Ne eğitimler verdik çocuğa ama 12 bucukta zar zor uyudi mesela kızım..Bizde memnun değiliz durumdan ama olmayınca olmuyor çocukta da1.5 yaşında bir çocuğun en geç akşam 9da yatakta olması gerekir. Bunu yazan bir kitap bulun. Sonra aidatı vermeye gittiğinizde kitabı da alın yanınıza, bir yerden hediye geldi çocuğum da yok, size hediye etmek istedim deyip kitabı bırak. Hatta direkt uyku eğitimi kitabı bile olabilir bu kitap.
Yazık ya 11de ne işi var o kadar küçük çocuğun ayakta...
bizim üst katta çocuk yokYıllardır birinci katta oturuyorum, hiç bu kadar gürültü duymadım. Resmen sabah onlar kalkınca ben de kalkıyorum. Oturduğum dairenin üst katındaki ailenin 1,5 yaşında bir çocukları var. Akşam eve geldiklerinde 8-11 arası evde sanki biri bir odadan bir odaya koşuyor. El kadar bebe bu kadar ses çıkarır mı ya? Baş ağrısı için ilaç almaya başladım. Gidip söyliycem ama tartışmak istemiyorum daha beter olurlar diye bir de adam yönetici, her ay aidatı ona veriyorum. Allah aşkına çocuklu ailelere soruyorum ne yapıyorsunuz da bu kadar gürültü çıkarıyorsunuz?
tebriklerBiz de çocuk olduk, hiç ses yapmadık. 28 yaşındayım, ben hala merdiven inip çıkarken parmak ucunda basarım. Evde yürürken dikkat ederim. Annem böyle eğitti bizi.. Altta kat olmadığı durumlarda bile aynı davranıyorum, çünkü oturmuş artık bu durum bende.. İş ailede, eğitimde bitiyor.
onların çocukları var mı?tebrikler
annen ben de böyle büyüdüm
şuanda haldur huldur yasayan ınsanları çok garipsiyorum
7/24 gürültülü yasayan bir aile de benim üst katımda var
onlar uyanınca uyanıyor, onlar uykuya gecınce ben de uyuyorum ve sabah uykusuz işe gelıyorum
çocukları yokonların çocukları var mı?
uyardın mı hiç peki
evet hatırladım canım ben senle yazışmıştım,çocukları yok
evet eşim kapılarına cıktı bir kere
değişen birsey olmadı
bir kere de ben gece 1 de mesaj yazdım adama
ne zaman uyumayı düşnüyorsunuz, biz alt katta uyuyamıyoruz dedim
biz ses yapmıyoruz dedi.
o gece konu kapandı , sonrasında yöneticiye soyledık
yıne değişen birsey yok
sonra ben watsapta tartıstım
polise git dedi engelledi beni:)
sürekli birsey itip cekıyorlar
gece1-2 hıc fark etmıyor
evın oda kapılarını carpıyorlar
takır tukur sesler var her an tepemde
kafayı yemek uzereyım
biliyorum ben de senı hatırladımevet hatırladım canım ben senle yazışmıştım,
benimde konum var, ben de sen gibiyim hemen hemen aynı durumdayız, ben artık yukarı vuruyorum ayda bi kere cinnet geçiriyorum, taşınmak içi,n ev bakıyruz ama sırf bu yüzden taşınmak da zoruma gidiyor açıkcası, daha da sinirlerim bozuluyor
Yıllardır birinci katta oturuyorum, hiç bu kadar gürültü duymadım. Resmen sabah onlar kalkınca ben de kalkıyorum. Oturduğum dairenin üst katındaki ailenin 1,5 yaşında bir çocukları var. Akşam eve geldiklerinde 8-11 arası evde sanki biri bir odadan bir odaya koşuyor. El kadar bebe bu kadar ses çıkarır mı ya? Baş ağrısı için ilaç almaya başladım. Gidip söyliycem ama tartışmak istemiyorum daha beter olurlar diye bir de adam yönetici, her ay aidatı ona veriyorum. Allah aşkına çocuklu ailelere soruyorum ne yapıyorsunuz da bu kadar gürültü çıkarıyorsunuz?
ya işte onlar gürültü yaparken tavana vur ,biliyorum ben de senı hatırladım
biz de evi yeni aldık ev sahibiyiz
ben de tasınamam
kulak tıkacı kullanıyorum fayda etmıyor
ben mesela sabah işe gelmek için 8 de uyanıyorum
ama bunlar 6,30 da kalkıyorlar işe gitmek içi,n
ben gurultulerı yuzunden bir bucuk saat az uyuyorum
nefret edıyorum böyle ınsanlardan
kiracıysanız tasının
ev sahıbı olmak daha zor
çıktık biz evineya işte onlar gürültü yaparken tavana vur ,
artık tahammülün kalmadığını nalasınlar, böyle böyle dikkat ederler, bunu anlayabilecke yaştalar, o saatte çık yukarı ya da bakın siz kalktınız ben debi uçuk saat sonra kalkacam de, ama siz dikat etmediğiniz için uyandım de sürekli uyar başka çaresi yok,
çekiniyorsun sanırım, benim üstteki yaşlı olmasa şimdi ye daha büyük olaylar yaşanırdı eminim, ok büyük kavga ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?