline de hakaret ettiniz.

Size o zaman da gurursuz demiştim, geçmişinizi hatırlatmıştım. Şimdi de diyeceğim.

Gurursuz ve erdemsiz tavırlarınızın iyi sonuç vermesini mi beklemiştiniz? Kocamın gurursuz kölesi olursam beni boşamaz belki mi demiştiniz?

Gurursuzluğun sonucu budur. Şimdi o çocukları bırakın da böyle bir zihniyet tarafından yetiştirilmesinler.

Aldatılmayı affeden kadınlar da bu konuyu ders mahiyetinde okusun her gün. Zira bu konu kadınların çocukları yüzünden mi boşanmadıkları yoksa kocalarına çocuklarından bile daha çok değer verdikleri için mi boşanmadıkları tartışmasını güzelce noktalıyor.

Senin bakma yükümlülüğün olduğu kadar onun da var. Çocukları sadece annenin bakma zorunluluğu algısını yıkmamız gerek.

Nokta!
Ağzınıza sağlık..

Siz iyimisiniz ya ne demek ozgur olmak icin sen ozgur olacaksin diye annesizmi birakacaksin nasil nefes alacaksin cocuklarinin kokusu burnunda tutmeyecekmi annesiz buyumek bi cocuga yapilabilevek en kotu sey evlatlarina ozgur olabilmek icin kotuluk mu yapacaksin!ben annesiz buyudum sinif arkadaslarimin saclarina bakip ic gecirirdim babam ugrasamadigindan kisacik kesilirdi anneleri orup mis gibi yollardi evlatlarini!yerli mali haftasinda meyve goturebilirdim herkezin annesi pasta borek yapardi utanirdim gitmek istemezdim biri bisey diyecek diye aklim cikardi anneler gununu hiic hatirlamak bile istemiyorum!halamin evine yolladi babam bizi halam kapiyi acmadi millet evinde sicacik corba icerken ben babamin verdigi donus parasiyla yavan ekmek alip cekirdek cetleyip ekmegine koydum kardesimin cocukluk akli iste sanki oyle yavan olmayacak ben bile o yasta anne olmaya calisirdim kardesime!! Size yaziklar olsun anne olamazsiniz burada gelip nasil dayanicam falanda yapmayin siz annelik duygulari besleyemeyen bi kadinsiniz o cocuklarin sucu da sizin evlatlariniz olmaz cok yazik

Çocukları kocasından geriye kalanlar olarak gören bir anne

Arkadaşlar açık açık yazmışlar ben de yazıyorum: Kendine çocuksuz, sorumluluk olmayan senin deyiminle "özgür" bir hayat kurmak istiyorsun çünkü sana göre eşin şu an özgür.. Hem eşinin özgürlüğünü kısıtlamak hem artık free olmak hem de evlenebilir olmak istiyorsun.. O yüzden kendini ve bizi kandırmaya çalışıyorsun ama yemezler..

Doğurmuşsun ama anne değilsin.. Sen anne değilsin.. Senden başka bir çocuğa bakıcı bile olmaz..

Allahım o çocuklara acısın.. Dua ederim ben onlara..

Esimin yengesini gordum sizde ve cocuklariniza cok uzuldum. 3 cocugunu daha 1 daha kundakta bebekken birakip baska bir adamla evlendi simdi o adamin eski karisinim cocuguna bakiyor. Cocuklarini da 15 sene sonra falan faceten bulmustu tabi cocuklar yuzune bile bakmadi hakli olarak. Ama ne oldu biliyomusunuz "baba" kendini ickiye vudi. Cocuklara kv ve kv min annesi yani babanneleri bakti. Yedirdiler icirdiler giydirdiler bu kadar cunku annesi olmayan birinin elinden ancak bu gelir. Buyuk oglan 20 yasinda yok suan ortalarda. Ortanca kiz 15 en küçükleri 14 yasinda aramizda buyuyorlar işte. Kimsenin dogum gununde gulmez yuzleri. Bayramlarda hep mutsuzlar. Kendi dogum gunlerinde de aglarlar. Hediyeler aliriz supriz dogum gunu yapariz ama hep yuzleri asiktir. Neden biliyor musunuz?
Ben babalarinin kahrini cektim biraz da babalari onlarin kahrini ceksin diyen malesef adi anne olan igrenc varlik yuzunden!

Eşimle ayrıyız geri dönüş yok
Benim sorum geçim kaygımdan dolayı üçüzlerimi babaya bırakmayı düsünüyorum sizce doğru olurmu bu?
Insan 3 çocuğunu nasil babaya bırakır yaaa?? Geçim derdin varsa nafaka al bir ise gir simit sat dilen ama cocuguna analik yap.Ne gunahi var o çocukların? Ya adam uvey ana getirirse başlarına ya kotu davranırsa?Ya ben kocama bir saat birakmiyorum çocuğumu bu nasıl bir zihindir!

Anne var KAR dan anne var KOR dan... bir lokmaniz olsa cocuklarinizi alın. Eminim onlar aç kalıp anneleriyle olmayı tercih ederler. Yaziktir günahtır ya...

Bence kesinlikle bırak çocuklarını SENIN GİBİ ANNELERİ OLMASIN COK DAHA İYİ.Kimbilir onlara nasıl davranıyorsundur.Yazık günah

Boşuna dememişler ana var kırk kat ana var tek kat.En şanssızı her zaman çocuklar,çünkü onlar ebeveynini seçemiyor.Bunu düşünebildiğine göre zaten bırakabilecek kafa yapısındasındır.Napacaksın bırakıp yine aşık olup evlenecekmisin.Ne boş şeyler.Evlat aşkı bir ömür.Onlara sarılmak varken.Eğer bırakırsan 10 yıl sonra karşılarına çıktığında yüzüne bile bakmayacaklar.O zaman da hiç hayırsız evlat deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…