Hay Allah razı olsun ya!Yıllardır birinci katta oturuyorum, hiç bu kadar gürültü duymadım. Resmen sabah onlar kalkınca ben de kalkıyorum. Oturduğum dairenin üst katındaki ailenin 1,5 yaşında bir çocukları var. Akşam eve geldiklerinde 8-11 arası evde sanki biri bir odadan bir odaya koşuyor. El kadar bebe bu kadar ses çıkarır mı ya? Baş ağrısı için ilaç almaya başladım. Gidip söyliycem ama tartışmak istemiyorum daha beter olurlar diye bir de adam yönetici, her ay aidatı ona veriyorum. Allah aşkına çocuklu ailelere soruyorum ne yapıyorsunuz da bu kadar gürültü çıkarıyorsunuz?
1.5 yaşında bir çocuğun en geç akşam 9da yatakta olması gerekir. Bunu yazan bir kitap bulun. Sonra aidatı vermeye gittiğinizde kitabı da alın yanınıza, bir yerden hediye geldi çocuğum da yok, size hediye etmek istedim deyip kitabı bırak. Hatta direkt uyku eğitimi kitabı bile olabilir bu kitap.
Yazık ya 11de ne işi var o kadar küçük çocuğun ayakta...
Bence o gürültü çocuktan olamaz ya. 1,5 yaşındaki çocuğun ayakları olsa böyle bam bam etmez yani imkansız. Ben alt katımdaki rahatsız olmasın diye terlik bile giymiyorum. Vallahi kafam şişiyor ya her akşam. Sabah kalktıklarında da gürültüden anlıyorum, resmen onlarla yatıp onlarla kalkıyorum.
Eki Görüntüle 2043848 bakiniz sizin kendi acmis olduğunuz konu...cocugunuz. 1 yaşına 15 gün kala, yani konu sahibinin cocugundan daha da ufakken , gece 12.30 ile 03.30 arasi uyanik halde imiş. Çünkü aksam 9 da uyuyup uykusunu almış..demek ki sizin çocuğunuz da dahil olmak uzere, cocuklar 9 dan sonra uyumamis olabiliyormus.
Bu çok güzel bir örnek olsun bizlere . Başkasının çocuuğuna yorum yapmak kolayEki Görüntüle 2043848 bakiniz sizin kendi acmis olduğunuz konu...cocugunuz. 1 yaşına 15 gün kala, yani konu sahibinin cocugundan daha da ufakken , gece 12.30 ile 03.30 arasi uyanik halde imiş. Çünkü aksam 9 da uyuyup uykusunu almış..demek ki sizin çocuğunuz da dahil olmak uzere, cocuklar 9 dan sonra uyumamis olabiliyormus.
Abartmislar onlarda her akşam 11 de ışıklar kapanır bizde11 mı :) eşimin kuzeninin çocukları sabah 5,6 ya kadar oturuyorlar :) anneleri de birlikte oturur. Ve sabaha kadar tepinir bağırır.
Bize geldiklerinde cinnet geçirmemek için kendimi zor tutuyorum.
Normalde 9 da uyumaları lazım çocukların.
Bide ailenin dur demesi gerek ama kimisi istediği kadar ses yapsın hiç demiyor dur diye.
Ama uyarmalısınız çok ses oluyor rahatsız oluyoruz diye yönetici de olsa.
Abartmislar onlarda her akşam 11 de ışıklar kapanır bizde
Işık TV gibi uyaranlar varsa uyumaz tabi çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?