- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Ismini bile yazasim yokHarbiden telefon neden demiyorsunuz hakkaten nefret ediyorsunuz sanırım :)
Okul.acikken ve beraberken zaten aklına bile gelmiyor...biz oyalıyoruz ...büyüklerin işine geliyor tabi anliyorum ama ...keske hic olmasaydi hayatımızda illet sey. ....11yasina gircek benim çocuğum...yani beraberken cep aklina bile gelmezken anannede babaannede sanki cep.telefonuna susamış gibi cocukCep?
Cep telefonu falan mı?
Ben kardeşime vermemekte buldum çözümü.
Küçükken bağımlıydı.
Kademeli kademeli azaltmak işe yaramadı.
Bende birden bire oyun,youtube instagram kısacası bütün telefon ortamını bitirdim,daha da giremiyor.
Bizimki de 12 yaşında işte.Okul.acikken ve beraberken zaten aklına bile gelmiyor...biz oyalıyoruz ...büyüklerin işine geliyor tabi anliyorum ama ...keske hic olmasaydi hayatımızda illet sey. ....11yasina gircek benim çocuğum...yani beraberken cep aklina bile gelmezken anannede babaannede sanki cep.telefonuna susamış gibi cocuk
Evde zaten anca ödevler vs eline alamıyor bunu baska.ortamda devam ettirecek içsellliğe sahip degil yaştan ötürü sanırımKesin yasak koyacaksın. Başka çaresi yok. 1 saat vb. sınırı da işlemiyor. Ellerine alınca yapışıyorlar bırakma istekleri gelmiyor.
Allahtan sadece sömestre tatilinde..devamlı onlarla degil allahtan ki değil...yazin da yaz okulu yani.saatlerinj baska seylerle gecircek birşeyler devamli buluyoruz..şu 10gunde bile orda saatlerce bakıyor olduğunu bilmek deli ediyor beni...Bizimki de 12 yaşında işte.
Yeni girdi.
Aslında vermemek lazım,keşfetmek istiyorlar.
Ve öğrenmek,okumak istiyorlar.
Ama internette her zaman yararlı şeyler çıkmıyor karşılarına,bir de kandırılmaya müsait yaşlar.. O yüzden vermeyin,anneanneyi babaanneyi mutlaka uyarın.
Izin alamadigim icin babaannede kalıyor yavrum ara tatilde oooooyle cebe baktı ....normalde bakmaz çünkü biz oyunlar oynuyoruz geziyoruz vs vs vs ....cebi hatırlamıyor bile ama.boyle olmamız bile ilk fırsatta ceple saatler gecirmekten geri kalmıyor nolacak bu illet böyle?
Biz beraberken sık sık oyun gezme.odev ile geçiyor...Buyuklerinden ne goruyorsa onu yapiyor cocuk. Babaannenin elinde telefon yoktur herhalde,sorun sizde ya da babada olabilir mi? Ailede telefon bagimlisi bir buyuk var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?